banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

tweede transfer SV Ingelmunster

tweede transfer SV Ingelmunster

14/01/2021

Met de 20-jarige Quentin Vaneeckhoute versterkt SV Ingelmunster voor het voetbalseizoen 2021-2022 haar aanvalslinie. Quentin werd in Waregem geboren op oudejaarsavond van het jaar 2000 en is dit seizoen aan de slag bij de Oostvlaamse 1ste provincialer Jong Zulte.

 

Tijd dus voor een paar vragen:

 

Bij welke clubs heb je allemaal gespeeld?

 

Quentin: Toen ik 8 was ging ik bij Zonnekloppers Dentergem spelen gezien mijn ouders toen in Wakken woonden. Vanaf mijn 10de speelde ik 4 jaar bij KSC Wielsbeke, vervolgens 3 jaar bij Sparta Petegem (toen 3de Klasse resp. 2de Amateur). Op mijn 18de trok ik naar het ondertussen ter ziele gegane KSV Roeselare (toen Eerste Klasse B) om het jaar daarop aan te treden bij de Beloften van Winkel Sport (toen 2de Amateur). Gezien ik een stek in een eerste elftal ambieerde besliste ik vorig seizoen om Winkel Sport te verlaten en trok ik naar 1ste provincialer Jong Zulte.

 

Waarom kies je nu voor SV Ingelmunster?

 

Quentin: Vorig seizoen had ik ook al contact met SV Ingelmunster. Ik heb toen lang getwijfeld maar ik ben SV Ingelmunster blijven volgen en vorig seizoen ook een paar keer komen kijken. Het veld, de accommodatie, de vele supporters spraken vorig jaar al in het voordeel en SV Ingelmunster speelde overtuigend kampioen. Het is een heel schone club die met aanvallend voetbal verder hogerop wil en daar wil ik maar al te graag aan meewerken. Na 2 voetbalseizoenen van weinig overwinningen is dit waar ik het meeste naar uitkijk.

 

Heb je een link met Ingelmunster?

 

Quentin: Mijn opa (nvdr. Walter Vaneeckhoute) woont in Ingelmunster en is al jaar en dag fan. Als kleine jongen nam hij mij toen mee naar OMS Ingelmunster en ook op de wedstrijden van SV Ingelmunster is hij steevast van de partij. Hij zal alvast tevreden zijn dat ik bij SV Ingelmunster kom spelen.

 

 

Transfer gemist? U vindt de link naar de aankondigingen hieronder

 

  1. SV Ingelmunster legt de basis voor seizoen 2021-2022
  2. Polyvalente linkervoet Dylan Vens