banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

Eerste oefenwedstrijd seizoen 2020-2021

Eerste oefenwedstrijd seizoen 2020-2021

01/07/2020

Eind deze maand bijt SV Ingelmunster A de spits af met een eerste oefenwedstrijd thuis tegen het FC Kuurne van trainer en Ingelmunsternaar Davy Vangheluwe nadat zij 5 dagen eerder al partij zullen gegeven hebben aan SC Oostrozebeke (één van de onze tegenstanders in 3de provinciale C). Daarnaast is FC Kuurne dan weer één van de tegenstanders van ons B-elftal in 4de provinciale C.

 

Op 2 augustus kan u alweer naar het Ingelmunsterse stadion want dan is het de beurt aan ons B-elftal. SV Ingelmunster B neemt het dan thuis op tegen Sparta Kruiseke, dat vorig seizoen 2de eindigde in 4de provinciale C, net na Sint-Eloois-Winkel B. Deze laatste is komend seizoen dan weer tegenstander van de A-ploeg in 3de provinciale C.

 

En onze Beloften treden een eerste maal aan op 7 augustus op het veld van Zonnekloppers Dentergem. Hun eerste thuiswedstrijd gaat door op 21 augustus tegen Hulste Sportief.

 

U kan de kalender en aanvangsuur wedstrijden van zowel ons A-elftal, B-elftal en Beloften raadplegen op http://www.svingelmunster.be/kalender/

 

Wenst u nog eens na te genieten van vorig seizoen? U kan alle wedstrijden en bijhorende verslagen nog steeds lezen via http://www.svingelmunster.be/kalender/seizoen-2019-2020/