‹ Terug naar nieuwsberichten

SV Ingelmunster terug aan de leiding in 4de Provinciale C

14/10/2019

Reeds bij aanvang van de wedstrijd zaterdagavond (Rekkem Sport stond op dat ogenblik 3-1 in het verlies) wist SV Ingelmunster duidelijk wat er te doen stond. Met een overwinning tegen Wikings Kortrijk zou het opnieuw leider worden in 4de provinciale C en zo geschiedde.

Rekkem Sport, die tot voor de 7de speeldag alle wedstrijden won, kreeg een serieuze dreun (5-1) bij het 4de geplaatste VK Avelgem. De wedstrijd begon nochtans uitstekend voor Rekkem toen Bert Desal zijn ploeg, met zijn 7de treffer van het seizoen, in de 29ste minuut op voorsprong zette. Maar toen schoot Sybren Rutten (n.v.d.r. die over een hele goede linker beschikt) van VK Avelgem uit zijn krammen en legde er zo maar eventjes 4 in het mandje van Rekkem, met een onvervalste hattrick in de 2de helft.

SC Oostrozebeke won zoals verwacht haar wedstrijd op Stasegem maar ziet VK Avelgem dankzij het doelpuntensaldo op de 3de plaats komen.