banner
banner

Kalender

SV Ingelmunster treedt in het seizoen 2023-2024 aan met een A-elftal in 2de provinciale B, een B-elftal in 4de provinciale C, een Beloften-elftal en jeugdploegen U6, U7, U8, U9, U10, U11, U12 A - U12 B, U13, U15 A - U15 B & U17.

 

De thuiswedstrijden worden gespeeld op de sportterreinen van het Gemeentelijk Sportcentrum in Ingelmunster, Bollewerpstraat 92. 

Bekijk hier de eventuele afgelastingen.

 

Selecteer hieronder uw team om de kalender te bekijken. 

Wil je ook nog de wedstrijdkalenders of wedstrijdverslagen lezen van de vorige seizoenen dan selecteert u eerst het voetbalseizoen en vervolgens het team.

 • A-elftal
 • B-elftal
 • Beloften
 • U17
 • U15
 • U13
 • U12
 • U11
 • U10
 • U9
 • U8
 • U7
 • U6

A-elftal

zaterdag

15/08 | 18u00

Oefenwedstrijd

Eendracht Wervik

5 - 0

SV Ingelmunster

Eendracht Wervik, die trouwens geleid wordt door Maxim Vandamme (ooit trainer bij KSV Ingelmunster), heeft dit seizoen ambities in de hoogste provinciale reeks en dat hebben de spelers onze kersverse 3de provincialer aan de lijve kunnen ondervinden.

 

Ons trainersduo, Rony Goemaere en Jan Verhoeyen, kon nog geen beroep doen op alle kernspelers en dit zorgde voor het opvallend debuut van de 19-jarige doelman Haïko Goeman (zie overzicht transfers).

 

Hoogstens 10 minuten kon SV Ingelmunster qua spel gelijke tred houden met Wervik. In de 12de minuut stond het al 1-0 en toen de thuisploeg 7 minuten later via Pavel Dessein de deklat trof, speelde diezelfde Pavel zijn ploegmakker Jeroen Vlieghe vrij die mooi afrondde met een lobje. Nog eens 2 minuten later was het alweer raak (3-0). SV Ingelmunster moest vooral achter de bal aan lopen en kon zelf weinig brengen. In minuut 39 toonde Glenn Vanhollebeke gelukkig een staaltje van zijn ruime ervaring door de Wervikse 10 gewiekst buitenspel te zetten waardoor voorkomen werd dat deze laatste alleen op onze debutant kon afstevenen. Maar toch zette Wervik nog voor de rust de 4-0 op het scorebord.

 

Voor de tweede helft hadden beide ploegen heel wat wissels (1) doorgevoerd en bracht SVI duidelijk meer evenwicht in het spelbeeld. Halverwege de 2de helft kon SV Ingelmunster zowaar voor een eerste gevaar zorgen. De opgetogen schare SVI-fans zorgden spontaan voor een daverend applaus alsof ze meteen de gelijkmaker hadden gescoord. Alessandro Buyse trapte in de 72ste minuut nog verdienstelijk naar doel maar 4 minuten later lapte Wervik de forfaitcijfers aan ons broek. De beste Ingelmunsterse kans (7-tal minuten voor affluiten) was nog voor nieuwkomer Gabrio Rogiers die helaas van dichtbij naast trapte.

 

Eerste provincialer Eendracht Wervik bleek in eerste oefenwedstrijd van het A-elftal dus duidelijk een maatje te groot.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Haïko Goeman, Simon Vanmarcke, Glenn Vanhollebeke (46' Simon Vanthuyne), Emiel Verhulst, Nicolas Deman (73' Wouter Cottignies), Daan Debeuf, Jari Windels (35' Sofiane Belkadi), Wouter Cottignies (46' Maurits Vanhoutte), Gabrio Rogiers, Hannes Goemaere (46' Victor Verhaeghe) & Kristof Dupont (46' Alessandro Buyse).

 

Doelpunten: -

 

 (1) Er kon doorlopend gewisseld worden

donderdag

20/08 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

2 - 1

FC Kuurne

Vierde provincialer FC Kuurne, onder leiding van Ingelmunsternaar Davy Vangheluwe, was de 2de tegenstander van SV Ingelmunster A in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Waar om en bij de 300 toeschouwers vorig seizoen nog getuige waren van een uniek feit (lees “winnen zonder te scoren!)”, zagen gisteren slechts enkelen (lees: eerste oefenwedstrijd zonder publiek) dat Sofiane Belkadi al in de eerste minuut de score opende (1-0).  Een tiental minuten later miste Gabrio Rogiers van heel dichtbij en aan de overzijde was FC Kuurne voor het eerste gevaarlijk. Vooral SV Ingelmunster bleef dreigen en na 25 minuten scoorde Desley Seys met een knappe volley (2-0). Verder waren er nog kansen voor Kristof Dupont, Daan Debeuf (op de paal) en Frederique Ollivier maar SVI bleef steken op 2 doelpunten.

