banner
banner

Kalender

SV Ingelmunster treedt in het seizoen 2020-2021 aan met een A-elftal in 3de provinciale C, een B-elftal in 4de provinciale C, een Beloften-elftal en jeugdploegen U6, U7, U8, U9, U10, U11, U13, U15 & U17.

 

De thuiswedstrijden worden gespeeld op de sportterreinen van het Gemeentelijk Sportcentrum in Ingelmunster, Bollewerpstraat 92. 

Bekijk hier de eventuele afgelastingen.

 

Selecteer hieronder uw team om de kalender te bekijken. De kalender is ook te raadplegen via de Best of Belgian Football App

 • A-elftal
 • B-elftal
 • Beloften
 • U17
 • U15
 • U13
 • U12
 • U11
 • U10
 • U9
 • U8
 • U7
 • U6

A-elftal

zaterdag

15/08 | 18u00

Oefenwedstrijd

Eendracht Wervik

5 - 0

SV Ingelmunster

Eendracht Wervik, die trouwens geleid wordt door Maxim Vandamme (ooit trainer bij KSV Ingelmunster), heeft dit seizoen ambities in de hoogste provinciale reeks en dat hebben de spelers onze kersverse 3de provincialer aan de lijve kunnen ondervinden.

 

Ons trainersduo, Rony Goemaere en Jan Verhoeyen, kon nog geen beroep doen op alle kernspelers en dit zorgde voor het opvallend debuut van de 19-jarige doelman Haïko Goeman (zie overzicht transfers).

 

Hoogstens 10 minuten kon SV Ingelmunster qua spel gelijke tred houden met Wervik. In de 12de minuut stond het al 1-0 en toen de thuisploeg 7 minuten later via Pavel Dessein de deklat trof, speelde diezelfde Pavel zijn ploegmakker Jeroen Vlieghe vrij die mooi afrondde met een lobje. Nog eens 2 minuten later was het alweer raak (3-0). SV Ingelmunster moest vooral achter de bal aan lopen en kon zelf weinig brengen. In minuut 39 toonde Glenn Vanhollebeke gelukkig een staaltje van zijn ruime ervaring door de Wervikse 10 gewiekst buitenspel te zetten waardoor voorkomen werd dat deze laatste alleen op onze debutant kon afstevenen. Maar toch zette Wervik nog voor de rust de 4-0 op het scorebord.

 

Voor de tweede helft hadden beide ploegen heel wat wissels (1) doorgevoerd en bracht SVI duidelijk meer evenwicht in het spelbeeld. Halverwege de 2de helft kon SV Ingelmunster zowaar voor een eerste gevaar zorgen. De opgetogen schare SVI-fans zorgden spontaan voor een daverend applaus alsof ze meteen de gelijkmaker hadden gescoord. Alessandro Buyse trapte in de 72ste minuut nog verdienstelijk naar doel maar 4 minuten later lapte Wervik de forfaitcijfers aan ons broek. De beste Ingelmunsterse kans (7-tal minuten voor affluiten) was nog voor nieuwkomer Gabrio Rogiers die helaas van dichtbij naast trapte.

 

Eerste provincialer Eendracht Wervik bleek in eerste oefenwedstrijd van het A-elftal dus duidelijk een maatje te groot.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Haïko Goeman, Simon Vanmarcke, Glenn Vanhollebeke (46' Simon Vanthuyne), Emiel Verhulst, Nicolas Deman (73' Wouter Cottignies), Daan Debeuf, Jari Windels (35' Sofiane Belkadi), Wouter Cottignies (46' Maurits Vanhoutte), Gabrio Rogiers, Hannes Goemaere (46' Victor Verhaeghe) & Kristof Dupont (46' Alessandro Buyse).

