banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Topschutters 4de provinciale C

Topschutters 4de provinciale C

31/10/2019

Leider SV Ingelmunster scoorde reeds het meest (30x) en levert ook de voorlopige topschutter. De rasechte Ingelmunsternaar Pieter-Jan De Backere leidt de rangschikking tot op heden afgetekend met 13 doelpunten. De Backere scoorde in 7 van de 9 gespeelde wedstrijden waarvan 2 maal een hattrick. Toch hangt het bij SV Ingelmunster niet alleen van De Backere af want daarnaast scoorden nog 10 verschillende ploeggenoten.

 

De naaste achtervolgers zijn Angelo Courtens van SV Anzegem en Hannes Van Wynsberghe van WS Bellegem met elk 9 doelpunten. Ook Courtens potte al eens 3 maal in één wedstrijd tegen Wikings Kortrijk (remember “Voor een hattrick moet je bij Wikings Kortrijk zijn”). Van Wynsberghe scoorde in alle wedstrijden behalve in de eerste competitiewedstrijd thuis tegen (opmerkelijk) Wikings Kortrijk waarin Bellegem nochtans 4-0 won.

 

Daarna volgt een trio met 8 doelpunten: het Rekkemse spitsenduo Bert Desal & Preben Toye waarbij tot op heden iedere wedstrijd minstens één van hun beiden scoorde en anderzijds Brice Ngah Noah van FC Marke die zich met een hattrick vorige zondag meteen mee vooraan nestelt in de topschutterslijst. SV Ingelmunster weze bij deze gewaarschuwd voor de uitwedstrijd van aanstaande zondag in Marke.

 

Met 7 doelpunten vinden we vervolgens bij VK Avelgem het vlot scorend duo Maxime De Moor en Sybren Rutten en bij SC Oostrozebeke verdediger Laurens Bonte (waarvan 3 op penalty).

 

Lees ook de Keek op de Reeks na 9 speeldagen