banner
banner

Kalender

SV Ingelmunster treedt in het seizoen 2023-2024 aan met een A-elftal in 2de provinciale B, een B-elftal in 4de provinciale C, een Beloften-elftal en jeugdploegen U6, U7, U8, U9, U10, U11, U12 A - U12 B, U13, U15 A - U15 B & U17.

 

De thuiswedstrijden worden gespeeld op de sportterreinen van het Gemeentelijk Sportcentrum in Ingelmunster, Bollewerpstraat 92. 

Bekijk hier de eventuele afgelastingen.

 

Selecteer hieronder uw team om de kalender te bekijken. 

Wil je ook nog de wedstrijdkalenders of wedstrijdverslagen lezen van de vorige seizoenen dan selecteert u eerst het voetbalseizoen en vervolgens het team.

 • A-elftal
 • B-elftal
 • Beloften
 • U 17
 • U 15 A
 • U 15B
 • U 13
 • U 12A
 • U 12B
 • U 11
 • U 10
 • U 9
 • U 8
 • U 7
 • U 6

A-elftal

donderdag

27/07 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

FC Dadizele Sport

1 - 0

SV Ingelmunster

dinsdag

01/08 | 19u30

Beker van West-Vlaanderen

SV Ingelmunster

1 - 5

K.WS Houthulst A

donderdag

03/08 | 19u30

Vriendschappelijk wedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 2

Dosko Kanegem

zaterdag

05/08 | 19u00

Beker van West-Vlaanderen

K. SV Veurne A

4 - 1

SV Ingelmunster

donderdag

10/08 | 19u15

Vriendschappelijk wedstrijd

SV Ingelmunster

2 - 0

SK Westrozebeke

banner
banner

zaterdag

12/08 | 19u30

Beker van West-Vlaanderen

SV Ingelmunster

0 - 2

K. SV Rumbeke

zondag

20/08 | 17u00

Beker van West-Vlaanderen

K WS Oudenburg

1 - 0

SV Ingelmunster

dinsdag

29/08 | 19u15

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

1 - 3

K. WS Lauwe

zaterdag

02/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 4

SC Zonnebeke

Net niet voor SV Ingelmunster A en S.C. Zonnebeke dodelijk efficiënt lijkt een korte samenvatting van onze eerste competitiewedstrijd in 2de provinciale, maar een eindstand van 0-4 was zwaar overdreven.

SVI voetbalde goed en kreeg ook de meeste kansen, maar kon deze jammer genoeg niet afwerken.

Bij Zonnebeke was telkens het praktisch raak wanneer ze voor het doel van keeper Michiel Tant verschenen.

De meeste kansen kwamen echter wel van Ingelmunster. Na twee minuten werd Pieter-Jan De Backere al door Thomas Menghis richting de Zonnebeekse doelman gestuurd. Hij werd achter foutief gestopt door doelman Coffyn. Deze laatste kreeg slechts geel. In normale omstandigheden was rood een juistere kaart, maar blijkbaar was er nog extremis een zeer recente regel van de bond die de scheids anders deed beslissen.

Bij SV Ingelmunster waren ze verwittigd. Zonnebeke had een sterke ploeg, dat wisten ze. Vorig seizoen deden ze mee voor de titel en speelden ze ook de eindronde. De ambities waren te merken, maar het eerste kwartier was wel voor Ingelmunster. Het werd meerdere keren warm voor hun doel. Ingelmunster bouwde netjes hun loopgraven rond de zestien uit.

Twee dubieuze beslissingen over offside stopten de doelpogingen. Telkens was nieuwe speler Ahmed Sekou Diallo zeer actief in deze acties. Met Diallo, haalde SVI een ware international binnen, want Ahmed speelde nog onlangs in 2de klasse in Cyprus.

Ook spits Jari Bourgeois kreeg genoeg kansen. Eerst kon hij de bal net niet raken na een voorzet van Senne Vanderstichele op rechts en daarna werd hij teruggefloten wegens buitenspel wanneer hij alleen voor doel kwam.

Bij de eerste tegenprik van Zonnebeke was het prijs, volledig tegen het spel in. Een afgeweken kopbal belandde in het Ingelmunsterse net. Doelman Tant was een eerste keer kansloos.

Daan Debeuf pakt de eerste gele kaart van het seizoen en na 45 minuten stond het 0-1 en lag alles nog open.

Ingelmunster startte met volle moed zijn rush vooruit, maar stond onmiddellijk na 2 minuten met een 0-2 achterstand na een mooi afgewerkte trap van de nummer 14 van Zonnebeke, Hillewaere, los in de netten.

Jari Bourgeois was er kort drie maal dicht bij, maar miste zijn afwerking. Eén maal belandde de bal op de lat.

In het eerste kwartier na de rust stond de 0-3 op het bord. Deze keer deed R. Moons de Ingelmunsterse netten trillen.

Ingelmunster liet de moed niet zakken en wou vooruit. Opnieuw werd een fout in het strafschopsgebied van Zonnebeke niet betraft.

Pieter-Jan Debackere kreeg nog een serieuze kopkans, maar moest te ver achteruit.

Ook Thomas Menghis greep nog zijn kans, maar werd op zijn rush vooruit gestopt net voor het strafschopgebied.

Wim Vandoorne trapte de vrije trap staalhard richting doel, maar deze ging net naast. Ook de daaruit volgende hoekschop bracht geen soelaas.

Jari Bourgeois en Pieter-Jan Debackere werden nog menig maal weggestuurd, maar telkens was de Zonnebeekse goalie er sneller bij.

Ook de ingevallen Hierro Verbeke liet zich opmerken. Hij kwam van achter zijn man alleen op de keeper, maar werd ook onterecht afgefloten voor buitenspel.

Door een fout in de defensie werd het nog 0-4.

Het was dus veel net niet voor SVI en Zonnebeke was dodelijk efficiënt.

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf (c) [4], Wim Vandoorne [6], Frederique Ollivier [8] (61' Hierro Verbeke [7]), Pieter-Jan De Backere [9], Thomas Mengis [11], Ahmed Sekou Diallo [12] (66' Mattice Bekaert [16]), Aaron De Veirman [13] (53' Maurits Vanhoutte [5]), Jari Bourgois [14], Simon Vanmarcke [17]. 

Kaarten :

2' Maxim Coffyn , 41' Daan Debeuf, 72' Jens Debeer , 80' Joren Baes .

Doelpunten :

37' Jamie Tuyttens (0-1), 47' Tom Hillewaere (0-2), 56' Niels Moonen (0-3), 87' Remi Moons (0-4).

zondag

10/09 | 15u00

Competitie

K. FC Marke A

2 - 1

SV Ingelmunster

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf (c) [4], Wim Vandoorne [6], Hierro Verbeke [7]  (59' Aaron De Veirman [13]), Frederique Ollivier [8] (59' Pieter-Jan De Backere [9]), Thomas Mengis [11], Sekou Diallo [12], Jari Bourgois [14], Mattice Bekaert[16].  (82' Simon, Vanmarcke [17])

Kaarten :

41' Damien Kontogom, 86' Pieter-Jan De Backere.

Doelpunten :

38' Jari Bourgois [14] (0-1), 81' Jordy Balcaen (1-1), 87' Mike Vermeulen (2-1).

banner
banner

zondag

17/09 | 12u00

Competitie

Club Roeselare

1 - 1

SV Ingelmunster

Met het betere voetbal komt SV Ingelmunster niet verder dan een gelijkspel op Club Roeselare.

 

Na de 0 op 6 kwam SV Ingelmunster A met een beetje geknepen billen naar het veld van Club Roeselare en kregen de rood-gele jongens het eerste kwartier dan ook onmiddellijk enkele serieuze verwittigingen.

Een harde bal van Club Roeselare belandde op de paal en wanneer Aaron De Veirman zich achteraan verkeek op de bal, stond Michiel Tant gelukkig goed te keepen voor zijn doel.

Het spel ging de eerste helft goed op en neer en de aanwezige supporters kregen op en tijd en stond goed voetbal te zien.

SVI bracht ook goed samenspel op de kunstgrasmat en kapitein Daan Debeuf en Wim Vandoorne waagden zich een kans voor doel.

Ook de jonge mannen laten zich opmerken. Hierro Verbeke deed een eerste poging met een schotje op doel, maar Thomas Menghis kon de rebound al wat harder richting doel trappen. De bal week iets af, maar werd toch gepakt door goalie Sabbe van Roeselare.

En het was niet de laatste keer dat Arne Sabbe zijn ploeg recht hield in deze wedstrijd.

Achterin bij Ingelmunster kwam de organisatie moeilijk op hang. Daan Debeuf moest op de handrem staan en pakte dan ook de eerste gele kaart van de partij.

Aan kaarten geen gebrek in Roeselare. Ref van dienst Meddourr trok in totaal 10 gele en 1 rode kaarten.

De volgende gele kaart was namelijk voor Wim Vandoorne wegens protest gevolgd door een gele kaart voor de thuisploeg door een fout op opvallende aanwezige Hierro Verbeke.

Ahmed Sekou Diallo nam de vrije trap en Daan Debeuf legde deze netjes binnen: 0-1 voor SV Ingelmunster.

Jari Bourgeois kwam kort daarna alleen voor doel, maar een actie te veel verwaterde de doelpoging. Ook de daaropvolgende vrije trap strandde naast het doelkader.

Senne Vanderstichele stond gelukkig aan de overkant goed geplaatst en haalde de bal weg van voor de doellijn. SVI haalde de rust met een kleine voorsprong.

Iedereen verwachtte dat Club Roeselare gretig uit de kleedkamer ging komen en dat was inderdaad het geval. Michiel Tant moest een aantal keren wegwerken.

Aaron de Veirman moest jammer genoeg gekwetst het veld verlaten. Problemen met de voet. Mattice Bekaert werd zijn vervanger.

