banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Heropstart competitie 2020-2021

Heropstart competitie 2020-2021

18/12/2020

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar Voetbal Vlaanderen gaf nu uiteindelijk toch een aangepaste wedstrijdkalender voor het provinciaal voetbal vrij waarbij de competities terug zouden opstarten in het weekend van 13 & 14 februari.

 

U kan de aangepaste wedstrijdkalenders bekijken van zowel het A-elftal en B-elftal. Ons B-elftal (her)opent de competitie op zaterdag 13 februari (om 19u30) in eigen huis tegen OG Stasegem en het A-elftal gaat diezelfde avond op bezoek bij de Groene Duivels van Ingooigem. 

 

Rekening houdend met de eerdere beslissing dat er geen eindrondes zouden gespeeld worden (lees "dit jaar geen voetbal meer") zouden de competities in 3de en 4de provinciale effectief kunnen afgewerkt worden in de eerste helft van augustus 2021!!!. Voetbal Vlaanderen besliste dan ook om dit voetbalseizoen enkel nog de heenronde af te werken.

 

Laat ons bidden dat het provinciaal voetbal nu effectief terug kan opstarten.

 

Voor de nieuwsgierigen hebben we de volledige wedstrijdkalender 2020-2021 aangepast zoals die er zou uitzien indien de competitie volledig zou worden afgewerkt. De laatste wedstrijd in eigen huis zou in dit geval afgewerkt worden op 7 augustus 2021 door SV Ingelmunster A (tegen Racing Bissegem).