‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag Wikings Kortrijk - SV Ingelmunster

09/02/2020

Terwijl de fans van SV Ingelmunster wellicht nog op zoek waren naar het terrein (1) had de thuisploeg de leider al op achterstand gezet. Glenn Vanhollebeke leed balverlies aan de middellijn, Wikings zette door en het was meteen raak. 1-0 na amper 1 minuut. Nog maar het 4de doelpunt deze competitie in minuut 1, maar dat is voer voor de Keek op de Reeks. Slechts even dachten we aan een doemscenario gezien Ingelmunster tot voor de wedstrijd een abominabel trackrecord had tegen staartploegen (1 op 6) maar SVI toonde een soort welgekomen ... lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Glenn Vanhollebeke, Emiel Verhulst, Jari Callens, Daan Debeuf, Olivier Naert, Wouter Cottignies (83' Jari Windels), Cas Deboiserie, Alessandro Buyse (79' Sofiane Belkadi) & Pieter-Jan De Backere.

Doelpunten: 41' Daan Debeuf (1-1), 44' Alessandro Buyse (1-2)