‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag SV Ingelmunster A - Winkel Sport (30/10/2021)

31/10/2021

Wie zich de partij van vorig seizoen nog kon herinneren (was trouwens eerste competitiewedstrijd) weet dat de vrijwel ongewijzigde en jonge spelersgroep van Winkel Sport B met een jaar meer ervaring opnieuw een moeilijke tegenstander zou worden.

Al na 4 minuten moeten SVI-doelman Thiemen Penny plat bij een eerste kans van de bezoekers uit Sint-Eloois-Winkel maar nadien leek het van beiden kanten een lange studieronde te worden waarbij de aanval eerder aarzelend werd opgezocht. Waar een poging van Desley Seys nog over het doel belandde, dwarrelde het leder, bij de eerste hoekschop van de bezoekers, na fletse aanraking al meteen binnen (23’ 0-1). SV Ingelmunster leek gebeten en Desley Seys creeërde ruimte voor Gabrio Rogiers wiens schot werd afgeblokt, een vrijschop van diezelfde Desley Seys werd gepakt en toen de doelman van Winkel, in minuut 31, uitgleed op een terugspeelbal ...
lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).