banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Reeksindeling 4de provinciale C 2020-2021

Reeksindeling 4de provinciale C 2020-2021

12/06/2020

Nadat SV Ingelmunster in haar eerste seizoen de kampioenstitel binnenhaalde en dus promoveert naar 3de provinciale, kondigden we eerder al aan dat SV Ingelmunster komend seizoen 2020-2021 ook met een B-elftal zou aantreden in 4de provinciale.

 

Van zodra we de zekerheid hadden aan alle voorwaarden m.b.t. de inschrijving van een B-ploeg te voldoen, werd SV Ingelmunster B ook ingeschreven en zal ons B-elftal aantreden in 4de provinciale C, de reeks waarin SVI het afgelopen seizoen speelde. SV Ingelmunster B moet de jongeren de kans geven om te proeven van provinciaal voetbal en ervaring op te doen met het oog op de doorstroming naar het A-elftal. 

 

Veel bekende ploegen dus in deze provinciale C-reeks met ondermeer de derby tegen Hulste Sportief. SV Ingelmunster B start met een gezonde ambitie maar kan geschiedenis schrijven: spelen ze meteen kampioen dan wordt SV Ingelmunster wellicht de enige ploeg die 2 jaar na elkaar de titel kan veroveren in dezelfde provinciale reeks ;). Of SV Ingelmunster B dan ook kan promoveren kan je lezen op Wie kampioen speelt, promoveert behalve ...   

 

Waarom het voorlopige reeksindeling betreft kan u hier nalezen en na het verdwijnen van Wikings Kortrijk en Rekkem Sport kan de reeks nog aangevuld met 2 ploegen.