banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

SV Ingelmunster kampioen 2019-2020

SV Ingelmunster kampioen 2019-2020

27/03/2020

Nadat de “crisiscel corona” van de Belgische voetbalbond deze middag besliste dat de voetbalcompetities in het amateurvoetbal niet meer hervat zullen worden ten gevolge van het Coronavirus, wordt SV Ingelmunster uitgeroepen tot kampioen in 4de provinciale C in West-Vlaanderen. Ook de competitie in het jeugdvoetbal worden stopgezet.

 

We vroegen snel naar een reactie van trainer Rony Goemaere: “Ja, vreemde situatie natuurlijk maar ik ben enerzijds blij dat de voetbalbond een beslissing genomen heeft en ik denk anderzijds ook dat we de verdiende kampioen zijn. We staan 10 punten los op de eerste achtervolger, scoorden meest doelpunten, hebben het beste doelsaldo en ook de topschutter huist in onze rangen. Ik heb hier thuis alvast een fles champagne ontkurkt maar zal deze in mijn eentje moeten ledigen.

 

Ook voorzitter Francis Vandeputte reageerde: Uiteraard zijn we zeer blij dat we promoveren en aldus onze doelstelling behalen, anderzijds hadden we er natuurlijk graag een feestje van gemaakt. Of de voorzitter ook in z’n eentje een fles soldaat zou maken hebben we niet gevraagd.

 

Het bestuur van SV Ingelmunster wil via die deze weg dan ook graag alle spelers, trainers, medewerkers, … die zich hebben ingezet voor de club van harte bedanken en uiteraard ook onze talrijke supporters. Graag zouden we deze eerste titel in onze prille bestaan vieren als geen ander maar zullen hiervoor de evolutie van de coronamaatregelen moeten afwachten. We houden u verder op de hoogte via onze website.

 

Nu we kampioen zijn brengen we morgen alvast groot nieuws m.b.t. volgend seizoen.