banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Voorbeschouwing Wikings Kortrijk - SV Ingelmunster

Voorbeschouwing Wikings Kortrijk - SV Ingelmunster

07/02/2020

Aanstaande zaterdag speelt SV Ingelmunster op de 22ste speeldag om 18u00 uit bij Wikings Kortrijk, 14de in de algemene rangschikking, wat in principe een haalbare kaart moet zijn. Ook voor de grootste opponenten staan geen loodzware opdrachten op het programma, met uitzondering voor Rekkem Sport die thuis VK Avelgem B ontvangt.

 

Op het Kortrijkse kunstgrasveld moet SV Ingelmunster in staat zijn op goed voetbal te brengen al mag de tegenstander zeker niet onderschat worden. Zo won Wikings Kortrijk zondag ll. ei zo na van SV Anzegem, die de week voordien nog runner-up SC Oostrozebeke versloeg en haalde Wikings Kortrijk in de 5 wedstrijden na de winterstop al quasi evenveel punten al in de voorafgaande 16 wedstrijden.

 

Alleen al voor de rubriek “Voor een hattrick moet je dan toch weer bij Wikings Kortrijk zijn!” uit de Keek op de Reeks hopen we dat de geschiedenis zich herhaalt (1) al voegen we er beter meteen aan toe “verkoop het vel van de beer niet voor hij geschoten is”.

 

SV Ingelmunster kan niet rekenen op Leonardo Lavrauw, die in de topper van zondag ll. 10 minuten voor het einde met knieblessure moest vervangen worden, en wordt in de selectie vervangen door Sofiane Belkadi.

 

Selectie SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Glenn Vanhollebeke, Emiel Verhulst, Jari Callens, Jari Windels, Olivier Naert, Wouter Cottignies, Simon Vanthuyne, Sofiane Belkadi, Cas Deboiserie, Alessandro Buyse & Pieter-Jan De Backere.

 

Voorbije uitslagen van Wikings Kortrijk:

 

  • 04/01/2020: SC Wielsbeke B 1-1 Wikings Kortrijk

  • 11/01/2020: Wikings Kortrijk 3-3 VK Avelgem B

  • 19/01/2020 FC Kuurne 4-1 Wikings Kortrijk

  • 25/01/2020: Wikings Kortrijk 0-4 Racing Waregem B

  • 02/02/2020: SV Anzegem B 5-5 Wikings Kortrijk

 

Bekijk de uitslagen van SV Ingelmunster

 

(1) Pieter-Jan De Backere scoorde ook in de heenwedstrijd SV Ingelmunster – Wikings Kortrijk een hattrick.

 

Voor meer informatie over 4de provinciale C, zie de Keek op de Reeks na 21 speeldagen