banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

de Keek op de Reeks na 24 speeldagen

de Keek op de Reeks na 24 speeldagen

29/02/2020

Na Dennis kon ook Ellen onvoldoende windsnelheden bereiken om voor afgelastingen te zorgen. Toch beïnvloedde Ellen op zijn minst de kwaliteit van de gespeelde wedstrijden. Leider SV Ingelmunster behaalde een teleurstellend doelpuntenloos gelijkspel op het veld van middenmoter Jong Helkijn en ziet Racing Waregem B, dat Rekkem Sport met 0-1 klopte, 2 punten dichterbij sluipen. SC Oostrozebeke en FC Marke wonnen beiden overtuigend van resp. Wikings Kortrijk en SV Anzegem B en blijven zo nog in de running voor de titel.

 

Geen spoor van een hattrick

 

Geen hattrick meer sinds 2 februari ook al waren volgende spelers er dicht bij: Jordi Van Assche (SC Oostrozebeke), Simon Soenens (WS Desselgem), Angelo Delcroix (FC Marke), Axel Laevens (OG Stasegem) scoorden elk 2 keer.

 

Spitsenweelde

 

Als je uw topschutters in de wedstrijd FC Marke – SV Anzegem B alle 3 op de bank kunt laten starten en dan heb je toch een luxe-probleem, niet waar? Marke-trainer Davy Vercruysse liet Brice Ngah Noah, Jordy Bruneel en Thomas Menghis, samen goed voor 68% van alle Markse goals, 60 minuten toekijken hoe FC Marke ook zonder hen SV Anzegem B al 3-0 aansmeerde.

 

Met oog op de Supersub van de Reeks?

 

Of Davy Vercruysse wil er blijkbaar alles aan doen om er voor te zorgen dat één van zijn poulains de titel Supersub van de Reeks binnenhaalt nadat ook de trainers van Racing Waregem B, Wikings Kortrijk, Hulste Sport en Rekkem Sport weloverwogen keuzes maakten met het oog op deze titel. Ondanks de inbreng van de 3 voormelde vlot scorende bankzitters kon enkel Jordy Bruneel scoren.

 

Supersub-weelde

 

Kenzo Vandeputte (Hulste Sportief) mag zich met zijn 3de doelpunt na invallen (deze keer tegen FC Kuurne) de onbetwiste leider noemen in het klassement “aantal keren invallen en scoren”. Met betrekking tot “aantal doelpunten na invalbeurten” komt hij op gelijke hoogte met Victor Verhaeghe (SV Ingelmunster) na de voorlopige Supersub van de Reeks Elliot Hinnekens (Jong Helkijn).

 

Voor de volledigheid ook vermelden dat Ayton Van Den Bossche (WS Desselgem) en Louis Acke (WS Bellegem) ook konden scoren na een invalbeurt en dat Stonny Nyirenda deze keer slechts 8 minuten kreeg om Rekkem Sport langs Racing Waregem B te tillen.

 

Wederoptreden

 

We haalden reeds aan dat we uitkeken naar het wederoptreden van Frederic Beeuwsaert bij FC Marke in de Keek op de Reeks na 21 speeldagen maar op de 24ste speeldag was het eindelijk zover. En zoals verwacht was dit niet onopgemerkt: Frederic stond, na een lange afwezigheid, meteen aan de aftrap en scoorde.

 

Virussen

 

Laat ons allen hopen dat het Corona-virus tijdig ingedijkt kan worden en dat het in 4de provinciale C niet leidt tot Italiaanse toestanden en meerdere afgelastingen.

 

Anderzijds lijkt het alsof “Wees meteen wakker in/tegen Oostrozebeke” viraal gaat gezien men nu ook in Wielsbeke zeer vlug weet te scoren! Quinten Ragolle zette tegenstander WS Desselgem al na 3 minuten op een 1-0 acherstand. Het is nog te vroeg om van een vrius te spreken maar uit een eerste onderzoek bleek dat Quinten recent contact had met enkele bevriende spelers van SC Oostrozebeke.

 

 

 

 

 

Lees ook: