banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Voorbeschouwing SVI - Stasegem

Voorbeschouwing SVI - Stasegem

27/09/2019

Morgen ontvangt SV Ingelmunster om 19u30 OG Stasegem op 5de speeldag in 4de provinciale.

Ter gelegenheid van "Ingelmunster Kermis" worden de dames verwend met gratis inkom en glaasje Cava (Ladies@SVI).

 

SV Ingelmunster ontvangt OG Stasegem die na 4 speeldagen nog steeds geen punten kon sprokkelen. We legden ons oor even te luister bij SVI-spits Pieter-Jan De Backere: "Een nieuwe overwinning behaal je in het voetbal nooit zomaar en ik verwacht dat de spelers van OG Stasegem extra gemotiveerd zullen zijn om hier in Ingelmunster een goed resultaat te halen. Tegen de leider zal OG Stasegem mogelijks extra defensief aan de wedstrijd beginnen. Het zal dus vooral zaak zijn deze wedstrijd aan te pakken zoals we dat ook in de vorige partijen deden, nl. met initiatief en de nodige gretigheid. We moeten geloven in ons eigen kunnen en via goed voetbal en een portie gezond geduld op zoek gaan naar een eerste doelpunt. Als we de wedstrijd kunnen bepalen dan moet Stasegem door te knieën (aldus een kordate Pieter-Jan). Het zou zonde zijn om deze thuiswedstrijd op "Ingelmunster Kermis" niet te kunnen winnen."

 

We peilden ook naar de mening van trainer Rony Goemaere: "OG Stasegem is beetje vergelijkbaar met de tegenstander van vorige week (n.v.d.r. WS Desselgem waartegen SVI lang moest wachten op de bevrijdende 2de treffer) maar dan beter voetballend. Ze staan daar onderin de rangschikking zeker niet op hun plaats, deels te wijten aan de sterke tegenstanders die ze in het begin van de competitie troffen. Zo zag ik hen aan het werk tegen het sterke Racing Waregem B en daar hielden ze de eerste helft gelijke tred! Het zal zeker en vast opnieuw werken worden om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen." 

 

Bij SV Ingelmunster raakt Sofiane Belkadi dan toch niet speelklaar en zijn tevens niet inzetbaar: Dieter Callewaert (die zaterdag ll. gekwetst uitviel), Glenn Vanhollebeke en Wim Terryn (hervatten normaal gezien volgende week de trainingen) & Bastiaan Roose.

 

Selectie SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Jari Callens, Simon Vanthuyne, Wouter Cottignies, Leonardo Lavrauw, Jari Windels, Olivier Naert, Cas Deboiserie, Victor Verhaeghe, Alessandro Buyse & Pieter-Jan De Backere en vervoegt Niels Rogé de selectie na het definitief uitvallen van Sofiane Belkadi.

 

De wedstrijdbal wordt geschonken door Schoenen & Sport Devolder.

 

We hopen te mogen rekenen op jullie massale aanwezigheid en dat vele dames de weg naar het voetbal in Ingelmunster vinden ;)
#fearthedeer

 

Lees ook wedstrijdverslag SV Ingelmunster stuurt Stasegem huiswaarts met forfaitcijfers