banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Voorbeschouwing SVI - Racing Waregem

Voorbeschouwing SVI - Racing Waregem

06/09/2019

Morgen speelt SV Ingelmunster om 19u30 in haar eerste thuiswedstrijd in 4de provinciale C tegen Racing Waregem B. Racing Waregem B, die na de klinkende 5 - 0 overwinning tegen SV Anzegem vorige week in de eerste competitiewedstrijd aan de leiding staat dankzij hun doelpuntensaldo, wordt dus zeker een geduchte tegenstander. Trainer Rony Goemaere zag de B-ploeg van Racing Waregem aan het werk en spreekt van een vat vol jong talent die goed voetbal brengt (tegen Anzegem was de gemiddelde leeftijd van de 11 van "de Rassing" aan de aftrap slechts 20,3 jaar). 

 

SV Ingelmunster kan niet rekenen op de ervaren spelers Glenn Vanhollebeke en Simon Vanthuyne maar recupereert wel Olivier Naert en Cas Deboiserie.

 

Selectie SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Jari Callens, Wouter Cottignies, Leonardo Lavrauw, Jari Windels, Olivier Naert, Sofiane Belkadi, Cas Deboiserie, Victor Verhaeghe, Alessandro Buyse & Pieter-Jan De Backere.

 

We hopen te mogen rekenen op jullie massale aanwezigheid!

 

Voor het volledige wedstrijdverslag zie http://www.svingelmunster.be/kalender/ (klik op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen)