banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Brrr … barre tijden!

Brrr … barre tijden!

31/01/2021

Tegenwoordiger valt er weinig goed nieuws te rapen:

 

Nu de provinciale voetbalcompetities definitief zijn stopgezet daar het coronavirus te welig blijft tieren gaat het voetbalseizoen 2020-2021 niet alleen te boek als een sportieve en sociaal maatschappelijke ramp maar ook als een financiële aderlating. Her en der gaan geruchten over voetbalclubs uit de lagere afdelingen die de boel moeilijk draaiende kunnen houden of houden sommigen het jammergenoeg zelfs voor bekeken.

 

Brrr … barre tijden! En zo lag ook de merchandising van SV Ingelmunster al enkele weken te wachten op de heropstart van de competities zodat jullie tijdens de wintermaanden geen kou moeten lijden tijdens het bijwonen van de, helaas geannuleerde, wedstrijden.

 

In oktober schreven ze bij RTL-nieuws nog dat we waarschijnlijk pas tegen april 2022 van corona zouden verlost zijn en toen was nog geen sprake van de varianten op het virus :( De aankoop van een SVI-mondmasker (5€) kun je dus maar beter niet uitstellen.

 

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, waarschuwen wetenschappers nu ook voor een nieuwe ijstijd. Volgens Professor Zharkova zou deze mini ijstijd zich ergens voordoen tussen 2020 & 2050. Een noodzakelijke bijkomende aankoop van de SVI-muts (15€) en -sjaal (10€) dringen zich dan ook op. Wie het volledige pakket neemt en zo probleemloos bestand is tegen de toekomstige uitdagingen geniet van een voordeelprijs * (25 € voor mondmasker, muts en sjaal).

 

U kan deze items afhalen * bij één van volgende sponsors

  • Bakkerij Deboosere
  • Verzekeringen Vanneste
  • Decoratie Steven Coopman
  • Sharks Carwash
  • Crelan Kantoor Olivier

 

Steun SV Ingelmunster in deze bizarre tijden en voeg één van deze collectors items toe aan uw verzameling. Tot gauw

 

* zo lang de voorraad strekt