Onze middenvelders waren zeer actief en onder andere Diallo kwam geregeld de bal recupereren en kon op deze manier Jari Bourgeois nog eens diep sturen. Ook deze poging ging net naast.

Na twee derde wedstrijd pakte Bram Hélin twee maal geel na elkaar. Eerst op fout en de tweede voor protest.

Jari Bourgeois bracht de bal voor, maar deze keer miste Diallo zijn schot.

De 1-1 volgde jammer genoeg snel op hoekschop. De verdediging liet twee man alleen aan de tweede paal links en de bal werd netjes naast Michiel Tant gekopt.

SVI liet de moed niet zakken en bouwde een fort rond het strafschopgebied van Roeselare met verschillende pogingen die telkens werden gestopt door de opmerkelijke keeper Sabbe.

Ook de ingevallen Tijn Vankeirsbilck liet zich opmerken en niet alleen met een strak schot op doel, maar ook met enkele flitsen vooruit.

Jari Bourgeois was steeds aanwezig bij elke aanval, maar kon telkens niet afwerken.

SVI kwam nog goed weg toen een verre bal op de deklat boven Michiel Tant stuitte.

De laatste kansen waren allemaal voor SVI, maar niemand die deze kon verzilveren. Het bleef een gelijkspel.

SVI haalde het eerste punt van het seizoen binnen en komt zo weg van de laatste plaats. Hopelijk is dit een kentering in de flow van de laatste weken.

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf (c) [4], Wim Vandoorne [6], Hierro Verbeke [7]  (65' Tijn Vankeirsbilck [8]), Thomas Mengis [11], Sekou Diallo [12], Aaron De Veirman [13]  (62' Mattice Bekaert[16]), Jari Bourgois [14], Simon, Vanmarcke [17]. 

Kaarten :

30' Daan Debeuf, 31' Wim Vandoorne, 37' Aliyou Sano , 67' Michiel Tant, 69' Damon Dumoulin , 70' Jari Bourgois , 76' Bram hélin , 76' Bram Hélin , 93' Sorin Vandemoortele .

Doelpunten :

38' Daan Debeuf (0-1), 73' Thibault Trioen (1-1).

zaterdag

23/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 1

K. SV Moorsele A

SVI A maakte een goede indruk, maar de winst volgt nog niet. Zeker de eerste helft was SVI duidelijk de betere ploeg en kon het op tijd en stond mooi voetbal presenteren aan de 250-tal supporters die kwamen opdagen.

Ingelmunster kwam wel eerst op achterstand in de 65ste minuut. Alessandro Beel stond jammer genoeg alleen bij de 2de paal en kon de 0-1 voor KSV Moorsele binnen leggen.

Door het missen van toch wel wat fitte spelers, koos coach Malfait om te starten met Pieter-Jan Debacker en Jari Bourgeois vooraan.

En deze lieten zich onmiddellijk zien. Met een klasseflits kon Pieter-Jan de bal bij Jari leggen, maar de lange benen van Bourgeois bleken net niet lang genoeg.

Debacker kreeg enkele minuten later zelf een kopkans op voorzet van Senne Vanderstichele.

Toen op het eerste kwartier Jari Bourgeois gestopt werd net voor het strafschopgebied, dwong Ahmed Sekou Diallo de keeper van Moorsele de bal net over te tikken.

De laatste kreeg het wat later wel zeer warm voor zijn doel. Veel geharrewar en veel spelers voor zijn doel, maar de bal ging niet over de lijn.

SV Ingelmunster stond quasi constant op de helft van de tegenstander, maar stuitte op de logische counter. Gelukkig was onze doelman Michiel Tant het eerst op de bal en kon hij de bal nog snel wegkoppen.

Diallo liet zich nog 2 keer opmerken met enkele mooie acties. Twee schietkansen waren het resultaat. De eerste net naast en de tweede stond de keeper paraat.

Het spel verflauwde wel op het einde van de eerste wedstrijdhelft. Daan Debeuf kon wel nog een rush vooruit inzetten na zijn recuperatie van nog een counter van Moorsele.

Michiel Tant toonde zich ook nog eens met een mooie parade en voorkwam zo de 0-2. Ook Thomas Menghis liet zich opmerken met een mooie actie. Zijn voorzet kwam er net niet.

Simon Vanmarcke verliet nog voor het fluitsignaal gekwetst het veld. Aaron De Veirman maakte zijn opwachting.

In de tweede helft was er iets minder voetbal te zien. Het doelpunt van Moorsele viel toch wel uit de lucht, want de meeste kansen bleven toch voor SV Ingelmunster.

Thomas Menghis probeerde het met een mooie kopbeweging en de ingevallen Thijn Vankeirsbilck greep opnieuw zijn kans met een fijn schot op doel.

Bij de rebound werd Mattice Bekaert zowaar neergetrokken in het strafschopgebied, maar de ref en zijn assistenten zagen er geen penalty in.

Onze mannen moesten toch even de strijd staken, toen een konijntje zijn race over het plein inzette.

Kort daarop kon Thijn Vankeirsbilck de bal voorbrengen tot bij Jari Bourgeois. Jari aarzelde niet en het werd gelukkig 1-1, maar er zat veel meer in.

De winst volgt nog niet.

 

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf (c) [4], Wim Vandoorne [6], Pieter-Jan De Backere [9] (63' Tijn Vankeirsbilck [8]), Thomas Mengis [11], Sekou Diallo [12] (75' Hierro Verbeke [7]), Jari Bourgois [14], Mattice Bekaert [16], Simon Vanmarcke [17] (67' Aaron De Veirman [13]). 

Kaarten :

30' Frederik Dejonghe, 62' Jonas Roose, 80' Aaron De Veirman .

Doelpunten :

67' Alessandro Beel (0-1), 73' Jari Bourgois [14],  (1-1).

zondag

01/10 | 15u00

Competitie

R. Jespo Comines-Warneton

2 - 2

SV Ingelmunster

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3], Wim Vandoorne [6], Frederique Ollivier [8] (18' Bob Desmet [5]). ,  Pieter-Jan De Backere [9] (c) (56' Mathieu Vlieghe [15]), Thomas Mengis [11], 5Sekou Diallo [12] (68' Tijn Vankeirsbilck [8]), Jari Bourgois [14], Mattice Bekaert [16], Simon Vanmarcke [17] 

Kaarten :

33' Jari Bourgois, 61' Wim Vandoorne, 62' Yassine Benäissa Kedad , 82' Kevin Rudy Sarrazyn , 82' Jason Robaeys , 89' Loïc Pierre Desmet .

Doelpunten :

15' Kevin Rudy Sarrazyn (1-0), 17' Kilian Van Zeveren (2-0), Pieter-Jan Debackere (2-1), Jari Bourgois [14] (2-2).

zaterdag

07/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 3

K. FC Lendelede Sport

We zagen een talrijke opkomst voor de directe derby tegen de buren van KFC Lendelede. Al zagen we de vele toeschouwers niet de volledige tijd. Door werken aan de lichten de voorbije week was er een kortsluiting, waardoor de wedstrijd pas kon starten met 20 minuten vertraging.

Halverwege de eerste helft en in de pauze viel de elektriciteit nogmaals uit. Met 2 minuten overschot kon SVI een forfaitscore van 0-5 nipt vermijden. Dit ging een zeer pijnlijke situatie zijn, gezien SVI zich bevindend in de onderste legionen, elk punt zeer goed kon gebruiken.

KFC Lendelede was gebrand op een overwinning tegen naar verluid hun ‘zwarte beest’ SV Ingelmunster. Ook ex-SVI’er en spits van dienst Dylan Vens was duidelijk zeer gemotiveerd om het beste van zichzelf te geven op de Ingelmunsterse grond.

De eerste verwittiging voor SVI volgde kort na het uitgesteld fluitsignaal, maar het was SVI die eerst het laken naar zich toe trok. Mattice Bekaert kon de bal netjes binnenkoppen na enkele snelle uitvallen van Bob Desmet en Mathieu Vlieghe.

SVI domineerde de wedstrijd en de logische 2-0 kwam er door Simon Vanmarcke op hoekschop, al moest we eventjes geduld hebben voor de uitvoeringen ervan omdat de lichten opnieuw waren uitgevallen.

Kort daarop zag de ref een fout in het strafschopgebied voor vasthouden van een speler van Lendelede. Een penalty was natuurlijk het gevolg. Onhoudbaar voor keeper van dienst Lowie Callens. Michiel Tant had zich ziek gemeld.

En het werd opnieuw warm voor doel van Ingelmunster. Na een fout op een ijverige Vens, moest de bal nu net voor het strafschopgebied gelegd worden. Goalie Callens kon de bal uit zijn doel houden.

Ook de goalie van Lendelede moest kort daarop twee maal paraat staan op een uitval van Ingelmunster.

De kansen voor SVI stapelden zich op, maar de bal ging telkens onbegrijpelijk niet binnen. Ingelmunster bleef constant op de helft van de tegenstander, maar kon het derde doelpunt niet verzilveren voor de pauze.

Na halftime vielen de lichten weer uit. Met nog 2 minuten overschot op de tijdslimiet van 30 minuten, kon de wedstrijd herstartten en viel de 2-2 en de 2-3 uit de lucht.

Jari Bourgeois (MV) kon gelukkig snel reageren en legde met een knap en hard schot de 3-3 vast. Ingelmunster was hiermee niet tevreden en rook bloed. Onze rood-gelen parkeerden de bus quasi constant voor het doel van Lendelede.

Maar onze buren waren blijkbaar wel tevreden met een gelijkspel. We waren allen getuige van het tijdrekken van o.a. doelman Deveughele. De 6-seconden werden overschreden met geel tot gevolg. De ref legde de bal in het strafschopgebied voor een vrije trap. Deze belandde in het pak.

