banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

De Krak van Ingelmunster

De Krak van Ingelmunster

14/12/2019

De opstart van een nieuwe voetbalclub brengt heel wat met zich mee. Niet alleen mbt het terrein, sportstadion en eerste elftal, maar ook mbt de jeugd. SV Ingelmunster uitte meteen ook de wens om een gedegen jeugdwerking uit te werken zodat alle jongens en meisjes van Ingelmunster ook terug in eigen gemeente konden voetballen. 

 

Als verantwoordelijke voor de jeugd, de zogenaamde jeugdcoördinator, werd in de persoon van Ingelmunsternaar Solino Vandevijvere een supergemotiveerde kracht gevonden, die in samenwerking met de bestuursleden van SVI zich ten volle inzet voor onze Ingelmunsterse jeugd. Bij het begin van de competitie slaagden we er dankzij hen in om meteen met 10 jeugdploegen van start te kunnen gaan. Na nieuwjaar zullen we zelfs nog enkele ploegen meer kunnen inschrijven. 

 

Solino gaat er, samen met alle andere jeugdtrainers, met hart en ziel tegenaan en neemt zelfs ook nog de trainingen van onze allerjongsten (U6) voor zijn rekening. 

 

Erkent u ook de inzet van Solino? Stem dan hier voor Solino als "de Krak van Ingelmunster", een initiatief van de Krant van West-Vlaanderen.

 

 

 

 

Wist u dat SV Ingelmunster ook voetbalstages voor de jeugd organiseert?

 

Zin in een plezante avond vol historische en ludieke voetbalvragen?

Schrijf u snel in voor de unieke Ingelmunsterse voetbalkwis op 17 januari 2020