banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

SV Ingelmunster kan tweede transfer aankondigen!

SV Ingelmunster kan tweede transfer aankondigen!

19/01/2020

SV Ingelmunster versterkt aanvallend compartiment met de ervaren 29-jarige Kortrijkzaan Nicolas Deman. In het dagelijks leven is hij arbeider bij Glascentra Bavikhove.

 

Onze sportjournaliste Margit Ghillemyn legde ook Nicolas Deman enkele vragen voor:

 

Bij welke clubs heeft u allemaal gespeeld?

 

Ik begon met voetballen bij Kuurne en ging dan naar Harelbeke. Daarna speelde ik een jaar bij Ingelmunster en waarna ik voor de samenkomst van SW Harelbeke en Ingelmunster ging spelen. Na de jeugd speelde ik in de eerste elftallen van Eendracht Kuurne, Deerlijk Sport, Club Roeselare en RC Bissegem.

 

Zijn er opmerkelijke sportieve prestaties of resultaten, hetzij als ploeg of persoonlijk, die je geleverd hebt?

 

Met Eendracht Kuurne speelde ik de eindronde waarna we overgingen van 4de provinciale naar 3de. 2 jaar geleden werd ik kampioen met Bissegem in 3de provinciale. Ik weet niet of dat zeer belangrijk is, maar ik scoorde de winning goal in de kampioenenmatch.

 

Wat is uw favoriete positie op het veld?

 

Ik speel het liefst op de 10 of 11.

 

Welke zijn de beweegredenen om volgend seizoen bij SV Ingelmunster te komen spelen?

 

De ambities van de club spreken mij enorm aan, ze willen direct overgang maken naar 2e provinciale. Dat spreekt mij wel aan. Ik ben al eens komen kijken en vond de het aantal toeschouwers een pluspunt. Het is altijd leuk om voor een beetje meer volk te spelen (nvdr. gemiddeld +300 toeschouwers). Daarnaast is er ook de sfeer, die volgens mij wel enorm goed zit daar en dat spreekt mij wel aan.

 

Link met Ingelmunster?

 

Ik heb in de jeugd nog bij Ingelmunster gespeeld.

 

Omschrijf uw sportieve ambitie voor volgend seizoen:

 

Ik wil zeker vanboven meedraaien en zoals ze zelf zeggen zou direct de oversprong maken van 3e naar 2e wel interessant zijn. We moeten dat natuurlijk nog bewijzen maar de ambitie van het bestuur spreekt me wel aan en ik heb een beetje dezelfde ambities als het bestuur waarschijnlijk zal hebben.

 

 

 

 

Straks speelt SV Ingelmunster om 14u30 in WS Desselgem, lees de voorbeschouwing