banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Ook assistent Joost Malfait bekend

Ook assistent Joost Malfait bekend

30/12/2020

Op het einde van het huidige voetbalseizoen neemt SV Ingelmunster niet alleen afscheid van T1 Rony Goemaere maar ook van zijn assistent Jan Verhoeyen. Ook Jan willen we vanuit onze club nu reeds van harte bedanken voor het geleverde werk en weten we dat we ook het lopende seizoen nog ten volle op hen kunnen rekenen.

 

Naast een nieuwe hoofdtrainer SV Ingelmunster (lees: Wie wordt nu de nieuwe hoofdtrainer van SV Ingelmunster?) diende SVI dus ook op zoek naar een nieuwe T2 en zoals het onze club betaamt gingen we in eerste instantie op zoek in eigen rangen en kwamen we al snel tot een akkoord met huidig kernspeler Glenn Vanhollebeke. Tijd dus voor wat vragen

 

Hiermee breidt Glenn meteen een verlengstuk aan zijn verblijf bij de SVI-familie. Onze redactie legde hem wat vragen voor:

 

Waarom hou je op met voetballen?

 

Bij mijn komst naar SV Ingelmunster had ik vooraf bepaald dat dit sowieso het laatste hoofdstuk als actief voetballer ging worden. Ik ben hier op mijn 6-jarige leeftijd gestart in KSV Ingelmunster en wou hier ook de cirkel rond maken. Het is jammergenoeg wat vroeger geëindigd dan ik had gehoopt, maar dat het niet van een leien dakje liep de laatste 2 jaar weet iedereen. Ik heb heel wat te maken gekregen met verschillende blessures die zich begonnen op te stapelen, waardoor ik op den duur meer tijd doorbracht bij de kiné, dan op het veld (lees: na bijna half jaar weer fit). Mentaal knaagt dit aan een speler en ik voel dat na 27 jaar actief voetbal, waarvan 16 jaar in een A-kern, het lichaam zegt dat het voorbij is.    

 

Wat nu?

 

Ik hou enorm van het spelletje en er volledig mee stoppen ga ik nooit kunnen. Ik denk dat dit een aangeboren iets is, die ik heb meegekregen van mijn ouders en grootouders. Voetbal zit bij ons in de genen en dit zal er moeilijk uit geraken. Toen ik dan ook de kans kreeg om me te engageren als T2, kreeg ik de ideale overgangsfase voorgelegd om binnen SV Ingelmunster verder een rol van betekenis te spelen. Daarnaast blijf ik actief bij voetbalschool Atlético, waar ik ook al 8 jaar trainingen verzorg en actief ben binnen de jeugd en als sportief coördinator.

 

Wat drijft je?

 

Ingelmunster is een prachtige voetbalgemeente en de club van mijn hart. Er is een enorme ambitie en gedrevenheid bij het bestuur, het jeugdbestuur, onze TVJO en iedereen die met de club verbonden is om Ingelmunster terug te brengen naar waar het thuishoort, nl. in de hoogste regionen van het provinciaal voetbal. Daaraan draag ik enorm graag mijn steentje bij en om dit dan nog eens te kunnen doen met de coach die me bij OMS Ingelmunster heel veel heeft geleerd, is dat nog eens een extra motivatie voor mij om hierin alles van mezelf te geven.

 

- - - - - - - 

 

Na de jeugd bij KSV Ingelmunster werd Glenn Vanhollebeke opgenomen in de A-kern van Sporting West Ingelmunster Harelbeke (3de nationale). Na 2 seizoenen kwam hij terug in Ingelmunster voetballen bij het nieuwe OMS Ingelmunster waar hij als speler bijdroeg aan de promotie van 2de naar 1ste provinciale (onder de vleugels van Joost Malfait). Via een "serieus" ommetje bij SC Oostrozebeke, KSV Pittem, Club Roeselare, SV Rumbeke en SK Beveren-Leie kwam hij terug thuis bij SV Ingelmunster waarmee vorig seizoen de kampioenstitel werd behaald. We wensen Glenn alvast veel succes.

 

Glenn Vanhollebeke kan buigen op een mooie voetbalcarrière! Een overzicht

 

  • 2 seizoenen Sporting West Ingelmunster Harelbeke (3de nationale)
  • 3 seizoenen OMS Ingelmunster (2de en 1ste provinciale)
  • 1 seizoen KSC Oostrozebeke (2de provinciale)
  • 2 seizoen KSV Pittem (2de provinciale)
  • 4 seizoenen Club Roeselare (1ste en 2de provinciale)
  • 1 seizoen KSV Rumbeke (1ste provinciale)
  • 1 seizoen SK Beveren-Leie (2de provinciale)
  • 2 seizoenen SV Ingelmunster (4de en 3de provinciale)