banner
banner

‹ Terug naar nieuwsberichten

A-elftal SV Ingelmunster kan vandaag gouden zaak doen

A-elftal SV Ingelmunster kan vandaag gouden zaak doen

06/02/2022

Met een 2de winst op rij zou SV Ingelmunster deze namiddag op het veld van Hooglede een gouden zaak kunnen doen in het klassement!

 

Dit seizoen zijn de ploegen in 3de provinciale C bijzonder aan elkaar gewaagd. De 11de in de rangschikking staat (+/- halverwege de competitie) nog maar op 11 punten.

 

Met winst tegen Eendracht Hooglede wipt SVI alvast over hun directe tegenstander en gisteren verloren immers ook alle ploegen die voor SV Ingelmunster geklasseerd staan hun zaterdagavondwedstrijd: FC Marke (3de), Racing Bissegem (4de) en Sint-Eloois-Winkel B (6de). FC Lendelede (7de) dat gisteren won van FC Marke met 2-0 heeft bijgevolg één wedstrijd meer gespeeld en aldus kan SVI met winst maar lieft 4 plaatsen oprukken in de algemene rangschikking!

 

Na een bijzonder sterke seizoensstart, gevolgd door een zwakke periode geloven (en hopen) we nog steeds op een goede afloop en verwijzen naar het (voortaan) bekende spreekwoord "verkoop het vel van het hert niet vooraleer hij geschoten is". #FearTheDeer

 

P.S. Ook al is het geen weer om een hond door te jagen, tegenstander Hooglede is verre van een vogel voor de kat en als het onder SVI's duiven schiet (doet het zelf een gouden zaak) en is SVI in de aap gelogeerd :(