 

Doelpunten: -

 

 (1) Er kon doorlopend gewisseld worden

donderdag

20/08 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

2 - 1

FC Kuurne

Vierde provincialer FC Kuurne, onder leiding van Ingelmunsternaar Davy Vangheluwe, was de 2de tegenstander van SV Ingelmunster A in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Waar om en bij de 300 toeschouwers vorig seizoen nog getuige waren van een uniek feit (lees “winnen zonder te scoren!)”, zagen gisteren slechts enkelen (lees: eerste oefenwedstrijd zonder publiek) dat Sofiane Belkadi al in de eerste minuut de score opende (1-0).  Een tiental minuten later miste Gabrio Rogiers van heel dichtbij en aan de overzijde was FC Kuurne voor het eerste gevaarlijk. Vooral SV Ingelmunster bleef dreigen en na 25 minuten scoorde Desley Seys met een knappe volley (2-0). Verder waren er nog kansen voor Kristof Dupont, Daan Debeuf (op de paal) en Frederique Ollivier maar SVI bleef steken op 2 doelpunten.

 

SVI wisselde niet aan de rust en FC Kuurne was meteen gevaarlijk. De partij was meer in evenwicht, FC Kuurne zorgde voor meer druk en SV Ingelmunster creëerde minder kansen. Desley Seys had nog een goed schot in huis (52’) en op een poging van Daan Debeuf (70’) had de Kuurnse doelman Matthias Demeyere (ook Ingelmunsternaar) meer moeite om de bal onder controle te krijgen. Tussendoor was Alessandro Buyse ingevallen voor Kristof Dupont en Hannes Goemaere voor Desley Seys. In minuut 80 was Kuurne al heel dicht bij de openingstreffer en in de slotminuut legden ze dan toch nog de 2-1 eindstand vast.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Simon Vanmarcke, Glenn Vanhollebeke, Emiel Verhulst, Daan Debeuf, Maurits Vanhoutte, Gabrio Rogiers, Sofiane Belkadi, Desley Seys (72' Hannes Goemaere) & Kristof Dupont (61' Alessandro Buyse).

 

Doelpunten: 1' Sofiane Belkadi (1-0), 25' Desley Seys (2-0)

zaterdag

22/08 | 19u00

Oefenwedstrijd

VV Emelgem-Kachtem

2 - 1

SV Ingelmunster

In de derde oefenwedstrijd van ons A-elftal op het veld van 2de provincialer VV Emelgem - Kachtem was het de thuisploeg die al na 3 minuten kon dreigen op vrijschop. De wedstrijd werd vooral gespeeld op het middenveld met weinig doelgevaar. De beste Ingelmunsterse kans was voor Alessandro Buyse die door Hannes Goemaere alleen op de doelman afgestuurd werd maar helaas niet kon afronden. Vlak voor rusten werd een eerste poging van Emelgem-Kachtem nog geweerd maar na wat gerommel kon de nr. 7 alsnog afwerken (1-0).

 

Na de rust kwam SVI geleidelijk aan beter in de wedstrijd met beduidend meer balbezit. Rond het kwartier bracht Cas Deboiserie het leder voor doel en supersub Victor Verhaeghe deed zijn bijnaam meteen alle eer aan (1-1). Diezelfde Cas Deboiserie rondde even later bijna zelf af maar trof het doelhout. Vier minuten voor affluiten mocht vrijsschopspecialist Wouter Cottignies aanleggen maar hij kon niet overdoen wat hij op 25 september 2019 deed. Geen doelpunt dus en bij de tegenaanval was het aan de overzijde wel prijs (2-1). Een gevleide zege voor de thuisploeg.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Simon Vanmarcke, Daan Debeuf, Nicolas Deman, Simon Vanthuyne, Jari Windels (53' Leonardo Lavrauw (82' Maurits Vanhoutte)), Wouter Cottignies, Cas Deboiserie, Hannes Goemaere (53' Victor Verhaeghe) & Alessandro Buyse.

 

Doelpunten: 62' Victor Verhaeghe (1-1)

zaterdag

29/08 | 19u30

Galawedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 1

Wevelgem City A

De galawedstrijd van vorig jaar werd afgewerkt tegen 2de provincialer Meulebeke (1-1), dit jaar kwam Wevelgem City A – tevens spelende in 2de provinciale – naar het Gemeentelijk Sportcentrum afgezakt. 

 

Wedstrijdverslag door de ogen van onze revaliderende spits Pieter-Jan De Backere: We kregen een evenwichtig wedstrijdbegin te zien met na 6 min een eerste kopkansje voor de bezoekers. Halfweg de eerste periode kwam Wevelgem opnieuw opzetten met een snelle aanval over links die over gekopt werd door Frederik Dejonghe. Niet veel later een gelijkaardige actie over links maar deze keer kon Dieter Callewaert de inzet van Jari Bourgeois (vorig seizoen nog bij FC Meulebeke) redden. Op het halfuur kon Maurits Vanhoutte zichzelf mooi vrijspelen en zijn voorzet werd door Emiel Verhulst gekopt in de handen van de bezoekende doelman. Niet veel later werd bezoeker Mathias Meulenyzer foutief afgestopt in het strafschopgebied en de scheids (die een goede wedstrijd gefloten heeft) wees onmiddellijk naar de stip. Dieter Callewaert was in de buurt maar kon niet verhinderen dat de strafschop van Frederik Declercq hard in het doel verdween: 0-1. Niet veel later zagen we een mooie diepe bal van Gabrio Rogiers op Desley Seys die naar binnen kwam en van op 20 meter de bal over trapte. Onmiddellijk erna een mooie actie tussen Simon Vanthuyne en Gabrio Rogiers die een hoekschop opleverde. Net voor rust werd de geblesseerde Maurits Vanhoutte vervangen door Leonardo Lavrauw. Ruststand 0-1.

 

Tijdens de rust kwam Alessandro Buyse op het veld voor Jari Windels en die werd al snel de diepte in gestuurd door Gabrio Rogiers met een hoekschop als gevolg. Niet veel later terug een hoekschop voor SVI nadat de bezoekende doelman de trap van Gabrio Rogiers over de achterlijn devieerde.  De wedstrijd kabbelde voort met wat middenveldspel en het balbezit voornamelijk voor Wevelgem. Op het uur kregen we een actie tussen Simon Vanthuyne en Alessandro Buyse, de daaropvolgende voorzet werd door Kristof Dupont in de handen van de doelman gekopt. Niet veel later kwamen Victor Verhaeghe en Sofiane Belkadi op het veld voor Kristof Dupont en Cas Deboiserie. Na 70 min een mooie individuele actie van Desley Seys die gepakt werd door de doelman. 10 min voor tijd terug wat dreiging van Wevelgem maar het schot van de oprukkende Lander Van Wassenhove ging hoog over.

 

De ruststand werd meteen ook de eindstand. Een goed georganiseerd SVI-blok hield goed stand tegen een sterke tegenstander en kon zelf geregeld wat kansjes versieren.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Simon Vanthuyne, Jari Windels (46' Alessandro Buyse), Maurits Vanhoutte (40' Leonardo Lavrauw), Gabrio Rogiers, Cas Deboiserie (62' Sofiane Belkadi), Kristof Dupont (62' Victor Verhaeghe) & Desley Seys.

 

Doelpunten: -

zondag

30/08 | 17u00

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

4 - 1

Hulste Sportief

Na de galamatch van zaterdag speelde Ingelmunster  A zondag al opnieuw, deze keer tegen 4de provincialer Hulste Sportief. De eerste helft was vrij gelijkopgaand. Na 6 minuten kreeg Hulste een vrije trap. Deze was net als de daaropvolgende corner ongevaarlijk. Een voorzet van Simon Vanmarcke bereikte enkel de keeper van de tegenstander. Een speciale vermelding voor Michiel Delie van Hulste die een mooie omhaal probeerde. Helaas voor hem ging deze niet richting doel. Na 21 minuten kon SV Ingelmunster voor het eerst juichen. Alessandro Buyse scoorde de eerste van de namiddag. Rond het halfuur was er bij een voorzet van Leonardo Lavrauw niemand voor doel en ging even later de vrije trap van Wouter Cottignies over. In de 34ste minuut zette Hulste Sportief de bordjes gelijk. 1-1 was ook de ruststand na een helft met veel duels en weinig kansen.