 

SVI wisselde niet aan de rust en FC Kuurne was meteen gevaarlijk. De partij was meer in evenwicht, FC Kuurne zorgde voor meer druk en SV Ingelmunster creëerde minder kansen. Desley Seys had nog een goed schot in huis (52’) en op een poging van Daan Debeuf (70’) had de Kuurnse doelman Matthias Demeyere (ook Ingelmunsternaar) meer moeite om de bal onder controle te krijgen. Tussendoor was Alessandro Buyse ingevallen voor Kristof Dupont en Hannes Goemaere voor Desley Seys. In minuut 80 was Kuurne al heel dicht bij de openingstreffer en in de slotminuut legden ze dan toch nog de 2-1 eindstand vast.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Simon Vanmarcke, Glenn Vanhollebeke, Emiel Verhulst, Daan Debeuf, Maurits Vanhoutte, Gabrio Rogiers, Sofiane Belkadi, Desley Seys (72' Hannes Goemaere) & Kristof Dupont (61' Alessandro Buyse).

 

Doelpunten: 1' Sofiane Belkadi (1-0), 25' Desley Seys (2-0)

zaterdag

22/08 | 19u00

Oefenwedstrijd

VV Emelgem-Kachtem

2 - 1

SV Ingelmunster

In de derde oefenwedstrijd van ons A-elftal op het veld van 2de provincialer VV Emelgem - Kachtem was het de thuisploeg die al na 3 minuten kon dreigen op vrijschop. De wedstrijd werd vooral gespeeld op het middenveld met weinig doelgevaar. De beste Ingelmunsterse kans was voor Alessandro Buyse die door Hannes Goemaere alleen op de doelman afgestuurd werd maar helaas niet kon afronden. Vlak voor rusten werd een eerste poging van Emelgem-Kachtem nog geweerd maar na wat gerommel kon de nr. 7 alsnog afwerken (1-0).

 

Na de rust kwam SVI geleidelijk aan beter in de wedstrijd met beduidend meer balbezit. Rond het kwartier bracht Cas Deboiserie het leder voor doel en supersub Victor Verhaeghe deed zijn bijnaam meteen alle eer aan (1-1). Diezelfde Cas Deboiserie rondde even later bijna zelf af maar trof het doelhout. Vier minuten voor affluiten mocht vrijsschopspecialist Wouter Cottignies aanleggen maar hij kon niet overdoen wat hij op 25 september 2019 deed. Geen doelpunt dus en bij de tegenaanval was het aan de overzijde wel prijs (2-1). Een gevleide zege voor de thuisploeg.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Simon Vanmarcke, Daan Debeuf, Nicolas Deman, Simon Vanthuyne, Jari Windels (53' Leonardo Lavrauw (82' Maurits Vanhoutte)), Wouter Cottignies, Cas Deboiserie, Hannes Goemaere (53' Victor Verhaeghe) & Alessandro Buyse.

 

Doelpunten: 62' Victor Verhaeghe (1-1)

zaterdag

29/08 | 19u30

Galawedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 1

Wevelgem City A

De galawedstrijd van vorig jaar werd afgewerkt tegen 2de provincialer Meulebeke (1-1), dit jaar kwam Wevelgem City A – tevens spelende in 2de provinciale – naar het Gemeentelijk Sportcentrum afgezakt. 

 

Wedstrijdverslag door de ogen van onze revaliderende spits Pieter-Jan De Backere: We kregen een evenwichtig wedstrijdbegin te zien met na 6 min een eerste kopkansje voor de bezoekers. Halfweg de eerste periode kwam Wevelgem opnieuw opzetten met een snelle aanval over links die over gekopt werd door Frederik Dejonghe. Niet veel later een gelijkaardige actie over links maar deze keer kon Dieter Callewaert de inzet van Jari Bourgeois (vorig seizoen nog bij FC Meulebeke) redden. Op het halfuur kon Maurits Vanhoutte zichzelf mooi vrijspelen en zijn voorzet werd door Emiel Verhulst gekopt in de handen van de bezoekende doelman. Niet veel later werd bezoeker Mathias Meulenyzer foutief afgestopt in het strafschopgebied en de scheids (die een goede wedstrijd gefloten heeft) wees onmiddellijk naar de stip. Dieter Callewaert was in de buurt maar kon niet verhinderen dat de strafschop van Frederik Declercq hard in het doel verdween: 0-1. Niet veel later zagen we een mooie diepe bal van Gabrio Rogiers op Desley Seys die naar binnen kwam en van op 20 meter de bal over trapte. Onmiddellijk erna een mooie actie tussen Simon Vanthuyne en Gabrio Rogiers die een hoekschop opleverde. Net voor rust werd de geblesseerde Maurits Vanhoutte vervangen door Leonardo Lavrauw. Ruststand 0-1.

 

Tijdens de rust kwam Alessandro Buyse op het veld voor Jari Windels en die werd al snel de diepte in gestuurd door Gabrio Rogiers met een hoekschop als gevolg. Niet veel later terug een hoekschop voor SVI nadat de bezoekende doelman de trap van Gabrio Rogiers over de achterlijn devieerde.  De wedstrijd kabbelde voort met wat middenveldspel en het balbezit voornamelijk voor Wevelgem. Op het uur kregen we een actie tussen Simon Vanthuyne en Alessandro Buyse, de daaropvolgende voorzet werd door Kristof Dupont in de handen van de doelman gekopt. Niet veel later kwamen Victor Verhaeghe en Sofiane Belkadi op het veld voor Kristof Dupont en Cas Deboiserie. Na 70 min een mooie individuele actie van Desley Seys die gepakt werd door de doelman. 10 min voor tijd terug wat dreiging van Wevelgem maar het schot van de oprukkende Lander Van Wassenhove ging hoog over.