De ingevallen Thijn Vankeirsbilck liet zich met een paar snelle uitvallen op rechts weer opmerken, maar het mocht niet baten. Ook enkele pogingen van Pieter-Jan Debackere eindigden net naast. Het bleef 3-3.

SVI was duidelijke de beste ploeg en verdiende meer. Een driepunter was hier verdiend.

Opstelling SV Ingelmunster :

Lowie Callens [22], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3] (78' Aaron de Veirman [13]), Daan Debeuf [4] (C) (72' Ahmed Sekou Diallo [12]), Bob Desmet [5], Wim Vandoorne [6], Thomas Mengis [11] (65' Tijn Vankeirsbilck [7]) , Jari Bourgois [14], Mathieu Vlieghe [15] (78' Pieter-Jan De Backere [9]), Mattice Bekaert [16], Simon Vanmarcke [17]. 

Kaarten :

16' Wim Vandoorne, 21' Senne Vanderstichele, 24' Thomas Menghis , 43' Siel Levecque , 78' Thomas Vermoere , 80' Davignio Claerhout , 90' Pieter-Jan De Backere , 90' Jari Bourgois [2]

Doelpunten :

9' Mattice Bekaert (1-0), 14' Simon Vanmarcke (2-0), 17' Pen. Bjarne Muylle (2-1), 51' Siel Levecque (2-2), 61' Pieter Hugelier (2-3),   75' Jari Bourgois [2] (3-3).

zaterdag

14/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 2

SK Nieuwkerke

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf [4] (C), Bob Desmet [5] (90' Mattice Bekaert [16]), Tijn Vankeirsbilck [7] (46' Ahmed Sekou Diallo [12]) , Thomas Mengis [11] , Aaron De Veirman [13], Jari Bourgois [14], Mathieu Vlieghe [15], Simon Vanmarcke [17] (85' Pieter-Jan De Backere [9]). 

Kaarten :

15' Aaron De Veirman, 25' Aaron De Veirman, 31' Gilles Van Hoof , 71' Bryan Verhaeghe

Doelpunten :

16' Gwenn Malfait (0-1), 31' Bryan Verhaeghe (0-2), 52' Mathieu Vlieghe (1-2).

banner
banner

zondag

22/10 | 15u00

Competitie

K. SK Beveren-Leie

4 - 3

SV Ingelmunster

Het mocht weer niet zijn voor Ingelmunster. Nochtans was winnen van moeten om van de voorlaatste plaats in het klassement weg te komen. Een driepunter was meer dan welkom. En het zag er nochtans goed uit. Vrij snel kwam de 0-2 op het bord, maar Ingelmunster kon de voorspong niet behouden en verloor uiteindelijk met 4-3 op Beveren-Leie.

Cap Daan Debeuf kon het eerste doelpunt op zijn naam zetten. Een verre trap van Wim Vandoorne bediende Jari Bourgeois die netjes doorstootte op rechts en Daan de bal kon voorschotelen. SVI kreeg wel reeds een verwittiging toen een speler van Beveren de bal op de kruising deed belanden. De andere Jari Bourgeois liet zich ook opmerken als een patron voor de verdediging. Hij hield de lijnen netjes toe en daardoor kwam het een paar keer warm voor het doel van de tegenstander.

Langs de andere kant trakteerde SVI de tegenstander weer op veel vrije trappen en hoekschoppen. Niet verwonderlijk dat 2 tot 3 doelpunten dan ook hieruit onstonden. Michiel Tant stond goed te keepen en hield lang zijn netten schoon. We moesten 31 minuten wachten op het tweede doelpunt. Senne Vanderstichele kwam met een ferme rush op rechts langs de verdediging van Beveren en Mathieu Vlieghe kon de voorzet binnentikken.

Beveren-Leie maakte hun twee eerste doelpunten ook nog in de eerste helft, telkens dus op stilstaande fases.

SVI kwam eigenlijk veelal met mooi voetbal af, vooral in de tweede helft konden de aanwezigen mooie combinaties zien op het veld.

Het werd 2-3 toen de bal na twee pogingen opnieuw voor de voeten van Mathieu Vlieghe kwam, maar de 3-3 volgde zeer snel. De Ingelmunsterse verdediging vergat Simon Vandenabeele en deze laatste kon netjes binnenkoppen.

De tegenstander kreeg nog een cadeautje van de scheidsrechter door middel van een dubieuze penalty toe te kennen, maar gelukkig stond Michiel Tant paraat en kon hij de bal uit zijn doel houden. Kort na de dubbele wissel bij beide partijen kon diezelfde Vandenabeele in de 87ste minuut met een lange bal de defensie van Ingelmunster verschalken en liet hij de bal achter keeper Tant vallen. De 4-3 stond op het bord. Opnieuw een pijnlijk verlies voor SV Ingelmunster. De ontgoocheling bij staf en spelers was dan ook zeer groot.

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3] (82' Pieter-Jan de Backere [9]), Daan Debeuf [4] (C), Bob Desmet [5], Wim Vandoorne [6], Thomas Mengis [11] ,Jari Bourgois [14] (74' Tijn Vankeirsbilk [7]), Mathieu Vlieghe [15], Mattice Bekaert [16] (74' Ahmed Sekou Diallo [12]), Simon Vanmarcke [17]. 

Kaarten

82' Senne Vanderstichele, 88' Jari Bougois

Doelpunten :

2' Daan Debeuf(0-1), 31' Mathieu Vlieghe (0-2), 34' Tom Planckaert (1-2), 41' Berre De Smet, 54' Mathieu Vlieghe (2-3), 56' Simon Vandenabeele (3-3), 81' Simon Vandenabeele (4-3).

zaterdag

28/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 0

BS Geluveld

SVI kan terug eens winnen.

De wedstrijdbal voor de match tegen Blue Star Geluveld werd getrapt door Arseen Beernaert. Arseen werd deze week 85 jaar en staat nog dagelijks in voor het wassen en onderhoud van alle wedstrijdkledij van onze club.

We kunnen Arseen niet voldoende bedanken voor al het vrijwillig werk dat hij voor SVI doet. Hopelijk nog vele gezonde jaren, Arseen.

En het bracht geluk. Alhoewel SV Ingelmunster in het begin wat met geknepen billen voetbalde, kon mede door wat hulp van de tegenstanders de wedstrijd afgerond worden met een mooie 3-0.

Het veld lag er zwaar bij en daardoor verliep alles wat traag in het begin. Ook vreesden de supporters weer de verre ballen en ook de hoekschoppen stapelden zich weer op. Geluveld stond met enkele grote spelers dan ook sterk voor doel.

Pas na 5 minuten geraakte SVI voor de eerste keer op de helft van de tegenstrever. Ouwe getrouwe Pieter-Jan De Backere werd een eerste keer vooruit gestuurd. Ook zijn kompaan vooraan, Mathieu Vlieghe, toonde zich frequent tijdens de wedstrijd. De eerste fouten werden dan ook op hem gemaakt.

Na het kwartier kon Diallo met een waarschijnlijk ingestudeerde vrije trap een vrij verdienstelijke Thomas Menghis bedienen op links. De Backere legde de bal vervolgens net naast. Het waren die twee laatste die bij een volgende aanval de verdediger van Geluveld tot een handsbal verplichtten om de netten clean te houden. Rode kaart tot gevolg. Blijkbaar dacht de arme man dat er voorheen reeds een fout was gebeurd. De penalty werd netjes binnen gewerkt door Mathieu Vlieghe. Gevolg: SVI stond met een man meer op het veld, maar kon niet onmiddellijk de overhand nemen. Geluveld werd nog een aantal keer gevaarlijk, maar gelukkig stond Michiel Tant goed te keepen. Ook kapitein Daan Debeuf moest ook een paar keer ingrijpen en pakte zijn derde gele kaart op rij en is de volgende wedstrijd geschorst.

Na het halfuur stuurde Thomas Menghis Bob Desmet diep. Bob Desmet stond een paar keer met natte voeten gezien de slechte staat van het veld op zijn kant, maar hier en daar haalde hij er slim ook zijn voordeel uit. De bal werd geregeld afgeremd en rolde niet volledig door.

Thomas Menghis bediende kort daarop ook nog eens Pieter-Jan De Backere en deze laatste dwong zijn verdediger bijna tot een owngoal.

In de 2de helft was SVI duidelijk op zoek naar meer zekerheid. Daan Debeuf probeerde al snel op voorzet van Bob Desmet, maar de doelpoging werd omgezet in een hoekschop. Tot 3 maal toe probeerden onze spelers de bal over de lijn te werken, maar ook de keeper van Geluveld stond sterk te keepen.

Ook Diallo waagde zijn poging op rechts, maar Dumortier van Geluveld was sneller op de bal. SVI voetbalde een pak kansen bijéén. Een doelpunt kon niet uitblijven. Het was uiteindelijk Pieter-Jan Debacker die de trekker overhaalde. De 2-0 stond op het bord na een terugleggen van de bal door Mathieu Vlieghe.

Thomas Menghis probeerde nog met een volley vol op de slof, maar de bal ging net naast. Op een paar andere kansen kwam keeper Daniel Gorin goed tussen, maar Mathieu Vlieghe zette uiteindelijk de 3-0 neer met een prachtig schot. De voorbereiding stond op naam van Diallo.

5 minuten later had Mathieu Vlieghe ei-zo-na zijn hattrick beet, maar jammer genoeg stond de paal in de weg.

Na zijn vervanging waagde Thijn Vankeirsbilck ook nog zijn kansen met enkele snelle rushes richting het doel van Geluveld. Ook Simon Vanmarcke probeerde met een sprong/hakje nog de doelman te verschalken.

Het scorebord bleef staan op 3-0. Een langverwachte en hoopgevende zege. Hopelijk volgen er nog vele en moeten we nooit meer in de kelderverdieping verblijven.