 

Bij de start van de tweede helft vielen drie wissels aan Ingelmunsterse zijde te noteren. Daan Debeuf, Gabrio Rogiers en Thiemen Penny gingen naar de kant. Hun vervangers waren Simon Vanthuyne, Emiel Verhulst en Dieter Callewaert. Later zou er nog regelmatig gewisseld worden, maar deze sportjournalist kon dan niet meer volgen. SVI begon het gevaarlijkst en trok meteen na de koffie naar voren. In minuut 54 schoot Wouter Cottignies een vrij trap over en enkele minuten later besloot Victor Verhaeghe op de keeper. Net daarna schoot hij de rebound in het gezicht van de keeper. Op het uur schoot Simon Vanthuyne Ingelmunster opnieuw op voorsprong. Ingelmunster speelde toen boven met onder andere Alessandro Buyse die alleen voor doel op de keeper schoot, Victor Verhaeghe die zijn hoofd niet tegen een corner kon zetten en Leonardo Lavrauw's kopbal bij de keeper eindigde. In de 70ste minuut had Hulste nog eens een kans, maar deze ging voorlangs het doel van Dieter Callewaert. In de 84ste minuut breide Ingelmunster zijn voorsprong uit met een goal van Victor Verhaeghe. De keeper van Hulste stopte nog verschillende pogingen van onder andere Victor Verhaeghe en Sofiane Belkadi. In de extratijd moest hij zich toch nog eens gewonnen geven na de tweede van de avond van Victor Verhaeghe. Eindstand 4-1.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny (46' Dieter Callewaert), Simon Vanmarcke, Daan Debeuf (46' Emiel Verhulst), Glenn Vanhollebeke, Nicolas Deman, Gabrio Rogiers (46' Simon Vanthuyne), Leonardo Lavrauw, Wouter Cottignies, Victor Verhaeghe, Sofiane Belkadi & Alessandro Buyse (Daan Debeuf).

 

Doelpunten: 21’ Buyse (1-0); 60’ Vanthuyne (2-1); 84’ Verhaeghe (3-1); 90’ Verhaeghe (4-1)

banner
banner

zaterdag

05/09 | 19u00

Oefenwedstrijd

FC Meulebeke

3 - 2

SV Ingelmunster

Amper drie minuten in de wedstrijd tegen KFC Meulebeke keek SV Ingelmunster al tegen een 1-0 achterstand aan. Na tien minuten had Ingelmunster enkele pogingen. Een voorzet van Gabrio Rogiers raakte net niet bij Kristof Dupont. Even later kwam de bal met wat geluk bij Daan Debeuf terecht. SV Ingelmunster speelde boven en KFC Meulebeke raakte niet meer voor doel. Dat resulteerde rond het halfuur in de gelijkmaker van Desley Seys (kopbal). Even later kwam SV Ingelmunster op voorsprong nadat Daan Debeuf de bal in doel schoot. In minuut 38 maakte Meulebeke gelijk nadat de bal voor doel bleef hangen. Na de goals gebeurde er niet zoveel meer tot de thuisploeg twee minuten voor de rust weer op voorsprong kwam. Ruststand 3-2.

 

Na de rust kwam Sofiane Belkadi het veld op. SV Ingelmunster had het de tweede helft moeilijker, wat resulteerde in verschillende tussenkomsten van keeper Thiemen Penny. Ook de veldspelers moesten af en toe een bal van de lijn redden. Veel gevaar creëerde SVI niet, maar ook Meulebeke speelde niet goed. We kregen dus een weinig boeiende tweede helft te zien. Simon Vanthuyne werd in 55' vervangen door Leonardo Lavrauw en twintig minuten voor tijd kwam Jari Windels op het veld voor Glenn Vanhollebeke. Op het einde kwam SVI nog naar voor maar echt gevaarlijk werd het nooit. Er werd niet meer gescoord. Eindstand 3-2.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Simon Vanmarcke, Glenn Vanhollebeke (72' Jari Windels), Emiel Verhulst, Simon Vanthuyne (55' Leonardo Lavrauw), Daan Debeuf, Gabrio Rogiers, Victor Verhaeghe (46' Sofiane Belkadi), Desley Seys & Kristof Dupont (82' Nicolas Deman).

