banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Essevee verbindt SV

Essevee verbindt SV

19/07/2021

SV Ingelmunster en SV Waregem slaan de handen op meerdere vlakken in elkaar. Naast enkele oefenwedstrijden van het eerste elftal van SV Waregem op terreinen van SV Ingelmunster (waarvoor we omwille van corona-maatregelen jammergenoeg geen publiciteit konden voeren) is er ook voor de jeugdploegen een nieuwe samenwerking gelanceerd onder de noemer "Essevee Verbindt". 

 

Niet alleen bij SV Ingelmunster is de lokale verankering een missie maar ook SV Zulte Waregem trok de voorbije seizoenen vaker de kaart van de "eigen" jeugd, jongens die vaak komen uit de ruime regio Waregem-Zulte. Met Essevee Verbindt heeft de eersteklasser tot doel nog meer in te zetten op deze lokale verankering en door middel van een samenwerking met een aantal ambitieuze voetbalclubs uit de nabije omgeving TOPE (1) winnaars op te leiden en dit ook vanuit de eigen jeugdploegen van deze partnerclubs.

 

Essevee Verbindt verbindt volgende partnerclubs: KSK Beveren-Leie, SV Ingelmunster, GD Ingooigem, SV Anzegem, WS Desselgem, Zeveren Sportief, Kluisbergen Sportief, FC Kluisbergen, Olsene Sportief, Racing Waregem, KSC Wielsbeke, Racing Harelbeke, SV Wevelgem City, Olsa Brakel, RFC Wetteren, Sparta Petegem.

 

(1) West-Vlaams voor "samen"