banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Ontslag voorzitter Francis Vandeputte

Ontslag voorzitter Francis Vandeputte

03/12/2023

Francis Vandeputte neemt ontslag als voorzitter en verlaat het bestuur van SV Ingelmunster. Hij was stichtend voorzitter en stond dus in 2018 samen met enkele andere mensen aan de doopvont van de nieuwe club op Ingelmunster.

Francis: “Het is met pijn in het hart, maar we hebben mooie dingen verwezenlijkt. Ons doel was in 5 jaar naar 2e provinciale en dat is gelukt. Ons doel was een volledige jeugdwerking en dat is gelukt. Ons doel was 2/3 spelers van Ingelmunster of met een link naar Ingelmunster en dat is gelukt.

We krijgen er dit seizoen zelf een kunstgrasveld bij wat een grote troef is voor de jeugdwerking. Ik heb zelf te weinig tijd en slagkracht meer voor de voetbal, maar ik blijf supporter en sponsor in hart en nieren en hoop dat de ploeg zich alsnog kan herpakken.

Ik laat een goed team achter met fantastische medewerkers en bestuursleden met de juiste mensen op de juiste plaats met een hart voor SV Ingelmunster.”

Francis geeft met trots de fakkel door aan Jurgen Olivier, die tot heden de taak van secretaris op zich nam.

Jurgen: “Ik werd vanuit het bestuur gevraagd om deze taak op mijn te nemen en zal proberen de werking van de club zo goed mogelijk verder te zetten en uiteraard te verbeteren. Gelukkig kan ik rekenen op vele mensen uit het bestuur, trainers en medewerkers. We danken Francis dan ook oprecht voor de voorbije jaren en wensen hem nog veel succes in zijn nabije toekomst en hopen hem nog veel te mogen begroeten in zijn café en langs het veld op SV Ingelmunster.”