 

De ruststand werd meteen ook de eindstand. Een goed georganiseerd SVI-blok hield goed stand tegen een sterke tegenstander en kon zelf geregeld wat kansjes versieren.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Simon Vanthuyne, Jari Windels (46' Alessandro Buyse), Maurits Vanhoutte (40' Leonardo Lavrauw), Gabrio Rogiers, Cas Deboiserie (62' Sofiane Belkadi), Kristof Dupont (62' Victor Verhaeghe) & Desley Seys.

 

Doelpunten: -

zondag

30/08 | 17u00

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

4 - 1

Hulste Sportief

Na de galamatch van zaterdag speelde Ingelmunster  A zondag al opnieuw, deze keer tegen 4de provincialer Hulste Sportief. De eerste helft was vrij gelijkopgaand. Na 6 minuten kreeg Hulste een vrije trap. Deze was net als de daaropvolgende corner ongevaarlijk. Een voorzet van Simon Vanmarcke bereikte enkel de keeper van de tegenstander. Een speciale vermelding voor Michiel Delie van Hulste die een mooie omhaal probeerde. Helaas voor hem ging deze niet richting doel. Na 21 minuten kon SV Ingelmunster voor het eerst juichen. Alessandro Buyse scoorde de eerste van de namiddag. Rond het halfuur was er bij een voorzet van Leonardo Lavrauw niemand voor doel en ging even later de vrije trap van Wouter Cottignies over. In de 34ste minuut zette Hulste Sportief de bordjes gelijk. 1-1 was ook de ruststand na een helft met veel duels en weinig kansen.

 

Bij de start van de tweede helft vielen drie wissels aan Ingelmunsterse zijde te noteren. Daan Debeuf, Gabrio Rogiers en Thiemen Penny gingen naar de kant. Hun vervangers waren Simon Vanthuyne, Emiel Verhulst en Dieter Callewaert. Later zou er nog regelmatig gewisseld worden, maar deze sportjournalist kon dan niet meer volgen. SVI begon het gevaarlijkst en trok meteen na de koffie naar voren. In minuut 54 schoot Wouter Cottignies een vrij trap over en enkele minuten later besloot Victor Verhaeghe op de keeper. Net daarna schoot hij de rebound in het gezicht van de keeper. Op het uur schoot Simon Vanthuyne Ingelmunster opnieuw op voorsprong. Ingelmunster speelde toen boven met onder andere Alessandro Buyse die alleen voor doel op de keeper schoot, Victor Verhaeghe die zijn hoofd niet tegen een corner kon zetten en Leonardo Lavrauw's kopbal bij de keeper eindigde. In de 70ste minuut had Hulste nog eens een kans, maar deze ging voorlangs het doel van Dieter Callewaert. In de 84ste minuut breide Ingelmunster zijn voorsprong uit met een goal van Victor Verhaeghe. De keeper van Hulste stopte nog verschillende pogingen van onder andere Victor Verhaeghe en Sofiane Belkadi. In de extratijd moest hij zich toch nog eens gewonnen geven na de tweede van de avond van Victor Verhaeghe. Eindstand 4-1.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny (46' Dieter Callewaert), Simon Vanmarcke, Daan Debeuf (46' Emiel Verhulst), Glenn Vanhollebeke, Nicolas Deman, Gabrio Rogiers (46' Simon Vanthuyne), Leonardo Lavrauw, Wouter Cottignies, Victor Verhaeghe, Sofiane Belkadi & Alessandro Buyse (Daan Debeuf).

 

Doelpunten: 21’ Buyse (1-0); 60’ Vanthuyne (2-1); 84’ Verhaeghe (3-1); 90’ Verhaeghe (4-1)

banner
banner

zaterdag

05/09 | 19u00

Oefenwedstrijd

FC Meulebeke

3 - 2

SV Ingelmunster

Amper drie minuten in de wedstrijd tegen KFC Meulebeke keek SV Ingelmunster al tegen een 1-0 achterstand aan. Na tien minuten had Ingelmunster enkele pogingen. Een voorzet van Gabrio Rogiers raakte net niet bij Kristof Dupont. Even later kwam de bal met wat geluk bij Daan Debeuf terecht. SV Ingelmunster speelde boven en KFC Meulebeke raakte niet meer voor doel. Dat resulteerde rond het halfuur in de gelijkmaker van Desley Seys (kopbal). Even later kwam SV Ingelmunster op voorsprong nadat Daan Debeuf de bal in doel schoot. In minuut 38 maakte Meulebeke gelijk nadat de bal voor doel bleef hangen. Na de goals gebeurde er niet zoveel meer tot de thuisploeg twee minuten voor de rust weer op voorsprong kwam. Ruststand 3-2.