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf [4] (C) (81' Mattice Bekaert [16]), Bob Desmet [5], Wim Vandoorne [6], Frederique Ollivier [8], Pieter-Jan De Backere [9] (71' Tijn Vankeirsbilk [7]), Thomas Mengis[11], Ahmed Sekou Diallo [12], Mathieu Vlieghe [15] (88' Aaron De Veirman [13]), Simon Vanmarcke [17]. 

Kaarten

22' Elias Ben Ali 36' Daan Debeuf, 48' Mateo Gregory Martin, 78' Hugo Jesus Da Costa

Doelpunten :

P 23' Mathieu Vlieghe(1-0), 61' Pieter-Jan De Backere (2-0), 75' Mathieu Vlieghe (3-0).

zondag

05/11 | 15u00

Competitie

K.S.K. Vlamertinge A

2 - 1

SV Ingelmunster

SVI verdiende meer op Vlamertinge

Ingelmunster speelde sinds lang nog eens in de lichtblauw-witte uit-kleuren op het vernieuwde kunstgrasveld van KSK Vlamertinge.

Het vertrouwen was sedert de recente eerste overwinning wat hersteld, maar onze mannen speelden duidelijk nog wat onzeker.

SVI was wel baas, zeker de eerste helft. Middenvelder Jari Bourgeois kreeg dan ook na 3 minuten een enorme kans na voorzet van een uitstekend voetballende Bob Desmet. Jari besloot op de paal. Pas na 10 minuten kwam Vlamertinge eens over de middellijn.

Het was opnieuw onze goalgetter Pieter-Jan Debackere die 5 minuten later de 0-1 liet optekenen. De bal kwam via Mathieu Vlieghe in de voeten van de oprukkende Senne Vanderstichele, die op zijn beurt PJ kon bedienen. PJ werkte netjes af.

Wat later werd Bob Desmet bediend. Niet met een fraaie voorzet, maar met een stevige elleboog van kapitein Durnez van Vlamertinge op zijn achterhoofd. Ref De Langhe vond geel voldoende, terwijl Vlamertinge vanaf toen eigenlijk met 10 moest staan.

Mathieu Vlieghe zag daarna de keeper van Vlamertinge iets te ver uit zijn doel staan en waagde zijn kans. Zijn schot belandde op de winkelhaak.

De kansen voor SVI stapelde zich op. PJ werd eerst vooruit gestuurd door Diallo en kopte wat later de bal voorlangs na een vrij aardige vrije trap van middenvelder Jari Bourgeois.

Ook Thomas Menghis werd nog vooruit gestuurd en kwam snel voor het doel van Vlamertinge, maar liet de bal iets te ver van zijn voet rollen.

Ingelmunster moest dus eigenlijk voor de rust al 0-3 voor staan, maar als je de kansen niet afmaakt… een bekend liedje.

Dus startte de tweede helft in een iets minder comfortabele positie voor SVI. Iedereen was zich daar van bewust en probeerde de lijn van het vorige wedstrijddeel door te trekken.

Mathieu Vlieghe kreeg na 5 minuten al een kans, maar besloot toch over. Hij kreeg nog een kans van de sterk spelende Bob Desmet, maar drukte te flauw af.

Ook PJ Debackere greep zijn kans. Hij kreeg de bal van de wat wegzakkende Diallo, kruiste zijn schot met de linkervoet, maar de keeper pakte.

In minuut 53 kwam Jari Bourgeois PJ vervangen en hij toonde zich al snel een eerste keer, maar zijn dribbel was iets te lang en Jari liep zich vast.

Men voelde het tij keren en Vlameringe rook bloed. SVI plooide terug achteruit en kon geen blok meer zetten. Wim Vandoorne en Simon Vanmarcke moesten elk op hun beurt ingrijpen. Het duurde dan ook niet lang of de 1-1 stond op het bord. Jammer vast te stellen dat dit weer op een stilstaande fase was. Mathieu Vlieghe vergat wel nog 2 kansen af te maken.

Michiel Tant stond ook zijn mannetje en moest een paar keer optreden.

Het hing in de lucht en SVI liet inderdaad weer de beker aan zich voorbijgaan. Vlamertinge knutselde nog voor het doel de 2-1 binnen. Wat nooit bij SVI lukte voor de goal, lukte opnieuw voor de tegenstander. Normaal gezien zou Ingelmunster nog een kans op de gelijkmaker moeten gehad hebben door een penalty te krijgen , maar de ref van dienst oordeelde dat een zeer uitdrukkelijke duwfout in de 16 niet voldoende hiervoor was. Het geluk zat Vlamertinge wel bij. SVI verdiende beter op Vlamertinge.

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Jari Bourgois [2], Senne Vanderstichele [3], Bob Desmet [5] , Wim Vandoorne [6], Frederique Ollivier [8], Pieter-Jan De Backere [9] (c) (52' Jari Bourgois [14]) , Thomas Mengis [11] (70' Mattice Bekaert [16]), Ahmed Sekou Diallo [12], Mathieu Vlieghe [15] , Simon Vanmarcke [17]. 

Kaarten :     

10' Guilaume Durnez , 90' Filip Van Steenbrugge (K-tr.)

Doelpunten :

15' Pieter-Jan De Backere (0-1), 63' Niels Vanneste (1-1), 83' Dylen Vandewalle (2-1).

zaterdag

11/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 1

K. VK Avelgem A

Na de hevige regenval van de voorbije week, was het maar afwachten of ref Rabhi Ouadi de wedstrijd ging laten doorgaan.

Alhoewel het veld er vrij zwaar en gehavend bij lag, rolde de bal blijkbaar voldoende op het veld om de wedstrijd te laten aanvangen.

Fré Ollevier haakte in extremis af wegens ziekte en Leonardo Lavrauw werd nog snel opgeroepen.

KVK Avelgem A stond op een 4de plaats in het klassement op 2 punten van de 2de in de stand Club Roeselare.

Het beloofde dus weer een pittige wedstrijd te worden.

Avelgem startte vrij stevig met 2 snelle aanvallen op links en het was een kwartiertje wachten tot SV Ingelmunster een eerste kans waagde.

Via een verre trap van achteraan kwam de bal tot bij Jari Bourgeois. Deze kon de bal terugleggen en Mathieu Vlieghe plaatste zijn eerste schot op doel. De bal ging voorlangs.

Na een vroege wissel bij Avelgem zag iedereen die aanwezig was dat het terug moeilijk ging worden.

Er werden terug bij SVI vrij veel hoekschoppen weggegeven en laat stilstaande fases nu net een harde noot zijn om te kraken.

Na een gele kaart door een fout op Mathieu Vlieghe kon Wim Vandoorne op vrije trap de bal overkoppen.

Ook Ahmed Diallo besloot voorlangs met een gekraakt schot.

Simon Vanmarcke viel later in de wedstrijd uit met een knieblessure, maar stond gelukkig in minuut 30 op de goede plaats. Hij kon de bal net van de lijn houden. SV Ingelmunster kwam goed weg.

Het was Avelgem die de overhand nam. Bob Desmet leverde nog een mooie inspanning richting het doel van de tegenstander, maar hij liet de bal iets te ver van de voet rollen.

5 minuten later kon Jari Bourgeois alleen voor de keeper komen, maar jammer genoeg kon keeper De Temmerman net de bal wegtikken. Misschien was een lobbetje een beter idee geweest.

Avelgem antwoordde vrij snel met een stevige counter. Gelukkig stond keeper Tant van Ingelmunster ook paraat. Het bleef 0-0 in het eerste wedstrijddeel.

SVI kwam vrij sterk uit de kleedkamer. Bob Desmet probeerde de goalie van Avelgem te kloppen met een hoge bal. Was deze net voor de lijn ?

Wat later probeerde Bob het nog eens. Hij besloot net over.

De grootste kans was wel van Mathieu Vlieghe. Een enorme pegel richting doel deed de bal op de deklat opspatten. Waarschijnlijk zat de keeper en nog met zijn vingertoppen tussen.

Avelgem reageerde met 2 vrije trappen op quasi dezelfde plaats. Bij de laatste kon spits Kevin Pollet de bal net over de lijn trappen. SVI kwam weer op achterstand: 0-1.

Dierick Jelle pakte rond minuut 70 zijn tweede gele kaart, maar SVI kon dit voordeel niet uitbuiten. Avelgem bleef goed in blok staan en zakte naar achter.

Het laatste kwartier bestookte Ingelmunster het doel van de tegenstander met voldoende kansen voor Jari Bourgeois tot gevolg. Ook de laat ingevallen Pieter-Jan De Backere probeerde nog met een fraaie kopstoot.

Maar de beste kans op de 1-1 was een kopstoot van Jari Bourgeois op aangeven van Daan Debeuf die bijna de volledige rechterkant af kon lopen. De bal belandde in de handen van de keeper van Avelgem.

Opnieuw een opdoffer voor SV Ingelmunster A dus.

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf [4] (c), Bob Desmet [5], Wim Vandoorne [6], Jari Bourgois [7], Thomas Mengis [11] (78' Pieter-Jan De Backere [9]), Ahmed Sekou Diallo [12] (54' Mattice Bekaert [16]) , Jari Bourgois [14] , Mathieu Vlieghe [15], Simon Vanmarcke [17] (90' Leonardo Lavrauw [8]). 

Kaarten :   

23' Kevin Pollet, 40' Wim Vandoorne , 59' Jelle Dierick  , 63' Jari Bourgois [14] 65' Jari Bourgois [7], 70' Jelle Dierick, 83' Aäron Verschuere, 86' Nils Maelfait , 89' Mattice Bekaert .

