banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

eerste transfer SV Ingelmunster

eerste transfer SV Ingelmunster

13/01/2021

Terwijl de wintermercato bij onze eersteklassers op volle toeren draait gaat het er bij SV Ingelmunster een stuk rustiger aan toe daar zo goed als de volledige huidige A-kern trouw blijft aan SV Ingelmunster. Een teken van wederzijds vertrouwen tussen club en spelers.

 

Daarnaast willen we onze ambities zo snel mogelijk waarmaken en zijn we op zoek gegaan naar een beperkt aantal versterkingen voor zowel het A-elftal als B-elftal.

 

Eerste transfer: Polyvalente linkervoet Dylan Vens

 

De 24-jarige Dylan Vens zette de eerste stappen in het voetbal bij KFC Meulebeke om meteen over te komen naar Sporting West Ingelmunster Harelbeke waar hij 2 jaar later opgemerkt werd door Cercle Brugge en bij de groenzwarten een gedegen jeugdopleiding genoot tot aan zijn 15de levensjaar. Dylan trok toen naar SV Waregem om 1 jaar later en op 17-jarige leeftijd te debuteren in het eerste elftal van KFC Meulebeke, toen onder leiding van Bruno Derveaux. Na 7 seizoenen KFC Meulebeke (1ste provinciale) komt Dylan terug in Ingelmunster voetballen.

 

foto: Dylan Vens (boven 4de speler van links) bij Sporting West Ingelmunster Harelbeke

 

 

Wat trekt je aan bij SV Ingelmunster?

 

Dylan: Toen ik als jong ventje bij Ingelmunster speelde stond ik reeds verwonderd van het prachtige voetbalveld, het imponerende stadion en van de vele supporters. Ik kwam ook al regelmatig kijken naar SV Ingelmunster en je merkt dat de spelers een hechte vriendengroep zijn die samen sterk willen presteren. Deze ambiance en de ambitie van de club en de uitdaging om aan de top van de klassering te strijden voor de promotie, trekken mij enorm aan.

 

Hoe kijk je terug op 7 jaar KFC Meulebeke?

 

Dylan: Ik heb er een hele mooie tijd beleefd en ik kan alleen maar lovend zijn over de club. Geen kwaad woord over het correcte bestuur, de familiale sfeer en mijn vrienden aldaar. Ik zal KFC Meulebeke altijd dankbaar zijn voor de kans die ik bij hen gekregen heb.

 

Transfer gemist? U vindt de link naar de aankondigingen hieronder

 

  1. SV Ingelmunster legt de basis voor seizoen 2021-2022
  2. 20-jarige aanvaller Quentin Vaneeckhoute