 

Na de rust kwam Sofiane Belkadi het veld op. SV Ingelmunster had het de tweede helft moeilijker, wat resulteerde in verschillende tussenkomsten van keeper Thiemen Penny. Ook de veldspelers moesten af en toe een bal van de lijn redden. Veel gevaar creëerde SVI niet, maar ook Meulebeke speelde niet goed. We kregen dus een weinig boeiende tweede helft te zien. Simon Vanthuyne werd in 55' vervangen door Leonardo Lavrauw en twintig minuten voor tijd kwam Jari Windels op het veld voor Glenn Vanhollebeke. Op het einde kwam SVI nog naar voor maar echt gevaarlijk werd het nooit. Er werd niet meer gescoord. Eindstand 3-2.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Simon Vanmarcke, Glenn Vanhollebeke (72' Jari Windels), Emiel Verhulst, Simon Vanthuyne (55' Leonardo Lavrauw), Daan Debeuf, Gabrio Rogiers, Victor Verhaeghe (46' Sofiane Belkadi), Desley Seys & Kristof Dupont (82' Nicolas Deman).

 

Doelpunten: 29’ Seys (1-1); 31’ Debeuf (1-2)

zaterdag

12/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 1

Winkel Sport B

SV Ingelmunster opende de competitie thuis tegen Winkel Sport B. SVI had er duidelijk zin in want al in de eerste minuut zetten ze een aanval op. In de vierde minuut kon ook Winkel Sport voor het eerst dreigen. Daarna raakte de wedstrijd iets meer in evenwicht, maar had SV Ingelmunster licht overwicht. Gabrio Rogiers kon net niet gevaarlijk zijn, Desley Seys schoot over, Kristof Dupont schoot naast en Gabrio Rogiers schoot de voorzet van Cas Deboiserie op de keeper. Even later moest Maurits Vanhoutte een kans van Winkel wegwerken. Op het halfuur was het raak voor SV Ingelmunster. Kristof Dupont kopte de 1-0 na een goede vrije trap binnen. Kort daarna is het even spannend voor het doel van Dieter Callewaert toen de bal net voor hem geraakt werd en over hem heen sprong. Daan Debeuf wist het gevaar nog te neutraliseren. Winkel moest nu komen en probeerde, maar aan beide kanten viel er geen noemenswaardig gevaar meer te noteren. Ruststand 1-0.

 

De eerste kans van de tweede helft was ook voor de thuisploeg. Gabrio Rogiers schoot naast. Na 49 minuten scoorde Winkel de gelijkmaker, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. SVI had nog enkele pogingen maar er werd naast besloten of de bal belande net niet bij Kristof Dupont. In de 55ste minuut mochten de Ingelmunsterse fans voor de tweede keer juichen. Een goal van Gabrio Rogiers. Een minuut later moest de bezoekende keeper een kans pakken. In minuut 62 werd het 3-0. Emiel Verhulst schilderde de bal mooi binnen. Dieter Callewaert moest nog een bal pakken. Desley Seys en Daan Debeuf schoten over. In minuut 73 wisselde de promovendus voor het eerst. Victor Verhaeghe kwam Kristof Dupont vervangen. Een minuut later moest Dieter Callewaert zich toch gewonnen geven en scoorde Winkel de 3-1. Winkel kwam nog maar de Ingelmunsterse verdediging deed haar werk. Tien minuten voor tijd viel er een tweede wissel te noteren. Cas Deboiserie maakte plaats voor Nicolas Deman. 5 minuten voor tijd kwam hij in een goede positie maar hij wachtte te lang met de voorzet waardoor deze in het zijnet belandde. Vier minuten voor tijd wisselde Ingelmunster voor de derde keer Simon Vanthuyne verliet het veld. Jari Windels was zijn vervanger.

 

SV Ingelmunster is goed aan het seizoen begonnen met deze 3-1 winst.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Maurits Vanhoutte, Cas Deboiserie (80’ Nicolas Deman), Kristof Dupont (73’ Victor Verhaeghe), Simon Vanthuyne (86’ Jari Windels), Simon Vanmarcke, Gabrio Rogiers, Desley Seys

 

Doelpunten: 30’ Kristof Dupont (1-0), 55’ Gabrio Rogiers (2-0), 63’ Emiel Verhulst (3-0)

 

Gele kaarten: 57’ Simon Vanthuyne

zondag

20/09 | 15u00

Competitie

Aalbeke Sport

3 - 4

SV Ingelmunster

In de eerste tien minuten tegen Aalbeke Sport ging de bal over en weer en vielen er geen kansen te noteren. De eerste kans was voor SV Ingelmunster met een schot van Gabrio Rogiers dat door de keeper gered werd. Pogingen van Desley Seys en Kristof Dupont belandden niet binnen het doelkader. Na een kwartier kwam Aalbeke voor het eerst met een echte kans. Hun vrije trap ging over. Daarna was het weer aan Ingelmunster met onder andere een voorzet van Frederique Ollivier. Na 24 minuten was het dan raak. Kristof Dupont tikte de voorzet van Desley Seys binnen. Daarna vielen er vooral kansen te noteren via Desley Seys en Gabrio Rogiers. Vijf minuten voor de rust moest Dieter Callewaert tussenkomen om een goal te vermijden. Net voor de rust scoorde Kristof Dupont zijn tweede goal van de namiddag. Ruststand 2-0.

