banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

abonnementen 2020-2021

abonnementen 2020-2021

06/09/2020

Aanstaande zaterdag start voor zowel onze A-ploeg als onze B-ploeg de provinciale voetbalcompetitie. SV Ingelmunster B mag zaterdag 12/09 om 17u al aan de bak in en tegen Dentergem. SV Ingelmunster A ontvangt in haar eerste duel thuis Winkel Sport B (vorig seizoen ook kampioen in 4de provinciale).

 

De huidige corona-maatregelen laten voor de wedstrijd van zaterdag maximaal 400 toeschouwers toe. Een aantal die we bij SV Ingelmunster vorig seizoen regelmatig eens hebben overschreden. Fans met een seizoensabonnement krijgen dan ook logischerwijze voorrang op toeschouwers zonder abonnement. Wij vragen dan ook aan abonnees om zeker tijdig naar de terreinen van SV Ingelmunster af te zakken. 

 

Wie nog geen abonnement heeft kan nog steeds terecht in één van de 4 Supportercafé's Café 't Excuus, "den Bocker" (Café Gravenhof), t Hazekapelleke en den BP Biljart Palace.

 

  • Jaarabonnement Wedstrijden (incl. 10 consumpties): 60 €
  • Jaarabonnement Wedstrijden + Coffee Corner: 150 €

 

En noteer vooral ook dat één seizoensabonnement toegang biedt tot zowel de wedstrijden van het A-elftal (3de provinciale C) als het B-elftal (4de provinciale C)