banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

derde transfer SV Ingelmunster

derde transfer SV Ingelmunster

16/01/2021

De 22-jarige flankaanvaller Thibaut Maes verlaat 1ste provincialer KSV Diksmuide en keert terug naar Ingelmunster. Thibaut is werkzaam als ergotherapeut in RVT Blijvelde in Kortemark. Tijd dus voor enkele vragen:

 

Hoe verliep uw voetbalcarrière tot op heden?

 

Thibaut: Ik geloof dat ik op m’n 6de begonnen met bij Sporting West Ingelmunster Harelbeke en vervolgens OMS Ingelmunster tot aan de U16. Dan heb ik 1 jaar bij Wevelgem gespeeld, vervolgens bij KFC Izegem, later Mandel United en dit tot bij de Beloften. Op 19-jarige leeftijd debuteerde ik in het eerste elftal van Racing Lauwe (1ste provinciale) waar we zelfs de interprovinciale eindronde haalden. Na 2 seizoenen RC Lauwe ben ik dit seizoen aan de slag bij KSV Diksmuide, eveneens in 1ste provinciale.

 

Waarom keer je nu terug naar SV Ingelmunster?

 

Thibaut: Ik ben van Ingelmunster en ’t is dus dichterbij huis en deze prille club heeft toch mooie ambities voor de komende jaren. Het ultieme doel is het speelplezier terug te vinden en een vaste stek te veroveren in een ploeg waarmee ik naar 1ste provinciale wil. Bovendien zal ik eindelijk kunnen spelen in een schoon stadion waar ik al die jaren naar uitgekeken heb.

 

Transfer gemist? U vindt de link naar de aankondigingen hieronder

 

  1. SV Ingelmunster legt de basis voor seizoen 2021-2022
  2. Polyvalente linkervoet Dylan Vens
  3. 20-jarige aanvaller Quentin Vaneeckhoute