banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

SV Ingelmunster legt de basis voor seizoen 2021-2022

SV Ingelmunster legt de basis voor seizoen 2021-2022

10/01/2021

Of er dit seizoen nog zal gevoetbald worden is nog een vraagteken maar ondertussen zitten we bij SV Ingelmunster niet stil. We zijn dan ook blij dat we vandaag reeds de basis hebben gelegd voor het volgende voetbalseizoen.

 

Ook volgend seizoen zullen we aantreden met een A-elftal (min. in 3de provinciale) en B-elftal in 4de provinciale.

 

Na de bekendmaking van de T1 en T2 voor de A-ploeg kunnen we ondertussen ook de namen bekend maken van de spelers uit de huidige A-kern waarmee we ondertussen een nieuwe overeenkomst hebben bereikt en die dus nog minstens één seizoen langer de kleuren van SV Ingelmunster zullen verdedigen: Dieter Callewaert, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Simon Vanmarcke, Wouter Cottignies, Leonardo Lavrauw, Sofiane Belkadi, Maurits Vanhoutte, Gabrio Rogiers, Senne Vanderstichele, Victor Verhaeghe, Pieter-Jan De Backere, Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Jari Windels, Cas Deboiserie, Alessandro Buyse & Desley Seys.

 

In de komende 2 weken zullen we ook de nieuwe transfers bekend maken om ons vervolgens opnieuw te concentreren op de verhoopte heropstart van de voetbalcompetities op 13 februari in zowel 3de en 4de provinciale.

 

(foto Vanessa Christriaens)