banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag Aalbeke Sport - SV Ingelmunster A

Wedstrijdverslag Aalbeke Sport - SV Ingelmunster A

10/10/2021

Met de Aalbeke Sport versus SV Ingelmunster stonden resp. de nummers 2 en 1 uit de rangschikking tegenover elkaar. T.g.v. het overlijden van een ex-speler van Aalbeke begon de wedstrijd met 1 minuut stilte en traden beide ploegen aan met een rouwband.

 

Gedurende de eerste 10 minuten nam de thuisploeg meteen het heft in handen maar SVI nam snel over met beter voetbal, al bleef Aalbeke wel de baas in het luchtruim. Het eerste halfuur vielen er weinig of slechts lichte kansen met halverwege de beste kans voor Dylan Vens die besloot op de Aalbeekse doelman. In de 39ste minuut valt de bal goed voor thuisspeler Taybi Bensalem die de Ingelmunsterse goalie verschalkt via een mooie draaibal en even later ... lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).

 

- - - - - 

 

Volgende week zaterdag 16 oktober ontvangt SV Ingelmunster A thuis Noordstar Heule om 19u30, meteen de kans om opnieuw aan te knopen met de overwinning.

 

En om er voor te zorgen dat we ons snel herpakken bieden we alle dames (16+) gratis inkom en wordt hen gratis een glaasje Cava aangeboden.