 

Tijdens de rust werd er voor het eerst gewisseld. Wouter Cottignies kwam Alessandro Buyse vervangen. In de 52ste minuut werd er een penaltyfout gemaakt op Desley Seys. Wouter Cottignies zette de strafschop om. Enkele minuten later scoorde Aalbeke met een omhaal. SV Ingelmunster bleef aanvallen en had kansen via Desley Seys en Kristof Dupont. Op het uur voerden de bezoekers hun tweede wissel door. De geblesseerde Desley Seys werd vervangen door Cas Deboiserie, die meteen een corner naast kopte. Net voorbij het uur kon SVI weer juichen nadat Gabrio Rogiers de 1-4 scoorde. In de 65ste minuut kwam Aalbeke dichter met een gescoorde strafschop en 6 minuten later stond het 3-4 nadat Aalbeke nog een penalty kreeg. De bezoekers wilden de kloof weer uitbreiden via pogingen van onder andere Nicolas Deman. In de 77ste minuut wisselde SV Ingelmunster voor de laatste keer. Simon Vanthuyne kwam in de plaats van Nicolas Deman. Even later moest Dieter Callewaert nog een gelijkmaker vermijden. Twee minuten voor tijd kreeg Simon Vanthuyne geel voor protest. De bezoekers hadden nog enkele kansen, maar er werd niet meer gescoord. Eindscore 3-4.

 

Zaterdag speelt Ingelmunster de derby tegen SCOR.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Maurits Vanhoutte, Alessandro Buyse (45’ Wouter Cottignies), Nicolas Deman (77’ Simon Vanthuyne), Kristof Dupont, Simon Vanmarcke, Gabrio Rogiers, Desley Seys (60’ Cas Deboiserie)

 

Doelpunten: 24’ Kristof Dupont (0-1), 44’ Kristof Dupont (0-2), 52’ Wouter Cottignies (0-3), 62’ Gabrio Rogiers (1-4)

 

Gele kaarten: 88’ Simon Vanthuyne

zaterdag

26/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 1

SC Oostrozebeke

Voor de derby tegen SC Oostrozebeke waren een 350-tal supporters naar het Gemeentelijk Sportcentrum afgezakt (vorig seizoen waren dit er nog meer dan 700). Zij kregen een lange studieronde te zien met enkele ongevaarlijke pogingen van SV Ingelmunster. Na 18 minuten viel er een eerste kans te noteren, maar Desley Seys besloot op de keeper. Even later kon Gabrio Rogiers Kristof Dupont niet bereiken voor doel. SC Oostrozebeke probeerde soms tegen te prikken, maar kon ook niet echt gevaarlijk zijn. Tegen de gang van het spel in kwam SCOR in de 32ste minuut op voorsprong. Daarna kreeg SVI het moeilijker en waren er veel slechte passes te zien. Enkele minuten voor tijd was SVI er via Gabrio Rogiers nog dicht bij maar die kon zijn hoofd niet tegen de bal zetten. Ruststand 0-1.

 

Na de rust wisselde de thuisploeg voor het eerst. Leonardo Lavrauw kwam Victor Verhaeghe vervangen. SVI begon het best aan de tweede helft en had verschillende kansen. De voorzet van Emiel Verhulst ging voorbij iedereen, Kristof Dupont kon een voorzet van Nicolas Deman net niet goed raken en Leonardo Lavrauw kopte op de keeper. SVI bleef komen en SCOR kon enkel verdedigen. Er vielen nog verschillende kansen te noteren voor onder andere Desley Seys, Kristof Dupont, Nicolas Deman en Emiel Verhulst. In de 87ste minuut voerde Ingelmunster een tweede wissel door. Emiel Verhulst verliet mankend het veld, Cas Deboiserie was zijn vervanger. Net voor tijd kreeg Kristof Dupont dé kans op de gelijkmaker. De bal moet altijd tegen de netten, maar hij besliste naast. SV Ingelmunster verdiende meer, maar het waren de bezoekers die met drie punten terugkeerden naar Oostrozebeke. Eindstand 0-1.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Simon Vanmarcke, Daan Debeuf, Emiel Verhulst (87' Cas Deboiserie), Maurits Vanhoutte, Nicolas Deman, Gabrio Rogiers, Victor Verhaeghe (46' Leonardo Lavrauw), Kristof Dupont & Desley Seys

 

Doelpunten: -

 

Gele kaarten: 66’ Dieter Callewaert

 