Doelpunten :

68' Kevin Pollet (0-1).

zaterdag

25/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 2

K. RC Bissegem A

Tijdens de wedstrijd kregen we opnieuw af te rekenen met enkele fikse regenbuien. Iets wat het zwaar gehavende veld niet echt meer kon gebruiken.

De wedstrijd startte ook 5 minuten later. De assistent-scheidsrechter had nog een ietwat te grote opening in het net gezien. Nadat onze afgevaardigde Jacky dit had hersteld kon de wedstrijd beginnen.

Een wedstrijd die traag op hang kwam zonder noemenswaardige fases. SVI noteerde wel het grootst aantal kansen. Het was wachten op een vrije trap van KRC Bissegem die op het kwartier die net naast werd gekopt.

Kort nadat Bob Desmet gekwetst het veld verliet belandde een volgende bal van Bissegem net in doel. Keeper Tant zag de bal moeilijk komen tussen alle benen voor hem. 0-1

SVI deed nog een aantal pogingen voor de rust met o.a. Jari Bourgeois en Mathieu Vlieghe. Het schot van deze laatste werd miraculeus nog gepakt door keeper Dewaele van Bissegem A.

Na de pauze lukte het wel voor Mathieu. Met een magistrale kopstoot kon hij Björn Dewaele toch verschalken na een mooie voorzet van Jari Bourgeois op rechts.

In minuut 60 kreeg Mathieu Vlieghe nog een kans op vrije trap. Ook hier stond de keeper paraat.

Thomas Menghis viel jammer genoeg ook gekwetst uit. Hij werd door Aaron De Veirman van het veld gedragen.

Nadat Frederique Ollevier een aanval van Bissegem professioneel stopte, pakte hij iets later zijn tweede geel als reactie op een niet gefloten fout op Mathieu Vlieghe in een eerdere fase.

SVI moest met 10 verder en iedereen voelde dat het opnieuw moeilijk ging worden en inderdaad het noodlot sloeg opnieuw toe. In de laatste minuten kreeg Bissegem de bal nog lullig over de doellijn. 1-2

Opnieuw een opdoffer voor Joost Malfait en zijn mannen.

Opstelling SV Ingelmunster :

Michiel Tant [1], Senne Vanderstichele [3], Daan Debeuf [4] (c), Bob Desmet [5] (21' Aaron De Veirman [13]), Wim Vandoorne [6], Jari Bourgois [7], Frederique Ollivier [8], Thomas Mengis [11] (68' Ahmed Sekou Diallo [12]) , Jari Bourgois [14] , Mathieu Vlieghe [15], Mattice Bekaert [16] (88' Pieter-Jan De Backere [9]). 

Kaarten :   

72' Frederique Ollivier, 74' Frederique Ollivier , 77' Senne Vanderstichele ,

Doelpunten :

23'  Gilles Hamers (0-1), 46' Mathieu Vlieghe (1-1), 86' Andreas Gheldof (0-2).

banner
banner

zaterdag

02/12 | 18u00

Competitie

K. Zwevegem Sport

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

09/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SV Moorslede

zondag

17/12 | 19u30

Competitie

SK Nieuwkerke

VS

SV Ingelmunster

zondag

07/01 | 15u00

Competitie

KFC Poperinge A

Uitgesteld

SV Ingelmunster

zaterdag

13/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Club Roeselare

banner
banner

zondag

21/01 | 14u30

Competitie

BS Geluveld

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

27/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

KFC Poperinge A

zondag

04/02 | 15u00

Competitie

K. SV Moorsele

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

17/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Zwevegem Sport

zondag

25/02 | 15u00

Competitie

SV Moorslede

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

02/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K.S.K. Vlamertinge

zondag

10/03 | 15u00

Competitie

K. RC Bissegem A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

16/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. SK Beveren-Leie

zondag

24/03 | 15u00

Competitie

SC Zonnebeke

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

06/04 | 19u00

Competitie

K. FC Lendelede Sport

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

13/04 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

R. Jespo Comines-Warneton

zondag

21/04 | 15u00

Competitie

K. VK Avelgem A

VS

SV Ingelmunster

zondag

28/04 | 15u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. FC Marke A

B-elftal

zondag

16/07 | 15u00

Vriendschappelijke wedstrijd

F.C.E. Kuurne B

2 - 1

SV Ingelmunster

donderdag

20/07 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

V.V. Emelgem Kachtem

8 - 2

SV Ingelmunster

zaterdag

22/07 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

0 - 2

K.S.V. Pittem B

zondag

30/07 | 17u00

Beker van West-Vlaanderen

SV Ingelmunster

3 - 3

S.V. Wevelgem City B

woensdag

02/08 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

FC Sparta Heestert B

2 - 2

SV Ingelmunster

banner
banner

zondag

06/08 | 17u00

Beker van West-Vlaanderen

SK Reninghelst

0 - 2

SV Ingelmunster

woensdag

09/08 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

4 - 1

SC Oostrozebeke

zondag

13/08 | 17u00

Beker van West-Vlaanderen

SV Ingelmunster

0 - 4

K. SV De Ruiter

woensdag

16/08 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

GD Inooigem

6 - 4

SV Ingelmunster

zondag

20/08 | 17u00

Beker van West-Vlaanderen

Sparta Kruiseke

2 - 3

SV Ingelmunster

banner
banner

woensdag

23/08 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

K. SV De Ruiter

2 - 0

SV Ingelmunster

zondag

03/09 | 15u00

Competitie

K. Z. Dentergem

1 - 0

SV Ingelmunster

In het eerste kwartier was Dentergem beter. SVI B startte nerveus en gebruikte te veel de lange bal. SVI B kon later meer meedoen in het spel maar Dentergem toonde mooiere combinaties. Er waren enkele mooie kansen aan beide kanten: een bal tegen de paal voor Dentergem alsook enkele schoten over doel of ernaast; voor SVI B enkele kopballen op doel alsook een actie dichtbij doel dat werd afgeblokt door de centrale verdediger van Dentergem.

In de 2de helft had Dentergem meer de bal en uiteindelijk resulteerde dit in een doelpunt voor Dentergem. De bal werd voorgebracht en aan de 2de paal ongedekt binnengetrapt door Vandeweghe. SVI B kon ook enkele keren prikken maar tot een doelpunt kwam het niet. De grootste kans voor SVI B, een solo actie van Brent waarbij hij alleen voor doel komt, werd op de keeper getrapt.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Arne Verschueren [2], Mike Remmery [3] (58' Leonardo Lavrauw [16]), Tijn Vankeirsbilck [4], Thibaut Maes [5] (80' Kacem Mommerency [15]), Rowan Van Troys [6], Brent Van Belle [7], Michael Otuei [8], Gert-Jan Dendauw [9] ,Ryan Sinnaeve [10] (65' Josh Moenens [13]), Törben Descheenmaeker (c) [11]. 

Kaarten :

16' Arne Verschueren , 58' Thibaut Maes, 86' Alexander Demyttenaere , 88' Leonardo Lavrauw , 90' Gertjan Vandewege .

Doelpunten :

60' Gertjan Vandewege (1-0).

zaterdag

09/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 3

K. FC Marke B

Voor de drankpauze waren beide ploegen wat aan elkaar gewaagd. Beide ploegen kregen enkele kleine kansen. Marke B kwam op voorsprong door een afgeweken vrije trap. Jammergenoeg voor Marke B moesten ze noodgedwongen al 2 wissels uitvoeren. Na de drankpauze was de wedstrijd in evenwicht met geen noemenswaardige kansen behalve een schot op doel van Marke B dat goed werd gepareerd door Günnar.

In de tweede helft was SVI B gretiger. SVI B kreeg een terechte penalty in minuut 50 die werd omgezet door de ingekomen Mathias. SVI B kreeg meer en meer vertrouwen en zocht de 2-1. Marke B kreeg een vrije trap. Deze werd weer afgeweken en doelpunt: 1-2. Enkele minuten later een hoekschop voor Marke B. Deze werd in een geharrewar binnengetrapt van dichtbij in het dak van het doel: 1-3. SVI B gaf niet op en kreeg nog een hele mooie kans met een kopbal van Gertjan op een hoekschop. De keeper stond op de juiste plaats en voorkwam de 2-3. Een match beslist door stilstaande fases.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Tjörben Descheenmaeker [2] (c), Gert-Jan dendauw [3] (79' KEvin Vanhonsebrouck [14]), Aaron Lapeire [4], Verschueren Arne [5], Vankeirsbilck Tijn [6]  (54' Josch Moenens [13]), Rowan Van Troys [7], Sinnaeve Ryan [8], Michael Otuei [9], Thibaut Maes [10] (60' Kacem Mommerency [13]), Rune Van Steenbrugge [11]. 

Kaarten

5' Tjörben Descheenmaeker , 45' Thibaut Maes, 60' Aaron Lapeire , 72' Ibrahim Kourouma , 89' Kacem Mommerency .

Doelpunten :

50' Rune Van Steenbrugge (1-0), 51' Joran Galloo (1-1), 61'Joran Galloo (1-2),  65' Jelle Hugelier (1-3).

 

zaterdag

16/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 1

K. SV Moorsele B

Na enkele minuten een grote kans voor SVI B. Michael met een individuele actie maar hij schoot recht op een verdediger in het strafschopgebied. SVI B stond goed in blok en Moorsele B kwam niet in hun spel. Weinig noemenswaardige kansen aan beide kanten, enkel Moorsele B kon Gunnar 2 maal bedreigen met een schot.

