banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Voorbeschouwing SV Ingelmunster - SC Oostrozebeke

Voorbeschouwing SV Ingelmunster - SC Oostrozebeke

31/01/2020

Aanstaande zondag staat op de 21ste speeldag de topper van 4de provinciale C op het programma waarin leider SV Ingelmunster het 2de gerangschikte SC Oostrozebeke ontvangt.

 

De derby leeft in beide buurgemeenten en we verwachten dat de fans van beide teams massaal zullen afzakken naar het gemeentelijk sportcentrum in Ingelmunster. Bij Ingelmunster hoopt men de kaap van de 600 toeschouwers te overschrijden wat fenomenaal zou zijn voor een wedstrijd in 4de provinciale. En het mag gezegd worden: vanop de Ingelmunsterse tribune is het een droom om naar een voetbalwedstrijd te kijken. Uit goede bron vernamen we reeds dat ook Focus WTV een delegatie stuurt naar de wedstrijd!  

 

Beide ploegen hebben bovendien wat recht te zetten want na de winterstop loopt het iets minder vlot. SV Ingelmunster haalde 8 op 12 en SC Oostrozebeke slechts 6 op 12 en de voorbije speeldag moest SV Ingelmunster tevreden zijn met een gelijkspel tegen hekkensluiter OG Stasegem en ging SC Oostrozebeke thuis de boot in tegen SV Anzegem B.

 

SV Ingelmunster begint de wedstrijd met een bonus van 7 punten maar kan beter van bij de aftrap bij de pinken zijn en SC Oostrozebeke kan de titelstrijd weer helemaal opengooien.

 

Bij SC Oostrozebeke komt spits Kilian Vanhouteghem terug uit schorsing (lees “bij ons pietje?”).

 

Bij SV Ingelmunster is Victor Verhaeghe terug fit (maar nog niet in de selectie) en raakt Leonardo Lavrauw (ex SC Oostrozebeke) normaliter ook tijdig speelklaar voor de topper zodat het trainersduo Rony Goemaere & Jan Verhoeyen voor het eerst dit seizoen over een volledige kern kunnen beschikken.

 

Selectie SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Glenn Vanhollebeke, Emiel Verhulst, Jari Callens, Jari Windels, Leonardo Lavrauw, Olivier Naert, Wouter Cottignies, Simon Vanthuyne, Sofiane Belkadi, Cas Deboiserie, Alessandro Buyse & Pieter-Jan De Backere.

 

Voorbije uitslagen van SC Oostrozebeke:

  • 04/01/2020: VK Avelgem B 0-1 SC Oostrozebeke

  • 11/01/2020: SC Oostrozebeke 0-1 FC Kuurne

  • 18/01/2020: Racing Waregem B 2-3 SC Oostrozebeke

  • 25/01/2020: SC Oostrozebeke 1-3 SV Anzegem B

 

Bekijk de uitslagen van SV Ingelmunster

 

Lees ook de geschiedenis van de derby's tussen Ingelmunster en Oostrozebeke

 

Voor meer informatie over 4de provinciale C, zie de Keek op de Reeks na 20 speeldagen