Lees ook historisch overzicht van de derby's tussen Ingelmunster & Oostrozebeke

zaterdag

03/10 | 19u30

Competitie

Dosko Beveren

2 - 1

SV Ingelmunster

Na het verlies van vorige week tegen SC Oostrozebeke trok SV Ingelmunster deze week naar co-leider Dosko Beveren. De referee trad van meet af aan kordaat op en greep gretig naar zijn kaarten en bestrafte drie spelers van SVI binnen het kwartier met een gele kaart (Maurits Vanhoutte, Daan Debeuf en Leonardo Lavrauw). Het zou een voorbode worden voor de rest van de wedstrijd. De wedstrijd verliep sportief wel gelijkopgaand waarbij SVI enkele kansen had via onder andere Maurits Vanhoutte en Alessandro Buyse en anderzijds ook de verdediging af en toe moest ingrijpen om een kans voor de thuisploeg te vermijden. Rond de 23ste minuut was Dosko Beveren dicht bij de openingstreffer toen het na buitenspel toch mocht verder spelen maar Simon Vanmarcke redde de meubelen. Aan de andere zijde ging, in 27ste minuut, een SVI-voorzet over iedereen heen. Leonardo Lavrauw pikte het leder op en zijn voorzet belandde via Kristof Dupont in doel (0-1). Na de goal speelde SVI beter. In de 33ste minuut scoorde Dosko bijna, maar Gabrio Rogiers redde nog op de lijn. In de 37ste minuut was de scheidsrechter even het noorden kwijt toen hij Maurits Vanhoutte met een tweede gele kaart van het veld stuurde (na eerst balvoordeel te hebben gegeven!!!). Spijtig hoe een scheidsrechterlijke dwaling een wedstrijd om zeep kan helpen. We gingen rusten met 10 een 0-1 voorsprong.

 

In het begin van de tweede helft moest Dieter Callewaert verschillende keren aan de bak. De bezoekers hadden het moeilijk en raakten er niet meer uit. Op het uur wisselde trainer Rony Goemaere voor het eerst. Spits Cas Deboiserie kwam Kristof Dupont vervangen. SVI werd aanvallend weer wat beter, maar in de 65ste minuut scoorde de thuisploeg dan toch de 1-1? Na het daaropvolgende en aanhoudende protest van Alessandro Buyse besloot de scheidsrechter hem ook naar de kleedkamer te sturen en moest SV Ingelmunster met 9 (!) verder. Even later kreeg ook Emiel Verhulst nog een geel karton gepresenteerd. SV Ingelmunster bleef proberen om te scoren al raakten ze nog moeilijk van onder de druk uit. In de 79ste minuut kopte Gabrio Rogiers een voorzet van Emiel Verhulst over. Aan de overkant was het even later wel raak. Dosko scoorde op lullige wijze de 2-1 na een inschattingsfout van doelman Dieter Callewaert. In de 85ste minuut was SVI, ondanks een numerieke minderheid, toch nog dicht bij de gelijkmaker toen Cas Deboiserie via een schot een hoekschop kon afdwingen en de bal na deze hoekschop na wat geharrewar zowaar nog bijna in doel belandde. Er werd echter niet meer gescoord en SV Ingelmunster moest afdruipen met een 2de opeenvolgende nederlaag. Na de wedstrijd kreeg T2 Jan Verhoeyen nog een rode kaart aangesmeerd.

 

Komende zaterdag ontvangt SV Ingelmunster Lendelede Sport.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Frederique Ollivier, Simon Vanmarcke, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Simon Vanthuyne, Maurits Vanhoutte, Leonardo Lavrauw, Gabrio Rogiers, Kristof Dupont (60' Cas Deboiserie) & Alessandro Buysse

 

Doelpunten: 27' Kristof Dupont (0-1), 65' Davy Vanhecke (1-1), 80' Sven Lugghe (2-1)

 

Gele kaarten: 7' Maurits Vanhoutte, 11’ Daan Debeuf, 16' Leonardo Lavrauw, 65' Alessandro Buysse, 67' Emiel Verhulst

 

Rode kaarten: 37' Maurits Vanhoutte, 66' Alessandro Buysse, 92' Jan Verhoeyen

 

 

banner
banner

zaterdag

10/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

2 - 1

Lendelede Sport

Voor de wedstrijd tegen Lendelede was ook de regen van de partij. De match begon vrij gelijkopgaand, zonder echte kansen. Na acht minuten kon Ingelmunster toch juichen. Cas Deboiserie scoorde na een steal zijn eerste goal dit seizoen. Vijf minuten later kregen de bezoekers een grote kans om de gelijkmaker te scoren, maar hun speler twijfelde te lang om te schieten. SV Ingelmunster was de betere ploeg. Toch waren er niet veel kansen te noteren. De Lendeleedse keeper pakte een schot van Daan Debeuf en Kristof Dupont schoot voorlangs. Ook de bezoekers hadden af en toe een kans. Zo werd de verder saaie eerste helft bij vlagen toch een beetje boeiend. Ruststand 1-0.

 

De thuisploeg begon meteen aanvallend aan de tweede helft, maar ook doelman Thiemen Penny moest aan het werk. Er zat veel afval in het spel van Ingelmunster. Er vielen ook kansen te noteren, zoals een poging van Gabrio Rogiers die voorlangs ging, Kristof Dupont die op de doelman kopte en Leonardo Lavrauw die ook voorlangs besloot. Aan de overkant moest Thiemen Penny enkele keren tussenkomen. In de 75ste minuut had Daan Debeuf een grote kans, maar hij wachtte te lang met schieten waardoor hij op de keeper besloot. Twee minuten later was het wel raak aan de overkant.  Siel Levecque maakte de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd wisselde Ingelmunster voor het eerst. Victor Verhaeghe kwam Kristof Dupont vervangen. Ingelmunster drukte in de slotminuten nog eens door en dat resulteerde in een goal van Gabrio Rogiers enkele minuten voor affluiten. Ingelmunster probeerde de voorsprong nog verder uit te diepen, maar er werd niet meer gescoord. Eindstand 2-1. SVI wint na twee verliespartijen opnieuw.