De 2de helft was nog maar 1 minuut bezig of het stond al 0-1. Moorsele B kwam iets beter in de wedstrijd en kreeg nog 2 goede doelkansen. Gunnar redde telkens goed! SVI B nam meer risico in het spel en kon de laatste 10 min iets meer dreigen. Moorsele B trof in de voorlaatste minuut de lat. In de laatste minuut maakte SVI B de gelijkmaker op hoekschop: 1-1.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Mathias Vanpraet [2], Aaron Lapeire [3] (80' Emhal Ahmadi [13]), Rowan Van Troys [4], Maes Thibaut [5] (70' Yentl Nuyttens [14]), Tjörben Descheenmaeker [6] (c) , Leonardo Lavrauw [7], Kacim Mommerency [8], Rayn Sinnaeve [9], Gert-Jan Dendauw [10], Michael Otuei [11]. 

Kaarten

57' Gert-Jan Dendauw, 62' Bert Desal , 77' Niels Staels , 80' Yentl Nuyttens , 88' Quinten Vandamme , 90' Thorsten Destorme .

Doelpunten :

45' Nathan Verheule (0-1), 90' Kacem Mommerency (1-1).

zaterdag

23/09 | 19u30

Competitie

Jong Anzegem

2 - 1

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

30/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

5 - 0

KFC Aalbeke Sport B

In de 1e helft had SVI B het meeste balbezit. Enkele keren was SVI B maar kwam niet tot scoren. Aalbeke B kwam amper dichtbij de grote rechthoek of via staande fase in de rechthoek. Na 28 min bracht een afstandsschot van Ryan SVI B op overtuigend: 1-0. Roest.

Na 5 min in de 2 de helft trapte Gertje tegen de lat. Enkele minuten later scoorde Josh overhoeks binnen: 2-0. Enkele minuten later maakte Ryan vanop afstand zijn 2e doelpunt : 3-0. In minuut 60 kon Aalbeke op doel trappen maar te slap voor Gunnar. SVI B domineerde maar vertoonde iets meer slordigheden in hun combinaties. In minuut 65 een gevaarlijke aanval van Aalbeke haalde Gunnar uit met een mooie save. In minuut 75 redde Gunnar nog een goedgetrapte vrije val van Aalbeke. In een omschakeling kon Emal bijna scoren maar de keeper bracht redding. Op de daaropvolgende hoekschop werd Gertje met het hoofd opgemerkt: 4-0. Enkele minuten later was de terug prijs voor Gertje. Hij scoorde met een afstandsschot op de 5-0 eindstand.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Leonardo Lavrauw [2], Josch Moenens [3]   (80' Michael Otuei [14]), Gert-Jan Dendauw [4], Aaron De Veirman [5] , Mathias Vanpraet [6] (70 ' Laurens Bekaert [13]), Rune Vansteenbrugge [7], Brent Van Belle [8] (76' Mike Remmerie [15]), Tjörben Descheenmaeker (c) [9], Ryan Sinnaeve [10]  (87' Rowan Van Troys [ 88]), Emal Ahmadi [11] . 

Kaarten

Geen

Doelpunten :

23' Ryan Sinnaeve (1-0), 49' Josh Moenens (2-0), 51' Ryan Sinnaeve (3-0), 85' Gert-Jan Dendauw (4-0), 89' Gert-Jan Dendauw (5 -0).

zaterdag

07/10 | 19u00

Competitie

K.S.V. Pittem B

1 - 1

SV Ingelmunster

Het eerste halfuur was SVI B de betere ploeg. Beide ploegen toonden goede inzet en elke ploeg kon enkele halve kansen noteren. SVI B trapte 2x tegen de paal. Na 33 min scoorde Ryan een prachtige goal vanuit een scherpe hoek. Enkele minuten later kreeg de keeper van Pittem een rode kaart. In minuut 42 kon Pittem alsnog gelijkmaken. Rust: 1-1.

De 2de helft zette Pittem B een heel laag blok en kon SVI B geen gaatje vinden. SVI B speelde slordig, creëerde geen enkele doelkans en gaf geen goede voorzetten. Pittem B trapte de bal vooral diep en rekende op individuele acties van hun spitsen. SVI B trapte nogmaals op de paal. Het bleef 1-1.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Emal Ahmadi [2] (84' Yentl Nuyttens [12]), Leonardo Lavrauw [3]  , Rune Van Steenbrugge [5] (67' Laurens Bekaert [14]), Mathias Vanpraet [6] , Mike Remmerie [7] , Gert-Jan Dendauw [8], Ryan Sinnaeve[9] , Thibault Maes [10] (67' Michael Otuei [4]), Tjörben Descheenmaeker (c) [11] . 

Kaarten

30' Laurens Behaegel , 42' Thibault Maes , 46' Gert-Jan Dendauw , 80' Ryan Sinnaeve , 92' Cobe Babylon .

Doelpunten :

13' Ryan Sinnaeve (0-1), 35' Sofiane Belkadi (1-1).

zaterdag

14/10 | 19u00

Competitie

Jong Vijve

1 - 2

SV Ingelmunster

Het eerste halfuur had Jong Vijve het meeste balbezit. Beide ploegen konden enkele kansen noteren maar er werd niet gescoord. In minuut 26 opende Jong Vijve de score: 1-0. Het antwoord van SVI B duurde niet lang. Een gemeten voorzet van Gertjan werd binnengekopt door de ingelopen Josh. Ruststand: 1-1.

In de tweede helft waren beide ploegen terug aan elkaar gewaagd. De mooiste kansen waren voor SVI B. In minuut 65 scoorde Michael beheerst naast de doelman zijn doelpuntje. Jong Vijve probeerde druk uit te oefenen maar kon amper 2 schoten op doel noteren in de 2de helft. SVI B probeerde de beslissende 1-3 te maken maar ze maakten de kansen niet af.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Mathias Vanpraet [2] , Tjörben Descheenmaeker [3] (c) , Leonarde Lavrauw [6] , Brent Van Belle [7] , Rune Vansteenbrugge [8] , Laurens Bekaert [9] (82' Mike Remmerie [13]), Gert-Jan Dendauw [10] , Ryan Sinnaeve [11], Michael Otuei [12], Josch Moenens  [16] (84' Emal Ahmadi [14]). 

Kaarten

63' Josh Moenens , 83' Brent Van Belle , 90' Ryan Sinnaeve, 90' Cédric Eddy Reynvoet .

Doelpunten :

26' Thibault Vanwynsberghe (1-0), 28' Josh Moenens (1-1), 65' Michael Otuei (1-2).

zaterdag

21/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

2 - 1

K. WS Desselgem

In de 1ste helft had Desselgem het meeste balbezit maar SVI B was qua kansen het gevaarlijkst. Beide ploegen wisten niet te scoren waardoor de ruststand 0-0 was.

In de 2de helft kwam Desselgem via een hoekschop op voorsprong. Geharrewar aan de 2de paal werd binnengetrapt. SVI B nam meer risico’s en zette hoger druk. Dit resulteerde in enkele kansen. Ook Desselgem kwam nog gevaarlijk voor doel maar Gunnar redde de meubelen. Enkele minuten later kreeg Michael de bal en lobde de keeper. 1-1 dus in minuut 79. SVI B bleef hoog druk zetten en wou nog winnen. Een mooie steekbal van Kacem liet Ryan op snelheid richting doel gaan. Hij bewaarde het overzicht en legde de bal breed naar de meegelopen Michael die de bal maar hoefde binnen te tikken: 2-1 Eindstand.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Brent Van Belle [2] (45' Mike Remmerie [15]), Laurens Bekaert [3] (61' Kacem Mommerency [12]), Gert-Jan Dendauw [4] , Josch Moenens [5] (61' Michael Otuei [13]), Tjörben Descheenmaeker [6] (c) , Hierro Verbeke [7], Leonardo Lavrauw [8] , Mathias Vanpraet [9] (83' Emal Ahmadi [14]), Rune Van Steenbrugge [10], Ryan Sinnaeve  [11] . 

Kaarten

35' Hierro Verbeke , 78' Milan D'Hoop , 83' Steve Vantieghem, 94' Mike Remmerie .

Doelpunten :

52' Xander Vankeirsbilck (1-0), 79' Michael Otuei (1-1), 93' Michael Otuei (1-2).

zaterdag

28/10 | 19u00

Competitie

K. VC Deerlijk Sport

3 - 1

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

04/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

5 - 1

FC Sparta Heestert B

De wedstrijd ging door op een zeer zwaar veld. Michael scoorde al na 2 min. Hij kopte een gemeten voorzet van Tijn binnen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. In minuut 40 trapte Hierro staalhard binnen: 2-0. Rusten geblazen.

SVI B begon de 2de helft zoals de 1ste helft, direct met een doelpunt. Hierro werkte een individuele actie proper af. Heestert zette alles op alles en speelde zeer aanvallend. Dit resulteerde in een doelpunt: 3-1. SVI B bracht nieuwe krachten op het veld. Éen daarvan was Kacem. Hij maakte 2 doelpunten binnen de 10 minuten en zo stond het 5-1 voor SVI B.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Mathias Vanpraet [2], Rowan Van Troys [3], Tjörben Descheenmaeker (c) [4], Tijn Vankeirsbilckt [5] (90' Arne Verschueren [14]), Leonardo Lavrauw [6], Gert-Jan Dendauw [7] ,  Rune Van Steenbrugge [8], Hierro Verbeke [9] (79' Kacem Mommerency [12]), Ryan Sinnaeve [10] (73' Josh Moenens [15]), Michael Otuei [11] (83' Laurens Bekaert [13]). 

Kaarten

29' Rune Van Steenbrugge , 76' Gert-Jan Dendauw

Doelpunten :

1' Michael Otuei (1-0), 40' Hierro Verbeke (2-0), 46' Hierro Verbeke (3-0),  58' Thomas Reynaert (3-1), 88' Kacim Mommerency (4-1), 90' Kacim Mommerency (5-1) .

zondag

12/11 | 14u30

Competitie

GL Ruislede

2 - 1

SV Ingelmunster

Op een moeilijk bespeelbaar veld had Ruiselede iets meer veldoverwicht. Veel voetbal kwam er niet uit bij beide ploegen. Elke ploeg had 1 grote kans, waarbij de afwerking ontbrak of goed gepakt werd door de doelman. Op vrijschop van Leo kon Michael net voor rust binnentikken: 0-1.

