banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Keek op de Reeks oefenwedstrijden SV Ingelmunster A

Keek op de Reeks oefenwedstrijden SV Ingelmunster A

07/08/2021

Het A-elftal speelde ondertussen 5 oefenwedstrijden. Tijd dus voor een eerste Keek en dus legden we ons oor te luister bij de nieuwe hoofdtrainer Joost Malfait:

 

"In onze eerste oefenwedstrijd tegen vierde provincialer FC Kuurne speelden we op voetbalvlak al een goede eerste helft. Kuurne was echt een maatje te klein en we wonnen vlot met 0-4. Tegen 3de provincialer Daring Ruddervoorde speelden we zelfs een hele sterke eerste helft maar zag je in de 2de helft duidelijk dat we fysiek nog niet klaar waren om dit niveau een ganse wedstrijd vol te houden. Ook de eerste 35 minuten tegen WS Lauwe waren heel sterk, creëerden we veel kansen en kwamen we verdiend 2-0 voor, maar 1ste provincialer Lauwe kon de situatie nog rechtzetten (2-5). Tegen NSVD Handzame (3de provinciale B) speelden we onze minst goede wedstrijd, we waren niet Nieuw Sterk Vlug Dapper (toch een prachtig voorvoegsel, nietwaar) maar eerder vermoeid, maar wisten de partij toch te winnen. Woensdag laatst tegen FC Gullegem was de ploeg uit 2de Amateur (niet onlogisch) sterker maar vond ik ons een goede 2de helft spelen. De groep verdiende voor het geleverde werk een gelijkspel maar het bleef 1-2."

 

"Ik ben heel tevreden over het tot op heden gebrachte spel en geloof dat we een sterk team aan de start van de competitie kunnen brengen. We zijn nog niet voltallig geweest t.g.v. verloven en te veel blessures (zei verder) maar dit bood kansen aan onze jonge gasten. Zo speelde o.a. Rune Vansteenbrugghe zich alvast in de kijker, presteerde Senne Vander Stichele zowel goed achterin als op de rechterwing, zag ik enkele goede invalbeurten van Alexander Vanglabeke, … ."

 

"De ziekenboeg baart me anderzijds wel wat zorgen: Wouter Cottignies (enkel), Desley Seys (enkel) en Dylan Vens (hamstring) vielen gekwetst uit, Pieter-Jan De Backere sukkelt opnieuw met de knie en op Leonardo Lavrauw (eveneens knie) kon ik op heden helemaal nog geen beroep doen. Hopelijk valt het allemaal mee en kunnen we iedereen nog voor de start van de competitie terug speelklaar krijgen."

 

Morgen, zondag 8 augustus, speelt A-elftal voor de Beker van West-Vlaanderen op het veld van FC Veldegem, een ontvangt B-elftal om 17u in eigen huis FC Lissewege.