‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag GD Ingooigem - SV Ingelmunster A

29/09/2021

De uitwedstrijd tegen de Groene Duivels Ingooigem kondigde zich niet meteen aan als een makkie. Ingooigem sprokkelde immers ook al een 6 op 9 na 3 wedstrijden.

SV Ingelmunster A begon echter meteen scherp aan de wedstrijd met o.a. een goede actie van Desley Seys (ex GD Ingooigem) waarop Thibaut Maes de bal, eerder onverwacht, raakte en deze naast dwarrelde. Amper 3 minuten later een goede 1 – 2 tussen Desley Seys en Dylan Vens en deze laatste besloot tussen de palen. In minuut 18 kreeg Ingooigem een vrije trap op het middenveld en na 2 opeenvolgende slechte passes van de thuisploeg kwam Quentin Vaneeckhoute centraal in balbezit en werkte meteen af (0-1). In de 22ste minuut zorgde een Ingooigem, die weinig in elkaar kon knutselen, pas voor een eerste gevaar. Aan de overzijde ... lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).