In de tweede helft startte Ruiselede agressiever. Na hun wissels was het duidelijk dat ze nog meer powerplay en lange ballen gingen spelen. Dit resulteerde in 2 doelpunten. In minuut 59 werd een strakke voorzet noodgedwongen binnengetikt door Torbjen (owngoal) en in minuut 64 werd 2x een kopduel verloren in de grote carré. SVI B probeerde nog de gelijkmaker te maken maar kwam telkens een voetje tekort om binnen te tikken. Ruiselede bleef ook niet ongevaarlijk maar kon de 3-1 niet maken.

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [22], Hierro Verbeke [2] (65' Laurens Bekaert [13]), Tijn Vankeirsbilck [3], Kacem Mommerency [4], Michael Otuei [5], Rune Van Steenbrugge [6], Ryan Sinnaeve [7] , Tjörben descheenmaeker (c) [8], Aaron De Veirman [9], Mathias Vanpraet [10], Leonardo Lavrauw [11] (79' Josh Moenens [15]). 

Kaarten

44' Kevin De Coninck , 52' Pär Van Der Meersch , 59' Hierro Verbeke

Doelpunten :

44' Michael Otuei (0-1), own 59' Tjörben Descheenmaeker (1-1), 64' Dries De Backer (2-1).

zaterdag

25/11 | 19u00

Competitie

WS Bellegem

3 - 2

SV Ingelmunster

Opstelling SV Ingelmunster :

Günnar Descheenmaeker [1], Tjörben Descheenmaeker (c) [2] , Kacem Mommerency [3] (83' Laurens Bekaert [13]), Mathias Vanpraet [4], Mike Remmerie [5], Tijn Vankeirsbilck [6] (73' Emal Ahmadi [15]), Michael Otuei [7] , Gert-Jan Dendauw [8], Ryan Sinnaeve [9], Josh Moenens [10], Rowan Van Troys [11] (83' Senne Haverbeke [15]) . 

Kaarten

11' Rowan Van Troys , 55' Amaury Demuynck , 85' Rowan Van Troys  .

Doelpunten :

14' Mike remmerie (1-0), 16' Ryan Sinnaeve (1-1), 21' Michael Otuei (2-1), 29' Stan Verspeelt (2-2), 54' Amaury Demuynck (3-2).

zaterdag

02/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

F.C.E. Kuurne B

zaterdag

09/12 | 18u30

Competitie

Jong Helkijn

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

16/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Vijve

zaterdag

06/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

Uitgesteld

K. RC Bissegem B

zaterdag

13/01 | 18u30

Competitie

K. WS Desselgem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

20/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K.S.V. Pittem B

zaterdag

27/01 | 19u00

Competitie

K. SV Moorsele B

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

03/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

GL Ruislede

zondag

18/02 | 15u00

Competitie

F.C.E. Kuurne B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

24/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Z. Dentergem

zaterdag

02/03 | 19u00

Competitie

FC Sparta Heestert B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

09/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. VC Deerlijk Sport

banner
banner

zaterdag

16/03 | 19u00

Competitie

K. RC Bissegem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

23/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

WS Bellegem

zaterdag

06/04 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Helkijn

zondag

14/04 | 15u00

Competitie

K. FC Marke B

VS

SV Ingelmunster

zondag

21/04 | 15u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Anzegem

banner
banner

zondag

28/04 | 15u00

Competitie

KFC Aalbeke Sport B

VS

SV Ingelmunster

Beloften

woensdag

02/08 | 19u30

MLS-Cup

SV Ingelmunster

1 - 4

K.S.C. Wielsbeke

woensdag

09/08 | 19u30

MLS-Cup

V.V. Tielt

2 - 2

SV Ingelmunster

donderdag

17/08 | 19u30

MLS-Cup

K. FC Meulebeke

4 - 1

SV Ingelmunster

vrijdag

25/08 | 19u30

Vriendschappelijk

SV Ingelmunster

5 - 0

K.SV Moorsele U21

woensdag

30/08 | 20u00

Vriendschappelijke wedstrijd

K. VC Ardooie

3 - 0

SV Ingelmunster

banner
banner

vrijdag

01/09 | 19u30

Competitie

BS Geluveld A

5 - 0

SV Ingelmunster

vrijdag

08/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. RC Bissegem A

vrijdag

15/09 | 20u00

Competitie

GD Ingooigem A

10 - 0

SV Ingelmunster

vrijdag

22/09 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 5

V.V. Emelgem Kachtem A

vrijdag

29/09 | 19u00

Competitie

K. EVC Beselare

1 - 2

SV Ingelmunster

banner
banner

vrijdag

06/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 4

KFC Poperinge A

vrijdag

13/10 | 20u00

Competitie

TSC Proven

0 - 5 FF

SV Ingelmunster

vrijdag

20/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

2 - 2

K. SV De Ruiter A

vrijdag

27/10 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 1

KFC Aalbeke Sport

vrijdag

03/11 | 20u00

Competitie

K.R.C. Waregem

3 - 2

SV Ingelmunster

banner
banner

vrijdag

10/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. FC Lendelede Sport

vrijdag

17/11 | 19u30

Competitie

VKW Vleteren A

Uitgesteld

SV Ingelmunster

vrijdag

24/11 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 3

OL Ledegem

vrijdag

01/12 | 20u00

Competitie

BL Otegem

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

08/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. SV Moorsele

banner
banner

vrijdag

15/12 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

BS Geluveld A

vrijdag

12/01 | 19u30

Competitie

K. RC Bissegem A

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

19/01 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

GD Ingooigem

vrijdag

26/01 | 20u00

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

02/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. EVC Beselare

banner
banner

vrijdag

16/02 | 20u00

Competitie

KFC Poperinge A

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

23/02 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

TSC Proven

vrijdag

01/03 | 20u00

Competitie

K. SV De Ruiter

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

08/03 | 19u45

Competitie

KFC Aalbeke Sport

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

15/03 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K.R.C. Waregem

banner
banner

vrijdag

22/03 | 19u30

Competitie

K. FC Lendelede Sport

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

05/04 | 19u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

VKW Vleteren A

vrijdag

12/04 | 19u30

Competitie

OL Ledegem

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

19/04 | 19u30

Competitie

BL Otegem

VS

SV Ingelmunster

vrijdag

26/04 | 19u30

Competitie

K. SV Moorsele

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

U 17

zaterdag

12/08 | 15u00

Vriendschappelijk wedstrijd

FC SP. Heestert

1 - 1

SV Ingelmunster

dinsdag

15/08 | 16u00

Vriendschappelijke wedstrijd

VC Nokere Kruishoutem

0 - 4

SV Ingelmunster

woensdag

23/08 | 19u45

Vriendschappelijke wedstrijd

F.C.E. Kuurne

3 - 1

SV Ingelmunster

woensdag

30/08 | 19u30

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

3 - 0

V.V. Emelgem Kachtem

zaterdag

02/09 | 10u45

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem A

0 - 7

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

09/09 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

5 - 0

SC Oostrozebeke A

zaterdag

16/09 | 09u30

Competitie

K. FC Lendelede

0 - 11

SV Ingelmunster

vrijdag

22/09 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 0

K. SV Rumbeke B

zaterdag

30/09 | 09u00

Competitie

K. VC Ardooie

1 - 1

SV Ingelmunster

zaterdag

07/10 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 0

Club Roeselare

banner
banner

zaterdag

14/10 | 09u15

Competitie

Hulste Sportief B

0 - 10

SV Ingelmunster

zaterdag

21/10 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

2 - 2

V.V. Emelgem Kachtem A

zaterdag

28/10 | 09u15

Competitie

SC Oostrozebeke A

0 - 2

SV Ingelmunster

zaterdag

04/11 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 2

K. FC Lendelede Sport

zaterdag

11/11 | 14u00

Competitie

K. SV Rumbeke B

Uitgesteld

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

18/11 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

Uitgesteld

K. VC Ardooie

zaterdag

25/11 | 15u30

Competitie

Club Roeselare

2 - 4

SV Ingelmunster

zaterdag

02/12 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Hulste Sportief B

U 15 A

dinsdag

15/08 | 13u30

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

2 - 0

FC Mandel United Izegem C

woensdag

23/08 | 19u45

Vriendschappelijke wedstrijd

F.C.E. Kuurne

1 - 4

SV Ingelmunster

zaterdag

02/09 | 13u30

Competitie

K. Sint-Eloois Winkel Sport B

1 - 12

SV Ingelmunster

zaterdag

09/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

11 - 0

OL Ledegem

zaterdag

16/09 | 15u00

Competitie

FC Dadizele Sport B

2 - 6

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

30/09 | 13u00

Competitie

Club Roeselare

5 - 3

SV Ingelmunster

zaterdag

07/10 | 13u00

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem A

3 - 4

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

2 - 0

K. dNS Heule A

zaterdag

28/10 | 15u15

Competitie

OL Ledegem

1 - 7

SV Ingelmunster

zaterdag

04/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 3

FC Dadizele Sport B

banner
banner

zaterdag

11/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 5

FC Mandel United Izegem C

zaterdag

18/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

Uitgesteld

Club Roeselare

zaterdag

25/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 1

V.V. Emelgem Kachtem A

zaterdag

02/12 | 16u15

Competitie

K. dNS Heule A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

09/12 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Sint-Eloois Winkel Sport B

