banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Voorbeschouwing SV Anzegem - SV Ingelmunster

Voorbeschouwing SV Anzegem - SV Ingelmunster

13/09/2019

Aanstaande zondag om 15u speelt het eerste elftal van SV Ingelmunster tegen SV Anzegem voor het eerst op kunstgras! Het kunstgrasveld van SV Anzegem werd in het tussenseizoen aangelegd, daar het voor de club, met 16 jeugdploegen en 2 eerste elftallen, zo goed als onmogelijk was om het grasveld gedurende een gans seizoen in goede staat te houden. SV Anzegem dat zich (na de nederlaag in de eerste competitiewedstrijd) in eigen huis goed herpakte met een 4-3 overwinning tegen WS Desselgem, zit allicht in de "winning mood" en kan tegen SV Ingelmunster mogelijks voordeel halen uit hun ervaring op kunstgras. 

 

Ook trainer Rony Goemaere kijkt alvast uit naar de wedstrijd: "We hebben misschien minder ervaring op kunstgras dan SV Anzegem maar op zo'n veld moet goed voetbal brengen zeker kunnen en laat dit nu precies zijn waar we reeds van bij de aanvang van het seizoen aan werken". SV Ingelmunster recupereert Simon Vanthuyne maar kan geen beroep doen op Jari Callens en Olivier Naert.

 

Selectie SV Ingelmunster: Dieter Callewaert, Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Daan Debeuf, Emiel Verhulst, Aaron Lapeire, Simon Vanthuyne, Wouter Cottignies, Leonardo Lavrauw, Jari Windels, Sofiane Belkadi, Cas Deboiserie, Victor Verhaeghe, Alessandro Buyse & Pieter-Jan De Backere.

 

Voor het volledige wedstrijdverslag zie http://www.svingelmunster.be/kalender/ (klik op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen)