banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Pakt SV Ingelmunster A eindrondeticket?

Pakt SV Ingelmunster A eindrondeticket?

29/04/2022

Winnen en eindronde is binnen! Eenvoudiger kan het niet zijn ;)

 

En omdat we niets liever willen en graag veel volk zouden zien om onze A-ploeg aan te moedigen is't gratis entrée

 

Alhoewel onze A-ploeg het momenteel wat moeilijk heeft om te winnen moet het heerlijk zijn om aan de laatste thuiswedstrijd te kunnen beginnen en alle troeven in handen te hebben. Als we de rangschikking bekijken dan staat SV Ingelmunster A op de 5de plek en dit met evenveel punten als maar liefst nog 3 andere ploegen (Eendracht Hooglede, FC Marke en SV Kortrijk)

 

Mocht u zich afvragen hoe de eindronde tickets toegekend worden, lees dan "Wie mag deelnemen aan de eindronde?". 

 

We verduidelijken de situatie op één speeldag van het einde:

  • De vice-kampioen Racing Bissegem neemt deel aan de eindronde
  • Racing Bissegem won ook de 1ste periode waardoor dit ticket naar de 3de in de eindstand gaat, in casu Aalbeke Sport of Sint-Eloois-Winkel
  • Dosko Beveren won de 2de periode maar is ook de kampioen waardoor hun eindronde ticket naar de 3de in de eindstand gaat, ook hier met zekerheid Aalbeke Sport of Sint-Eloois-Winkel
  • Racing Bissegem, Aalbeke Sport en Sint-Eloois-Winkel hebben dus zeker al hun einderondeticket beet.
  • Dosko Beveren (kampioen) of Racing Bissegem (vice-kampioen) zijn één wedstrijd voor het einde de enigen die de 3de periodetitel kunnen pakken of m.a.w. dit ticket gaat naar de 5de in de eindstand.
  • SV Ingelmunster A staat momenteel op deze vijfde plaats dankzij 1 wedstrijd meer gewonnen waardoor SVI bij winst dus zeker op de 5de plek zal eindigen.

 

Uiteraard zijn de schaapjes nog niet op het droge of is dat ticket nog niet in de sjakosj wanneer je de terechte kampioen Dosko Beveren partij moogt geven in eigen huis maar net daarom hopen we op een grote opkomst zodat we een fijn verlengstuk kunnen bouwen aan dit voetbalseizoen waarin een enorme blessurelast ons echt wel parten heeft gespeeld.

 

En als we niet winnen maar gelijk spelen ... of als we verliezen ... 

Die uitleg gaan we u besparen ;)