 

Doelpunten: 29’ Seys (1-1); 31’ Debeuf (1-2)

zaterdag

12/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 1

Winkel Sport B

SV Ingelmunster opende de competitie thuis tegen Winkel Sport B. SVI had er duidelijk zin in want al in de eerste minuut zetten ze een aanval op. In de vierde minuut kon ook Winkel Sport voor het eerst dreigen. Daarna raakte de wedstrijd iets meer in evenwicht, maar had SV Ingelmunster licht overwicht. Gabrio Rogiers kon net niet gevaarlijk zijn, Desley Seys schoot over, Kristof Dupont schoot naast en Gabrio Rogiers schoot de voorzet van Cas Deboiserie op de keeper. Even later moest Maurits Vanhoutte een kans van Winkel wegwerken. Op het halfuur was het raak voor SV Ingelmunster. Kristof Dupont kopte de 1-0 na een goede vrije trap binnen. Kort daarna is het even spannend voor het doel van Dieter Callewaert toen de bal net voor hem geraakt werd en over hem heen sprong. Daan Debeuf wist het gevaar nog te neutraliseren. Winkel moest nu komen en probeerde, maar aan beide kanten viel er geen noemenswaardig gevaar meer te noteren. Ruststand 1-0.

 

De eerste kans van de tweede helft was ook voor de thuisploeg. Gabrio Rogiers schoot naast. Na 49 minuten scoorde Winkel de gelijkmaker, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. SVI had nog enkele pogingen maar er werd naast besloten of de bal belande net niet bij Kristof Dupont. In de 55ste minuut mochten de Ingelmunsterse fans voor de tweede keer juichen. Een goal van Gabrio Rogiers. Een minuut later moest de bezoekende keeper een kans pakken. In minuut 62 werd het 3-0. Emiel Verhulst schilderde de bal mooi binnen. Dieter Callewaert moest nog een bal pakken. Desley Seys en Daan Debeuf schoten over. In minuut 73 wisselde de promovendus voor het eerst. Victor Verhaeghe kwam Kristof Dupont vervangen. Een minuut later moest Dieter Callewaert zich toch gewonnen geven en scoorde Winkel de 3-1. Winkel kwam nog maar de Ingelmunsterse verdediging deed haar werk. Tien minuten voor tijd viel er een tweede wissel te noteren. Cas Deboiserie maakte plaats voor Nicolas Deman. 5 minuten voor tijd kwam hij in een goede positie maar hij wachtte te lang met de voorzet waardoor deze in het zijnet belandde. Vier minuten voor tijd wisselde Ingelmunster voor de derde keer Simon Vanthuyne verliet het veld. Jari Windels was zijn vervanger.

 

SV Ingelmunster is goed aan het seizoen begonnen met deze 3-1 winst.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Maurits Vanhoutte, Cas Deboiserie (80’ Nicolas Deman), Kristof Dupont (73’ Victor Verhaeghe), Simon Vanthuyne (86’ Jari Windels), Simon Vanmarcke, Gabrio Rogiers, Desley Seys

 

Doelpunten: 30’ Kristof Dupont (1-0), 55’ Gabrio Rogiers (2-0), 63’ Emiel Verhulst (3-0)

 

Gele kaarten: 57’ Simon Vanthuyne

zondag

20/09 | 15u00

Competitie

Aalbeke Sport

3 - 4

SV Ingelmunster

In de eerste tien minuten tegen Aalbeke Sport ging de bal over en weer en vielen er geen kansen te noteren. De eerste kans was voor SV Ingelmunster met een schot van Gabrio Rogiers dat door de keeper gered werd. Pogingen van Desley Seys en Kristof Dupont belandden niet binnen het doelkader. Na een kwartier kwam Aalbeke voor het eerst met een echte kans. Hun vrije trap ging over. Daarna was het weer aan Ingelmunster met onder andere een voorzet van Frederique Ollivier. Na 24 minuten was het dan raak. Kristof Dupont tikte de voorzet van Desley Seys binnen. Daarna vielen er vooral kansen te noteren via Desley Seys en Gabrio Rogiers. Vijf minuten voor de rust moest Dieter Callewaert tussenkomen om een goal te vermijden. Net voor de rust scoorde Kristof Dupont zijn tweede goal van de namiddag. Ruststand 2-0.