 

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Simon Vanmarcke, Glenn Vanhollebeke, Emiel Verhulst, Simon Vanthuyne, Daan Debeuf, Leonardo Lavrauw, Gabrio Rogiers, Kristof Dupont (82' Victor Verhaeghe) & Cas Deboiserie

 

Doelpunten: 8' Cas Deboiserie (1-0), 77' Siel Levecque (1-1), 87' Gabrio Rogiers (2-1)

 

Gele kaarten: 36' Glenn Vanhollebeke, 77' Cas Deboiserie

zaterdag

13/02 | 19u00

Competitie

GD Ingooigem

afgelast

SV Ingelmunster

zaterdag

20/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

afgelast

Racing Waregem B

zaterdag

27/02 | 20u15

Competitie

Mandel United B

VS

SV Ingelmunster

afgelast

zaterdag

06/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

afgelast

SV Kortrijk

banner
banner

zondag

14/03 | 15u00

Competitie

FC Marke

afgelast

SV Ingelmunster

zondag

21/03 | 14u30

Competitie

Eendracht Hooglede

afgelast

SV Ingelmunster

zaterdag

27/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

afgelast

SV De Ruiter

zondag

11/04 | 15u00

Competitie

NS Heule

afgelast

SV Ingelmunster

zondag

25/04 | 14u30

Competitie

RC Bissegem

afgelast

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

01/05 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

afgelast

Wevelgem City B

zaterdag

08/05 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

FC Marke

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Dit was eerste wedstrijd van de terugronde normaal voorzien op 19/12/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

15/05 | 18u00

Competitie

Winkel Sport B

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 09/01/2020 om 18u00.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

22/05 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

Aalbeke Sport

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 16/01/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

29/05 | 18u00

Competitie

SC Oostrozebeke

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 23/01/2020 om 18u00.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

banner
banner

zaterdag

05/06 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

Dosko Beveren

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 30/01/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zondag

13/06 | 15u00

Competitie

Lendelede Sport

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 07/02/2020 om 15u00.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

19/06 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

GD Ingooigem

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 20/02/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

26/06 | 19u00

Competitie

Racing Waregem B

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 27/02/2020 om 19u00.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

03/07 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

Mandel United B

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 06/03/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

banner
banner

zondag

11/07 | 15u00

Competitie

SV Kortrijk

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 14/03/2020 om 15u00.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

17/07 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

Eendracht Hooglede

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 20/03/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zondag

25/07 | 15u00

Competitie

SV De Ruiter

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 28/03/2020 om 15u00.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

31/07 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

NS Heule

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 10/04/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

zaterdag

07/08 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

RC Bissegem

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 17/04/2020 om 19u30.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

banner
banner

zondag

15/08 | 15u00

Competitie

Wevelgem City B

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

In eerste instantie zou t.g.v. het Coronavirus in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde worden afgewerkt en geen terugronde worden gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 25/04/2020 om 15u00.

 

Uiteindelijk werd op 15 januari 2021 beslist de voetbalcompetities seizoen 2021-2022 definitief stop te zetten.

B-elftal

vrijdag

21/08 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

4 - 3

FC Lendelede

Ondanks het laattijdige nieuws dat er in Ingelmunster dan toch toeschouwers werden toegelaten bij voetbalwedstrijden was er toch nog een geringe opkomst (we schatten +/- 50 personen). 

 

Deze zagen al na 6' minuten dat de Lendeleedse doelman zich vergiste in een terugspeelbal en de bezoekers stonden al op achterstand (0-1). Mogelijks had SVI-doelman Laurens Behaegel op het kwartier medelijden met zijn makker aan de overzijde want na slecht uitvoetballen kon FC Lendelede al te makkelijk op gelijke hoogte komen. De wedstrijd kon dus herbeginnen. Op het half uur mocht Lendelede een strafschop na handspel omzetten (1-2). En vlak voor rusten lag de doelman van Lendelede wederom aan de basis van een SVI-doelpunt. Michael Oteui bedankte en trapte de gelijkmaker binnen (2-2). 

 

Ook na de rust bleef het spel op en neer gaan, deels door het regelmatige balverlies langs beide zijden en Emal Ahmadi bracht SVI voor de 2de maal op voorsprong. Lendelede krabbelde halverwege de 2de helft terug naast SVI (3-3). Vijf minuten voor affluiten bezorgde Alexander Vanglabeke, na een sterke invalbeurt, de overwinning met de 4-3.

 

Opstelling: Laurens Behaegel, Yuri Verthé, Arne Terryn, Aaron Lapeire, Laurens Bekaert, Thibaut Ottevaere, Emal Ahmadi, Arne Verschueren, Michael Oteui, Wiebe Vangansbeke, Matthice Degrijze, Ryan Sinnaeve, Gert-Jan Dendauw, Alexander Vanglabeke, Frederik Vanwynsberghe, Samuel Vandendriessche, Jochen Duyck, Kaihan Ahmadi, Gian Goeman.