banner
banner

U 15B

zaterdag

02/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

1 - 5

SC Oostrozebeke A

zaterdag

09/09 | 15u15

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem B

9 - 0

SV Ingelmunster

zaterdag

16/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 6

V.V. Tielt A

zaterdag

23/09 | 13u30

Competitie

K. FC Meulebeke B

5 - 3

SV Ingelmunster

zaterdag

30/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

0 - 3

K. SV Pittem A

banner
banner

zaterdag

07/10 | 14u30

Competitie

S.C.T. Menen B

2 - 3

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 13u00

Competitie

K. Z Dentergem

4 - 3

SV Ingelmunster

zaterdag

21/10 | 14u00

Competitie

SC Oostrozebeke A

16 - 2

SV Ingelmunster

zaterdag

28/10 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

uitgesteld

V.V. Emelgem Kachtem B

zaterdag

04/11 | 13u15

Competitie

V.V. Tielt A

Uitgesteld

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

11/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

Uitgesteld

K. FC Meulebeke B

zaterdag

18/11 | 13u30

Competitie

K. SV Pittem A

Uitgesteld

SV Ingelmunster

zaterdag

25/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

3 - 0

S.C.T. Menen B

zaterdag

02/12 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Z Dentergem

U 13

zaterdag

05/08 | 11u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Zulte Waregem M

VS

SV Ingelmunster

dinsdag

15/08 | 10u45

Vriendschappelijke wedstrijd

FC Mandel United Izegem C

VS

SV Ingelmunster

woensdag

23/08 | 18u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

F.C.E. Kuurne

zaterdag

02/09 | 13u30

Competitie

K. VC Ardooie

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

09/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Club Roeselare

banner
banner

zaterdag

16/09 | 13u00

Competitie

K. SV Rumbeke B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

23/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

FC Mandel United Izegem C

zaterdag

30/09 | 14u30

Competitie

K. FC Lichtervelde B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

07/10 | 13u15

Competitie

Hulste sportief

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Dosko Beveren C

banner
banner

zaterdag

21/10 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. VC Ardooie

zaterdag

28/10 | 11u00

Competitie

Club Roeselare

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

04/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. SV Rumbeke B

zondag

12/11 | 11u15

Competitie

FC Mandel United Izegem C

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

18/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. FC Lichtervelde

banner
banner

zaterdag

25/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Hulste Sportief

zondag

03/12 | 09u00

Competitie

K. Dosko Beveren C

VS

SV Ingelmunster

U 12A

dinsdag

15/08 | 10u45

Vriendschappelijke wedstrijd

FC Mandel United Izegem C

VS

SV Ingelmunster

woensdag

23/08 | 18u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

F.C.E. Kuurne

zaterdag

02/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

VV Volkegem A

zaterdag

09/09 | 10u45

Competitie

K.R.C. Waregem C

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

16/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Emelgem Kachtem A

banner
banner

zaterdag

23/09 | 13u30

Competitie

Jong Vijve

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

30/09 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

FC Poesele A

zaterdag

07/10 | 12u00

Competitie

VC Nazareth-Eke A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

GL Ruislede

zaterdag

21/10 | 09u00

Competitie

VV Volkegem A

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

28/10 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K.R.C. Waregem C

zaterdag

04/11 | 13u00

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

11/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Vijve

zaterdag

18/11 | 10u00

Competitie

FC Poesele A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

25/11 | 14u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

VC Nazareth-Eke

banner
banner

zaterdag

02/12 | 09u15

Competitie

GL Ruislede

VS

SV Ingelmunster

U 12B

zaterdag

02/09 | 14u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K Olsene Sport A

zaterdag

09/09 | 11u00

Competitie

VC Nokere Kruishoutem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

16/09 | 14u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Tielt

zaterdag

23/09 | 13u15

Competitie

K. Z. Dentergem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

30/09 | 14u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke

banner
banner

zaterdag

07/10 | 09u30

Competitie

Sparta Wortegem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 14u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Zulte

zondag

22/10 | 09u30

Competitie

K Olsene Sport A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

28/10 | 14u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

VC Nokere Kruishoutem B

zaterdag

04/11 | 13u15

Competitie

V.V. Tielt

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

11/11 | 14u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Z. Dentegem

zaterdag

18/11 | 13u30

Competitie

SC Oostrozebeke

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

25/11 | 14u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Sparta Wortegem

zondag

03/12 | 09u30

Competitie

Jong Zulte

VS

SV Ingelmunster

U 11

dinsdag

15/08 | 10u45

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

FC Mandel United Izegem

donderdag

24/08 | 18u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

F.C.E. Kuurne

zaterdag

02/09 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Hulste Sportief

zaterdag

09/09 | 10u00

Competitie

K.S.V. Pittem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

16/09 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Emelgem Kachtem B

banner
banner

zaterdag

23/09 | 11u00

Competitie

K. Z. Dentergem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

30/09 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke B

zaterdag

07/10 | 10u30

Competitie

K. FC Aarsele

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Tielt B

zaterdag

21/10 | 10u15

Competitie

Hulste Sportief

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

28/10 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. S. V. Pittem

zaterdag

04/11 | 09u00

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

11/11 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Z. Dentergem

zaterdag

18/11 | 10u30

Competitie

SC Oostrozebeke B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

25/11 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. FC Aarsele

banner
banner

zaterdag

02/12 | 10u30

Competitie

V.V. Tielt B

VS

SV Ingelmunster

U 10

dinsdag

15/08 | 09u00

Vriendschappelijke wedstrijd

FC Mandel United Izegem

VS

SV Ingelmunster

zondag

20/08 | 12u45

Vriendschappelijke wedstrijd

Sparta Kruiseke

VS

SV Ingelmunster

woensdag

23/08 | 18u00

Vriendschappelijke wedstrijd

F.C.E. Kuurne

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

02/09 | 09u15

Competitie

K. SV Rumbeke B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

09/09 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Emelgem Kachtem A

banner
banner

zaterdag

16/09 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

F.C.E. Kuurne B

zaterdag

23/09 | 10u30

Competitie

K. WS Desselgem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

30/09 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Dosko Beveren B

zaterdag

07/10 | 12u00

Competitie

K. dNS Heule B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 09u00

SV Ingelmunster

VS

K. FC Lendelede Sport

banner
banner

zaterdag

21/10 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. SV Rumbeke B

zaterdag

28/10 | 09u00

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

04/11 | 09u15

Competitie

F.C.E. Kuurne B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

11/11 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. WS Desselgem B

zaterdag

18/11 | 09u30

Competitie

K. Dosko Beveren B

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

25/11 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. dNS Heule B

zaterdag

02/12 | 10u00

Competitie

K. FC Lendelede Sport

VS

SV Ingelmunster

U 9

dinsdag

15/08 | 09u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

FC Mandel United Izegem

dinsdag

22/08 | 18u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

F.C.E. Kuurne

zaterdag

02/09 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke C

zaterdag

09/09 | 11u00

Competitie

GL Ruislede

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

16/09 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Tielt C

banner
banner

zondag

24/09 | 09u00

Competitie

K Olsene Sport

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

30/09 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

KE Machelen a Leie B

zaterdag

07/10 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Z. Dentergem

zaterdag

14/10 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Jong Vijve A

zaterdag

21/10 | 10u30

Competitie

SC Oostrozebeke C

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

28/10 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

GL Ruislede

zaterdag

04/11 | 09u00

Competitie

V.V. Tielt C

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

11/11 | 10u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K Olsene Sport

zondag

19/11 | 09u30

Competitie

KE Machelen a Leie B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

25/11 | 10u45

Competitie

K. Z. Dentergem

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

02/12 | 09u00

Competitie

Jong Vijve A

VS

SV Ingelmunster

U 8

dinsdag

15/08 | 09u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

FC Mandel United Izegem

woensdag

23/08 | 18u00

Vriendschappelijke wedstrijd

F.C.E. Kuurne

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

02/09 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. VC Ardooie B

zaterdag

09/09 | 09u30

Competitie

Dosko Kanegem

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

16/09 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Tielt B

banner
banner

zaterdag

23/09 | 09u30

Competitie

KE Machelen a Leie B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

30/09 | 09u30

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke A

zaterdag

07/10 | 09u30

Competitie

K. SV Pittem A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

14/10 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Z. Dentergem B

zaterdag

21/10 | 11u00

Competitie

K. VC Ardooie B

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

28/10 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

Dosko Kanegem

zaterdag

04/11 | 09u00

Competitie

V.V. Tielt B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

11/11 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

KE Machelen a Leie B

zaterdag

18/11 | 09u15

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke A

zaterdag

25/11 | 09u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. SV Pittem A

banner
banner

zaterdag

02/12 | 10u45

Competitie

K. Z. Dentergem B

VS

SV Ingelmunster

U 7

dinsdag

22/08 | 09u00

Vriendschappelijke wedstrijd

SV Ingelmunster

VS

FC Mandel United Izegem

zaterdag

02/09 | 09u30

Competitie

K. FC Meulebeke B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

09/09 | 10u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

SC Oostrozebeke B

zaterdag

16/09 | 10u30

Competitie

V.V. Emelgem Kachtem B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

23/09 | 10u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. Dosko Beveren A

banner
banner

zaterdag

30/09 | 11u00

Competitie

K. VC Ardooie

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

07/10 | 10u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. FC Aarsele

zaterdag

14/10 | 10u30

Competitie

V.V. Tielt B

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

21/10 | 10u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. FC Meulebeke B

zaterdag

28/10 | 10u30

Competitie

SC Oostrozebeke B

VS

SV Ingelmunster

banner
banner

zaterdag

04/11 | 10u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Emelgem Kachtem A

zaterdag

11/11 | 11u00

Competitie

K. Dosko Beveren A

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

18/11 | 10u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

K. VC Ardooie

zaterdag

25/11 | 10u00

Competitie

K. FC Aarsele

VS

SV Ingelmunster

zaterdag

02/12 | 10u00

Competitie

SV Ingelmunster

VS

V.V. Tielt B

banner
banner

U 6