 

Tijdens de rust werd er voor het eerst gewisseld. Wouter Cottignies kwam Alessandro Buyse vervangen. In de 52ste minuut werd er een penaltyfout gemaakt op Desley Seys. Wouter Cottignies zette de strafschop om. Enkele minuten later scoorde Aalbeke met een omhaal. SV Ingelmunster bleef aanvallen en had kansen via Desley Seys en Kristof Dupont. Op het uur voerden de bezoekers hun tweede wissel door. De geblesseerde Desley Seys werd vervangen door Cas Deboiserie, die meteen een corner naast kopte. Net voorbij het uur kon SVI weer juichen nadat Gabrio Rogiers de 1-4 scoorde. In de 65ste minuut kwam Aalbeke dichter met een gescoorde strafschop en 6 minuten later stond het 3-4 nadat Aalbeke nog een penalty kreeg. De bezoekers wilden de kloof weer uitbreiden via pogingen van onder andere Nicolas Deman. In de 77ste minuut wisselde SV Ingelmunster voor de laatste keer. Simon Vanthuyne kwam in de plaats van Nicolas Deman. Even later moest Dieter Callewaert nog een gelijkmaker vermijden. Twee minuten voor tijd kreeg Simon Vanthuyne geel voor protest. De bezoekers hadden nog enkele kansen, maar er werd niet meer gescoord. Eindscore 3-4.

 

Zaterdag speelt Ingelmunster de derby tegen SCOR.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Maurits Vanhoutte, Alessandro Buyse (45’ Wouter Cottignies), Nicolas Deman (77’ Simon Vanthuyne), Kristof Dupont, Simon Vanmarcke, Gabrio Rogiers, Desley Seys (60’ Cas Deboiserie)

 

Doelpunten: 24’ Kristof Dupont (0-1), 44’ Kristof Dupont (0-2), 52’ Wouter Cottignies (0-3), 62’ Gabrio Rogiers (1-4)

 

Gele kaarten: 88’ Simon Vanthuyne

zaterdag

26/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke

zaterdag

03/10 | 19u30

Competitie

Dosko Beveren

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

10/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Lendelede Sport

zaterdag

17/10 | 19u00

Competitie

GD Ingooigem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

24/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Racing Waregem B

zaterdag

31/10 | 20u15

Competitie

Mandel United B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

07/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SV Kortrijk

banner
banner

woensdag

11/11 | 15u00

Competitie

FC Marke

VS

SV Ingelmunster

zondag

15/11 | 14u30

Competitie

Eendracht Hooglede

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

21/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SV De Ruiter

zondag

29/11 | 15u00

Competitie

NS Heule

VS

SV Ingelmunster

zondag

06/12 | 14u30

Competitie

RC Bissegem

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

12/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Wevelgem City B

zaterdag

19/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

FC Marke

zaterdag

09/01 | 18u00

Competitie

Winkel Sport B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

16/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Aalbeke Sport

zaterdag

23/01 | 18u00

Competitie

SC Oostrozebeke

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

30/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Dosko Beveren

zondag

07/02 | 15u00

Competitie

Lendelede Sport

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

20/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

GD Ingooigem

zaterdag

27/02 | 19u00

Competitie

Racing Waregem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

06/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Mandel United B

banner
banner

zondag

14/03 | 15u00

Competitie

SV Kortrijk

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

20/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Eendracht Hooglede

zondag

28/03 | 15u00

Competitie

SV De Ruiter

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

10/04 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

NS Heule

zaterdag

17/04 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

RC Bissegem

banner
banner

zondag

25/04 | 15u00

Competitie

Wevelgem City B

VS

SV Ingelmunster

B-elftal

vrijdag

21/08 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

4 - 3

FC Lendelede

Ondanks het laattijdige nieuws dat er in Ingelmunster dan toch toeschouwers werden toegelaten bij voetbalwedstrijden was er toch nog een geringe opkomst (we schatten +/- 50 personen). 

 

Deze zagen al na 6' minuten dat de Lendeleedse doelman zich vergiste in een terugspeelbal en de bezoekers stonden al op achterstand (0-1). Mogelijks had SVI-doelman Laurens Behaegel op het kwartier medelijden met zijn makker aan de overzijde want na slecht uitvoetballen kon FC Lendelede al te makkelijk op gelijke hoogte komen. De wedstrijd kon dus herbeginnen. Op het half uur mocht Lendelede een strafschop na handspel omzetten (1-2). En vlak voor rusten lag de doelman van Lendelede wederom aan de basis van een SVI-doelpunt. Michael Oteui bedankte en trapte de gelijkmaker binnen (2-2). 