 

Doelpunten: 6' owngoal (1-0), 42' Michael Oteui(2-2), 53' Emal Ahmadi (3-2), 40' Alexander Vanglabeke (4-3)

zondag

30/08 | 15u00

Oefenwedstrijd

Jong Zulte

1 - 3

SV Ingelmunster

woensdag

02/09 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 0

GL Ruiselede

zaterdag

05/09 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

3 - 1

VV Koekelare B

zaterdag

12/09 | 17u00

Competitie

Zonnekloppers Dentergem

5 - 1

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

19/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 2

SV Pittem

zaterdag

26/09 | 19u00

Competitie

Hulste Sportief

2 - 0

SV Ingelmunster

zaterdag

03/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 5

FC Kuurne

zaterdag

10/10 | 18u00

Competitie

FC Aarsele

1 - 1

SV Ingelmunster

zaterdag

13/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

OG Stasegem

banner
banner

zondag

21/02 | 15u00

Competitie

WS Bellegem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

27/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Vijve

zaterdag

06/03 | 18u30

Competitie

Jong Helkijn

VS

SV Ingelmunster

zondag

14/03 | 15u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SV Anzegem B

zaterdag

20/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Orly Harelbeke

banner
banner

zaterdag

27/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

WS Desselgem

zaterdag

10/04 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Wielsbeke B

zaterdag

24/04 | 19u00

Competitie

VK Avelgem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

01/05 | 19u30

Competitie

SV Anzegem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

08/05 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

Zonnekloppers Dentergem

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 09/01/2020 om 19u30

banner
banner

zondag

16/05 | 14u30

Competitie

SV Pittem

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 17/01/2020 om 14u30

zaterdag

22/05 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

Hulste Sportief

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 23/01/2020 om 19u30

zondag

30/05 | 14u30

Competitie

FC Kuurne

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 31/01/2020 om 14u30

zaterdag

05/06 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

FC Aarsele

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 06/02/2020 om 19u30

zondag

13/06 | 15u00

Competitie

OG Stasegem

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 21/02/2020 om 15u00

banner
banner

zaterdag

19/06 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

WS Bellegem

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 27/02/2020 om 19u30

zondag

27/06 | 15u00

Competitie

Jong Vijve

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 07/03/2020 om 15u00

zaterdag

03/07 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

Jong Helkijn

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 13/03/2020 om 19u30

zondag

11/07 | 15u00

Competitie

Orly Harelbeke

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 21/03/2020 om 15u00

zondag

18/07 | 15u00

Competitie

WS Desselgem

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 11/04/2020 om 15u00

banner
banner

zaterdag

24/07 | 19u30

Competitie

SC Wielsbeke B

terugronde afgelast

SV Ingelmunster

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 17/04/2020 om 19u30

zondag

01/08 | 15u00

Competitie

SV Ingelmunster

terugronde afgelast

VK Avelgem B

T.g.v. Coronavirus wordt in het seizoen 2020-2021 enkel de heenronde afgewerkt en wordt er geen terugronde gespeeld. Deze wedstrijd was normaal voorzien op 25/04/2020 om 15u00

Beloften

vrijdag

28/08 | 19u30

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 3

KVC Wingene

dinsdag

01/09 | 19u30

Oefenwedstrijd

SC Oostrozebeke

4 - 3

SV Ingelmunster

vrijdag

04/09 | 20u00

Oefenwedstrijd

SV Ingelmunster

2 - 1

SK Torhout

vrijdag

11/09 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 0

Hulste Sportief

zondag

20/09 | 09u15

Competitie

Orly Harelbeke

2 - 6

SV Ingelmunster

banner
banner

woensdag

23/09 | 19u30

Vriendschappelijk

SV Ingelmunster

2 - 1

KVK Westhoek

vrijdag

25/09 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 3

Zonnekloppers Dentergem

dinsdag

29/09 | 19u30

Vriendschappelijk

SC Oostrozebeke

2 - 4

SV Ingelmunster

zondag

04/10 | 09u30

Competitie

SV Anzegem B

6 - 1

SV Ingelmunster

woensdag

07/10 | 19u30

Vriendschappelijk

SV Ingelmunster

2 - 2

Winkel Sport

banner
banner

vrijdag

09/10 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke

zondag

18/10 | 09u15

Competitie

Jong Vijve B

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

23/10 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

GD Ingooigem

zondag

08/11 | 09u15

Competitie

VV Emelgem-Kachtem

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

13/11 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

FC Kuurne

banner
banner

zondag

22/11 | 09u15

Competitie

WS Desselgem

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

27/11 | 20u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

FC Aarsele

vrijdag

04/12 | 19u30

Competitie

SV Pittem

VS

SV Ingelmunster

zondag

13/12 | 09u15

Vriendschappelijk

SV De Ruiter

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

15/01 | 19u30

Competitie

Hulste Sportief

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

U17

U15

U13

U12

U11

U10

U9

U8

U7

U6