 

Ook na de rust bleef het spel op en neer gaan, deels door het regelmatige balverlies langs beide zijden en Emal Ahmadi bracht SVI voor de 2de maal op voorsprong. Lendelede krabbelde halverwege de 2de helft terug naast SVI (3-3). Vijf minuten voor affluiten bezorgde Alexander Vanglabeke, na een sterke invalbeurt, de overwinning met de 4-3.

 

Opstelling: Laurens Behaegel, Yuri Verthé, Arne Terryn, Aaron Lapeire, Laurens Bekaert, Thibaut Ottevaere, Emal Ahmadi, Arne Verschueren, Michael Oteui, Wiebe Vangansbeke, Matthice Degrijze, Ryan Sinnaeve, Gert-Jan Dendauw, Alexander Vanglabeke, Frederik Vanwynsberghe, Samuel Vandendriessche, Jochen Duyck, Kaihan Ahmadi, Gian Goeman.

 

Doelpunten: 6' owngoal (1-0), 42' Michael Oteui(2-2), 53' Emal Ahmadi (3-2), 40' Alexander Vanglabeke (4-3)

zondag

30/08 | 15u00

Oefenwedstrijd

Jong Zulte

1 - 3

SV Ingelmunster

woensdag

02/09 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 0

GL Ruiselede

zaterdag

05/09 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

3 - 1

VV Koekelare B

zaterdag

12/09 | 17u00

Competitie

Zonnekloppers Dentergem

5 - 1

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

19/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 2

SV Pittem

zaterdag

26/09 | 19u00

Competitie

Hulste Sportief

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

03/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

FC Kuurne

zaterdag

10/10 | 18u00

Competitie

FC Aarsele

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

17/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

OG Stasegem

banner
banner

zondag

25/10 | 15u00

Competitie

WS Bellegem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

31/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Vijve

zaterdag

07/11 | 18u30

Competitie

Jong Helkijn

VS

SV Ingelmunster

woensdag

11/11 | 15u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SV Anzegem B

zaterdag

14/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Orly Harelbeke

banner
banner

zaterdag

28/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

WS Desselgem

zaterdag

05/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Wielsbeke B

zaterdag

12/12 | 19u00

Competitie

VK Avelgem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

19/12 | 19u30

Competitie

SV Anzegem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

09/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Zonnekloppers Dentergem

banner
banner

zondag

17/01 | 14u30

Competitie

SV Pittem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

23/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Hulste Sportief

zondag

31/01 | 14u30

Competitie

FC Kuurne

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

06/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

FC Aarsele

zondag

21/02 | 15u00

Competitie

OG Stasegem

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

27/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

WS Bellegem

zondag

07/03 | 15u00

Competitie

Jong Vijve

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

13/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Helkijn

zondag

21/03 | 15u00

Competitie

Orly Harelbeke

VS

SV Ingelmunster

zondag

11/04 | 15u00

Competitie

WS Desselgem

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

17/04 | 19u30

Competitie

SC Wielsbeke B

VS

SV Ingelmunster

zondag

25/04 | 15u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

VK Avelgem B

Beloften

vrijdag

28/08 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 3

KVC Wingene

dinsdag

01/09 | 19u30

Oefenwedstrijd

SC Oostrozebeke

4 - 3

SV Ingelmunster

vrijdag

04/09 | 20u00

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

2 - 1

SK Torhout

vrijdag

11/09 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 0

Hulste Sportief

woensdag

23/09 | 19u30

Vriendschappelijk

SV Ingelmunster

VS

KVK Westhoek

banner
banner

vrijdag

25/09 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Zonnekloppers Dentergem

woensdag

07/10 | 19u30

Vriendschappelijk

SV Ingelmunster

VS

Winkel Sport

zondag

13/12 | 09u15

Vriendschappelijk

SV De Ruiter

VS

SV Ingelmunster

U17

U15

U13

U12

U11

U10

U9

U8

U7

U6